"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

istanbul buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evet aynen orada bulunmamak çok üzücü :( şimdiden herkese iyieğlenceler diliyorum :banghead:

Ya bende gelmek istiyorum tanışmaya ama forumda yeniyim bi problem olur mu sizin için arkadaşlar?

arkadaşlar yeni üye oldum..yılbaşında sizinle tanışma şerefine nail olmayı diliyorum..yalnız bir kaç yere davetliyim...ümit ediyorum tanışır..

Punky nin bu cesur ve hazır cevap hallerine bayılıyorum. Her cevabında da çok haklı buluyorum.
Ben de gelmeye çalışacağım. Çünkü özellikle Urum u ama katılacak site üyesi bir çok arkadaşı merak ediyorum.
Her ne kadar son rüyamı yorumlayamamamış olsa da panteayla da karşılaşmayı çok istiyorum.
Çok güzel bir buluşma olacak çünkü urum ve diğer arkadaşlar gayet doğal ve pozitifler. Sıkılmayacağıma, kasmayacağıma inanıyorum.
:nopity::hurray::party:

Punky nin bu cesur ve hazır cevap hallerine bayılıyorum. Her cevabında da çok haklı buluyorum.
Ben de gelmeye çalışacağım. Çünkü özellikle Urum u ama katılacak site üyesi bir çok arkadaşı merak ediyorum.
Her ne kadar son rüyamı yorumlayamamamış olsa da panteayla da karşılaşmayı çok istiyorum.
Çok güzel bir buluşma olacak çünkü urum ve diğer arkadaşlar gayet doğal ve pozitifler. Sıkılmayacağıma, kasmayacağıma inanıyorum.
:nopity::hurray::party:

Teşekkür ederim canım :)Sanırım hepimiz aynı şekilde büyük bir merak ve sabırsızlık içerisindeyiz güzel bir gün geçireceimizden eminim.Bu arada Pantea bu ara yoğun sanırım bu yüzden rüyanı yorumlayamamıştır malum yılbaşı telaşı :)

ben her gördüğüme şşşt diyeceğim..o zaman beni duyan olursa lütfen beni masanıza çekin tamam mı? ben şşt dedim mi siz hu hu derseniz ben doğru kişilerin masasında olduğumu bileceğim.:p

çok güldüm ya kadının selamlşma sekline bakarmısınız şşşt pşşt gibi :D hay sen çok yaşa

hafif balık etini aşmış, krem renk pardesülü, kumral saçlarında bir kaç tel beyazı olan aydınlık ve sürekli gülümseyen yüzlü, siyah pantalon ve siyah botlu bir hatun gelirse ona da huu yada pışşt deyin. Sellenay O O benim :hurray::p:willy_nilly:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri