business woman
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar balık burcu toksik değildir ben kadar balık burcu olan bi kadın yoktur herhalde
ben üç günde bi uyuyorum çalışırken işimde gücümde home Office takılıyorum beni dürten diğer burçlar 

Doğrudur rabbim hepimizi doğru insanlarla karşılaştırsın diyelimBoğma kısmından emin değilim ama tanıdıklarım eşlerini aldatıyor organize bir şekilde ve yalan konusunda da gayet rahatlar
Vallahi yayları bir yay olarak o kadar güzel özetlemişin kiBenim burcum zirveye tırmanmayı seven bir burç.
Zeki, çevik, kıvrak, vahşi, akıllı, uslu, sakin, sessiz, disiplinli, derinden, derinin altından, gür bir sesle, fısıldayan bir üslupla, sevdiği kadını elde etmek için haddini așabilen, delirtmeden bırakmayan, delirtince kendini özleten bir burç.
Ben aldatmayı anca yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım. Durduk yere aldatmam, aldatirken düşkündürmeyi severim.
Aldatma stilim :
Sevdiğim kadını aldatarak onun kendime aldanmasını sağlayacak her türlü aldatma işine kafam basar.
Sahtekar esnaf üslubu ile de, spiritual mentor üslubu ile de aldatmıșlığım vardır.
Balık burcu erkekleri çok yapışkan ve aşırı derecede kafalarında kuruyorlarArkadaşlar balık burcu toksik değildir ben kadar balık burcu olan bi kadın yoktur herhaldeben üç günde bi uyuyorum çalışırken işimde gücümde home Office takılıyorum beni dürten diğer burçlar
![]()
Yayların adı çıkmış.Vallahi yayları bir yay olarak o kadar güzel özetlemişin kidiyecek söz yok
Buna da hemen bir cevap vereceğim deneyimlediğim. Benim yay burcu bir erkek arkadaşım oldu. Tam bir yıl peşimden koştu, ben istemiyordum. Sonra dedim ki hep kendi gönlümüzün istediklerine gittik ne oldu biraz da böyle deneyelim. Sonra her şey yolunda giderken beni terk etti. Bir de üstüne aldatılmışım. Hayır madem aldatacaktın niye zorla girdin hayatıma?Yayların adı çıkmış.
Yay emekçileri sendikası başkanı olarak derhal bir kınama yayınlıyorum.Buna da hemen bir cevap vereceğim deneyimlediğim. Benim yay burcu bir erkek arkadaşım oldu. Tam bir yıl peşimden koştu, ben istemiyordum. Sonra dedim ki hep kendi gönlümüzün istediklerine gittik ne oldu biraz da böyle deneyelim. Sonra her şey yolunda giderken beni terk etti. Bir de üstüne aldatılmışım. Hayır madem aldatacaktın niye zorla girdin hayatıma?![]()
Başka erkek sandıgım kadın olan varsa kadınım desinBuna da hemen bir cevap vereceğim deneyimlediğim. Benim yay burcu bir erkek arkadaşım oldu. Tam bir yıl peşimden koştu, ben istemiyordum. Sonra dedim ki hep kendi gönlümüzün istediklerine gittik ne oldu biraz da böyle deneyelim. Sonra her şey yolunda giderken beni terk etti. Bir de üstüne aldatılmışım. Hayır madem aldatacaktın niye zorla girdin hayatıma?![]()
yok ayol erkekler ölsünBaşka erkek sandıgım kadın olan varsa kadınım desinyada profile cinsiyet güncellemesi istiyoruz urum
kami ile retro kaldı onlarda kadın çıkarsa düşüp bayılcam
![]()
Ay beni erkek mi sanıyordunuz hahaha isim sanırım eril çağrışım yapıyorBaşka erkek sandıgım kadın olan varsa kadınım desinyada profile cinsiyet güncellemesi istiyoruz urum
kami ile retro kaldı onlarda kadın çıkarsa düşüp bayılcam
![]()
Vallahi yayları bir yay olarak o kadar güzel özetlemişin kidiyecek söz yok
kami ile retro kaldı onlarda kadın çıkarsa düşüp bayılcam![]()
hedef şaşırtıyor, @Retro 1.84 boyunda sarışın mavi gözlü, ince belli, baba tarafından slav, lakin yerine göre muhafazakar ve edepli bir afet-i devran.Vallahi yay değilim ama
Kendimi ifșa edeyim,
Kuzey Güney dizisinde Kuzeyin bir Sunday-Man arkadaşı vardı. Pazarda üstüne başına hatta kafasına sudyen takıp ablalara sudyen satıyordu. Rekabetçi ve yenilikçiydi. Ablalar sıraya girerdi.
Iște ben o Sunday-man' im.
![]()
Az bile söyledim, o da kıskanmasınlar diye.Tmm şeyh uçmaz mürid ucurur tmm.
Benim beyin error verdi zaarr ben sanki sizi yay burcu gibi mi okudum diye bi algıladım![]()
O zaman kendimi başka türlü ifşa edeyim,
Retro : sadakatin erkekte vücut bulmuș hali. Retro : uğrar ve çatlakları kırar, Retro : döner dolaşır yine aynı yere gelir. Retro : gelişimin olmazsa olmazıdır.
Peki sizin hala bir Retronuz yok mu?
Yok beyniniz doğru okudu.
Sadece bazen işler zora girdiğinde manevra alanı açmak için yay gibi rol yapabiliyorum. Öyle bir ana denk gelmiş olabilirsiniz))
Çünkü balıklar arkadaşına çevresine iyidir. Benim de vardı balık arkadaşım hayatındaki insana yaptıklarından dehşete kapılıp ama sen çok iyisin bunu nasıl yaptın dediğimde ben sana iyiyim demişti. İkizlerin de arkadaşlığı iyidir ama sevgililerine pek kibar değil.Yani evet balıklarda öyle çok gördüğünüz gibi değiller aslında benim kankim balık burcudur mükemmel bi insandır canını verir yabi iste o derece.lakin damarına basarsan görünme gözüne tersi fena tersttir oda insanına göre.Bana 10 yıldır mesela her kahrımı çeker bi öllüyün körü dememiştir![]()