"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

istanbul buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
herkes yakasına nickinin yazılı olduğu bir post it yapıştırırsa gelen hem endişe etmeden yanlarına yaklaşır, hem de kim kimmiş öğrenmiş olur

:pevet yakalarına herkes nickini yazsın daha iyi olur... ÇOK eğlenin bizim yerimizede Kahkahalrınızın şenliğini Ankara'dan duymak istiyorum..:beta1::hurray:

Online olun ha!!:Angel_anim: şimdi şu geldi şimdi bu arkadaşımız fln filan..vb.

ben kardelengül bende bugün sizin aranızda olmak isterdim siteye hiç mesaj yazmadım ama inanın hergün takip ediyorum size iyi eğlenceler

cumartesiye denk getirilmiş..mesajdaki ayrıntıyı okumamışımtım, sandım ki yılbaşında toplanıyorsunuz..koşuşturma felan filandan zamnım kısıtlı ...orda olmak isterdim inşallah bidahaki sefere..:(

Çok şey kaçırdınız arkadaşlar, inşallah birdahaki sefere sizide aramızda görürüz...

çok güzel bir buluşma oldu ama çok şey kaçırmadınız. Para ödedik geldik merdiven çıktık yağmurda ıslandık o kadar :D:banghead::banghead: şaka tabiki beraber olmak çok güzeldi çok eğlenceli idi. inş bidahaki sefere sizlerde olursunuz inş.:hurray:

inşallah bir dahaki sefere ne diyelim:(
zaten orada olamadığım için hem üzülüyorum hem de hırsımdan çatlıyorum:banghead:

ankarada bu kadar kişi olduğunu bilmiyordum. havalar biraz ısınsınn yapalım yada bende toplanalım ve daha rahat olur her gelen kek pasta getirse oooooo bne güzel olur

aaa en iyisi biz gün mü yapsak büyü güne o hafta herkez ev sahibine kısmet açma para koruma yapıp getirsin:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri