şiparişinizi hemen hazırlıyorum, hangi adrese gönderelimBana bakabilirsin ama hayatımda kimse yok. Aşkta yok baya bomboş yani o taraf. 1.90 kaslı kumral gamzeli göbeksiz karakter sahibi sadık işinde gücünde oğlak burcu bi bey varsa okeyim. Gerisini söylememeni rica ederim.
katina falı genel olarak ilişkiler için bakılır lakin kariyer için de bakılabilirBu katinada sadece aşk bakılmıyor değil mi? Arada bir farklılık olsun bakılıyorsa ben de kariyer istiyorum![]()
geç kalmadınızNe oldu bakılıyor mu geç mi kaldım? Yetiştim mi![]()
![]()
Ben veririm karşılığını ama burda yasak öyle şeyler, malum bazıları da burayı date için kullanmaya çalıştığından yasaklandı özel mesaj, profilde yazışmak filan, hala bi umut profili kapalı tutanlar var tabiburadayım, böyle olacağını tahmin etmemiştim doğrusu shxhsx
isteyene bakabilirim lakin karşılıksız bakmıyorum malum zaman kıymetli
Oğlak kadını da aynı böyle annemden biliyorum işkolik. Tatilde bile duramaz "ay ben çalışmak istiyorum çok sıkılıyorum" derTanıştığımızın ilk senesiydi 2018 yazın son demleri güzel bi yere 5 günlüğüne bi denize gitmişiz ambians hoş keyifler gıcırodaya ilk girdik valizleri koyup yemeğe ineceğiz elinde laptopla ilk işi benim bir maile cevap vermem gerekiyor bi beş dakika dediğini biliyorum
sonra tüm otelin pastene cafe bar kısmında elimizde laptopla oturdugumuzda oldu
gerisini siz düşünün.oğlak erkeğini bence 2 kez düşünün derim
ama bak bi terazi olur Tarkan bile terazi
![]()
Tanıştığımızın ilk senesiydi 2018 yazın son demleri güzel bi yere 5 günlüğüne bi denize gitmişiz ambians hoş keyifler gıcırodaya ilk girdik valizleri koyup yemeğe ineceğiz elinde laptopla ilk işi benim bir maile cevap vermem gerekiyor bi beş dakika dediğini biliyorum
sonra tüm otelin pastene cafe bar kısmında elimizde laptopla oturdugumuzda oldu
gerisini siz düşünün.oğlak erkeğini bence 2 kez düşünün derim
ama bak bi terazi olur Tarkan bile terazi
![]()
Yani ilk ve sonuncu erkek arkadaşım oğlaktıAnlayışsızı bir ben mi çekmişim@Mya bende mi var bi anormallik düşünmeye başladım şimdi.@ parmesen da oğlak burcu erkeği ister tavsiye ederim
bulda gör bi nasıllar
![]()
Yasak olmasa vercemşiparişinizi hemen hazırlıyorum, hangi adrese gönderelim
Koçlar toksik. Buraya yazmıştım benden biraz büyük akademik kariyeri olan sevgilim var diye. Onu o kadar çok aldatıcağımdan korkuyodu ki her fırsatta tepemdeydi bende paranoyağım ama bu akıl işi değil iki dk bulaşık yıkasam tlfna bakamasam bulaşık yıkadığıma inandırmak için 3 gün harcıyodum. Psikolojik şiddetten bahsetmiyorum. Öyle bi ruh hastasıydı. Ben gavat değilim deyip Sonra beni ghostladıyemin ederim ki aldatmadım ve ondan sahiden hoşlanıyodum sonra bi oğlak burcu tarafından aldatıldım güneş yüzü görmemiş küfürlerim var da burda yasak
![]()