"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Herkes psişik yeteneğini belirtsin .

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ajan 47
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben meleklerle , nefilimlerle ve k.meleklerle uğraşıyorum.vampirler,iblisler gibi birçok şeyide biliyorum.durugörü yeteneğim var.:hurray:

Benim sezgilerim kuvvetli hani insan sarrafı derler ya öyle bir şey bir kişiden hoşlanmadıysam o kişiden mutlaka bana veya yakınlarıma zarar gelir. Bazı gördüğüm rüyalar çıkar mesela 2 kişinin ölüceğini rüyamda görmüştüm. Ayrıca gözümü kapattığımda ufak tefek şeyleri meditasyon yapmadan veya uzun süre odaklanmadan da görebiliyorum. Mesela bir top hayal ediyorum ve istediğim her renge çevirebiliyorum onu.

Bana yaklaşık 1 senedir olur olmadık şeyler oluyordu herşeyin farkındaydım ama ne olduğunu anlamakta güçlük çekiyordum.Sonra psişik bi erkek arkadaşım vardı o bana söyledi psişik olduğumu.Bende ilerletmeye başladım.Daha yeniyim ama Meditasyonu kolaylıkla ilk denememde yaptım.Sizin söylediğiniz o kitaplarıda alıcam ve başlıcam.Erkek arkadaşım benim baktıgım fallardan ve 6.hisimden anladı.Bazı işlerde nasıl başarılı olabilirim bu durumda onu anlayamadım :offtopic:

rüyalarımda gördüğüm bazı şeyler çıkıyor ayrıca hislerim kuvvetli. telim sessizdedir ne zaman bakmak istesem 1-2 dk önce yada bir kaç saniyeyle kaçırmış olduğum aramalar msjlar var. yada msj gelmiştir üstüne ben bakarım yani hemen hissediyorum. özellikle sevdiğim insanlardan msj gelmişse.. veye yolda yürürken 4 yıllık bir arkim oan aklıma geliyor nedensizce 2 adım atar atmaz karşımda ve ben şoka giriyorum.

Herkes psişik güçlere sahiptir ama nasıl keşfedeceğini bilemez. Üçüncü göz çalışmaları yaptım, bu ilmi kaldırcak olgunlukta olmadığımı farkettim ve çalışmaları bıraktım... Şartlanmışlıklar, yanılgılar insanda tereddüt oluşturuyor, çoğu zaman hislerime güvenmediğimi farkettim... Farkındalık çalışmaları yapıyorum...

bazen içime bişiler doğuyor olmadık zamanlarda gözümün önünden sahneler geçiyor ve benzer durumları yaşıyoruz sonrasında. bu durumda sezgi ve olacak şeyleri görme diyebilirim ama geliştirme çabası göstermiyorum

durup dururken düşünmeye başlıyorum. ve bir zaman sonra oluyor. aslında çok zor bir soru sordunuz? cevabını bilemiyorum...:offtopic:

bu konulara başlarken en çok ilgi duyduğum konu biyokineziydi. çünkü ben şişman biriyim ve sürekli alay konusuyum. arkadaşım bana bunlardan (kinezilerden) bahsettiğinde çok heyecanlandım. bir umut ışığı gördüm. ama bu dalda yeteneğim olmadığını fakat çok iyi bir durubilir ve telekinezi ustası olduğuma inanıyorum. bu tür şeylerle yaklaşık olarak 3-4 yıldır ilgileniyorum. bir de en çok istediğim şey astral seyahatti fakat çalışmalarımın sonucu gelmeyince bıraktım.

bazen geçmişi yada geleceği rüyalarımda görüyorum , bir anda aklıma düşünceler geliyor sonra istemeden iyice düşünüyorum ve gerçekleşiyor bir yeteneğim olup olmadığı konusunda bir fikre sahip değilim :/

Hiç birşey yapmadan hiç birşey olmamasını sağlayabiliyorum.:biggrinjester:

Daha çok ilgi alanım semboller, eski uygarlıklar ve inançlar.

benim hislerim kuvvetli ve psi-wheel'i kolayca döndürebiliyorum kötü bişey hissedersem yakın zamanda kötü bişey oluyo iyi bişey hissedersem yakında iyi bişey oluyo :D

Benim duru sezi yeteneğim gelişmiş bazen burnuma belli belirsiz hoş kokular geliyor ve bir çok şeyi önceden kestirebiliyorum testlerde bunu gösterdi

Geri