"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

istanbul buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
awra thy'nin sitesine baktım esenboğa aktarmalı uçuş var burdan :) savulun ben geliyorum! ama bir tarih öğrenirsem tam olacak birde ben 1 ocak sabahı uçağa binsem diyorum buluşma da ne geç ne erken şöyle öğle vakti olsa harika olur..yinede çoğunluğa uymaya çalışırım tabi...ben çıktım görüşürüz bir an evvel kesin yer ve tarih belirleyin bende gelmeye çalışayım..beni özleyin ha..

ay hepiniz çok şekersinz yaa.bayılıorrum sizzeee=DD..bende gelmek istiyoruum .hemde çok .ama gelemiyorum..nolur ankarada da buluşalım.nolurr

Öyleyse saat hakkında zaten karar verdik 14:00 civarı olacak bu durumda aramızda çalışan veya okula giden arkadaşlarımız olduğunu gözönünde bulundururak haftasonu buluşmayı teklif ediyorum kimseyi darıltmayalım kimsede işinden gücünden geri kalmasın...

Kesin tarih 03.01.2009 saat 13.00 yer taksim beşinci kat alman hastanesinin yanı

Tam adres: Soğancı Sokak No: 7 Kat 5 Cihangir İstanbul

Görüşmek dileğiyle...

Hah şimdi oldu cumartesi günü harika bir mekanda beraberiz. Heyecanla bekliyoruz. :hurray::hurray:

yha ben kocaeli'den gelmeyi düşünüyorum gelebilirsem.. Nasıl gelicem en basit yoldan fazla aktarma yapmadan..
esenler otogarda oldugumu var sayarsak???

Aysari seni ve herkesi özendirdim ama ben maaşımı ayın 5 inde alıyorum gelemem ..üzgünüm ..

istanbuldayım ama gelemeyeceğim galiba :(:(:( herkese iyi eğlenceler buluşmadan sonra ne yaptığınızı da yazın, merakta bırakmayın beni :biggrinjester:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri