Merhaba...

Siz bunu size "tütünü bırak yardım i olalım" diye fısıldayan varlıklardan kaynaklı istiyorsanız onların derdi tütünle veya dumanla değil. Bağımlılıkla. Sizden asıl fark etmeniz istenen şey kendi gücünüz; zihninizin, iradenizin gücü. Bunu fark edebileceğiniz en yakın bağımlılığınız tütün demek ki. Kimi insan sigaraya bağımlıdır, kimi insan birine bağımlıdır. Nesnenin ne olduğunun önemi yok, önemli olan bir şeye bağımlı olma bilinci. İradeyi ortaya koyabildiğinizde diğer mevzularınız da çözülecek. Çözümü bulmuşsunuz aslında sadece harekete geçmiyorsunuz.
Bu Gırvanez tepesi için ne diyorsunuz?Etkili olur mu?

Harekete geçecek iradeyi ortaya koyamıyorum.
Bekleyerek koyamazsınız, motivasyonunuz yok. Sizi harekete geçirecek motivasyonu da sadece kendiniz bulabilirsiniz.
"Dileyin, size verilecek; arayın, bulacaksınız; kapıyı çalın, size açılacaktır. Çünkü her dileyen alır, arayan bulur, kapı çalana açılır"

Bahsettiğiniz yer ile alakalı bir şey diyemem durumunuzu bilmiyorum çünkü. Mental olarak sizi rahatlatacaksa deneyin,Bazı bölgeler yoğun şifa enerjisi taşıyor, neden olmasın? Şirk konusunda bir şey diyemem onu Müslüman arkadaşlar cevaplarsa daha doğru olur.

Yahu Beelzebub musallat olmuş adam burada Allah bile yazamaz. Bırak onu 'şirk' mi diye sorgulayamaz.

Troll olmanın bile adabı var. İyice insanların inançları ile oynamaya başladınız. 11 sayfa saçma sapan bir insana, saçma sapan yazılar yazdık. Bizde de sıkıntı var kabul ama yeter gerçekten.

İnanç ile dalga geçilmez.
Sayın Elnora,

Ben Rahman olan Allah'ı çok sevdiğim için zaten o zalimler zalimi,kafirler kafiri, ehli dünyanın manyak ve zalim cini bana saldırıyor.

Ama yinede uzattığımı biliyorum.Gitmemi isterseniz bir daha yazmıycam ve gideceğim.Kimseyi trollemeye çalışmıyorum.

Bu konudaki kararı Sayın Baş Kahin Üst Akıl ve Baş Kadı @Retro versin.. eğer aklımızla dalga geçmek için geldiyse geldiği gibi gitsin 🙈🙈

11 sayfa analiz yaptım.

Kesinlikle ön yargılı değilim. O yüzden açık kapı bırakarak kucaklayıcı olan kararımı açıklıyorum :

Ya trol ya da Bob Marley tütünü içiyor.

Son düzenleme:
çok güldüm bu konu altında ama Tiberseptim senle alakası yok yanlış anlama lütfen

Bak bende sigarayı bıraktım 5 ay önce. Tiryakiydim diyebilirim. Günde 3 pakete yaklaşıyordu bazen olumsuz durumlarda

Düşündüm en fazla çalışırken kullanıyorum bunu dedim. Çalışmadığım zaman tüketimim yarıya düşüyordu bazen daha da fazla

O zaman dedim çalışırken bırakmam lazım yani en fazla kullanmak istediğim zaman. çok zorlandım beynimin içinde "tik - tik" diye çekilme sesleri duyuyordum. kafamın arkasını ateşler basıyordu

bir tane bile kullanmadım çok defa direkden dondum ama kullanmadım. başarabilirsin

Olur nefesi kadar olduğum cennet ayaklarının altında olan kutsal annem.
Kimse anne oldu diye cennetlik filan olmuyor yemedikleri halt kalmasın başkalarının kaderiyle oynasın ama çocuk doğurdu diye ohh ne ala dünya, yok öyle bir şey.
Neyse belliki musallat filan yok sende maşallah cin gibisin.. kaliteli müzik paylaşımı yapmanın benim açımdan bir sakıncası yok TS 🌟

Kimse anne oldu diye cennetlik filan olmuyor yemedikleri halt kalmasın başkalarının kaderiyle oynasın ama çocuk doğurdu diye ohh ne ala dünya, yok öyle bir şey.
Neyse belliki musallat filan yok sende maşallah cin gibisin.. kaliteli müzik paylaşımı yapmanın benim açımdan bir sakıncası yok TS 🌟
Peki annecim.Bende musallat var.Bana cehennemden musallat oldular.Peki bana dirilişin nefesini yeniden kim üfleyebilir?

Geri