İmajinasyon

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ufulij
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ufulij

Kayıtlı Üye
Merhaba GMPP üyeleri bir şey danışmak istiyorum. Ben kinezilerle ilgileniyordum ama bundan önce imajinasyon geliştirmem söylendi. Onu, çalışmalarını okudum, çeşitli kaynaklardan denedim ve deniyorum hala ama karanlığı bi türlü çeviremedim. Belki sabırsızım belki yeterli vakit ayırmıyorum ama teknik olmuyor gibi geldi. Buradan işin uzmanları, etkili ve iyi bir teknik verirlerse sevinirim.

İmajinasyonu geliştirmek için bir takım resimler var, o resimlere belirli süre bakıp, imaje ederek, geliştirilebiliyor ama benim de bu konu hakkında bilgim pek yok. Bilen biri aydınlatırsa sevinirim.

İmajinasyon dediğimiz şey hayal edebilmek, hayal gücünü çalıştırmak. Bu kadar basit. :) Alın önünüze bir mum onun yandığını imgeleyin gözünüzü kapatıp. Olmadı mı? Yakın o mumu bir belleğinize kazıyın her salisesini, sonra söndürün. Sonra yine gözünüzü kapatın ve belleğinizdeki şeyi canlandırın. Sonra gözünüzü açın o şekilde imgeleyin. Ama daha çok gözünüz kapalı yapın. Bu yapabileceğiniz milyarlarca şeyden sadece bir tanesi. Hayal gücünüzü çalıştırın ve bulun ;)

İmajine etmek konusunda gerçekten çok iyiyim. Belki de bu yüzden maji çalışmalarım ve levitasyn deneyimlerim bu kadar olumlu sonuçlar veriyor. EFT yeteneğim de yüksek çok şükür.:)

Çok teşekkür ederim :) Bir türlü anlamıyordum imajinasyonu hayal etmek mi hayal ettiğin şeyi gözünün önüne gerçekmiş gibi getirmek mi diye.Ama şimdi anladım gerçek gibi görmekmiş.Tekrar teşekkür ederim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri