"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Herkes psişik yeteneğini belirtsin .

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ajan 47
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Evren beni bugünde sınadı kaza geçirdim.

diyorum ki evren beni sınamasın, yorulllllldum artık yani takatim kalmadı ya 1 haftadır hayatım gene alt-üst para yok huzur yok herşey üst üste üstüme geliyor,

ben ne yaptım kader sana kime şikayet edeyim seni,

isyannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.

psişik yetenek mi kaldı.

gidecek yer çalacak kapı bulunacak umut da kalmadı. kalmadı.....

sadece şurda içimi döküp yazıyorum o kadar.,

saglıcakla.

Sezgisel yönden güçlüyüm telefon çalmadan kapı çalmadan çalıcağını örneğin hissedebilirim . Bedensiz varlıkları çocukluğumdan bu yakın döneme kadar görebilmekte idim lakin varlıkları hissedebiliyorum konusma ve temas uzun zamandır yok.

Bilmiyorum ama bir iki kez gelecekle alakalı bir şeyler oldu. Birincisinde ertesi gün ilk kez göreceğim birini rüyamda gördüm,ikincisinde derste matematikçinin tahtaya ne yazacağını bildim vs...
Hatırlayamadığım şeyler olabilir.

Durugörü,lucid,nesneler üzerindeki işaretleri okuyabilme,kahve falı yorumu, rüyalarda geleceği görme (zaman zaman), bebek cinsiyetlerini ve hamileliği önceden hissetme, sıklıkla kötülük yapan insanların yüzünde bunu görebilme... şimdilik aklıma gelenler bunlar

Psişik yeteneğim yok ki benim.:offtopic:

Şimdiye kadar yaptığım,hissettiğim ,bulduğum,gördüğüm olagan dışı şeyleri yetenek olarak kabul etmiyorum.

ben meleklerle çalışıyorum,kendimizce bir grup arkadaşımız var uzaktan şifa çalışması yapıyoruz,rüyada bilgiler geliyor fakat çok ilerletemedim kendimi okuyup çözemiyorum her şey olup bittikten sonra mesajın o olayla ilgisi olduğunu anlıyorum:))eğitim alan arkadaşım var regresyon çalışmalarında ona gönüllü yardım ediyorum:))
Kısacası eğitim almadan okuyarak yaşayarak paylaşarak içimdeki gücü yavaşta olsa açığa çıkarmaya çalışıyoruz:))

Eskiden çok fazla haberci rüya görürdüm,olduğu gibi gerçekleşen çok rüyam vardı.Ama artık sadece gelecekte olacak şeylerle alakalı nesneler görüyorum rüyamda.Mesela pembe bir ev,yerini çok iyi biliyorum daha önce önünden defalarca geçmiştim.Bunu gördükten 1 hafta sonra o evin karsısında dolmuş beklerken sarhoş bir adam gelmişti ve sözlü tacize maruz kalmıştım.Çok korkmuştum defalarca Ayet-el kürsi okumuştum.Hassasiyet ve duyarlılık kayboldukça bu tür şeylerle alakalı yetenekler körelmeye başlıyor galiba.Eskiden olduğu gibi çıkan rüyalarımda artık sadece başıma gelecek olaylarla alakalı nesneler görüyorum.

Adı ne bilmiyorum ama havada küçükte olsa değişim yapabiliyorum, o gün yağmur yağmasını istesem 1-2 saate yağmur yağıyor, rüzgar istesem küçük rüzgarlar çıkıyor. Ama farkettim ki kızgın olduğumda daha etkili oluyorlar :)

Aslında derslerde yada başka bir şey olduğu zaman, hoca beni kaldırmasın diye ne zaman düşünsem beni kaldırır, düşünmediğim zaman kaldırmazlar. Bu ne olabilir, telepati falan mı ? Ve eğer telepati özelliğiyse, nasıl geliştirebilirim ?

Son zamanlarda olan bişeyi söyliyim, bi sonraki gün olacakların bi kısmını görebiliyorum yani bi örnek vereyim; rüyamda yan komşuyu görmüştüm uyandıktan bi kaç saat sonra kapı çaldı açtım ve yan komşum elinde bilgisayarıyla bana bakıyor. Ve bunun gibi daha bi çok şey, buaralar pek olmuyor malesef. Durugörüyemi giriyor bu olay ?

Aslında derslerde yada başka bir şey olduğu zaman, hoca beni kaldırmasın diye ne zaman düşünsem beni kaldırır, düşünmediğim zaman kaldırmazlar. Bu ne olabilir, telepati falan mı ? Ve eğer telepati özelliğiyse, nasıl geliştirebilirim ?

Bu tip şeyler bir çok kişinin başına gelir, durugörü farklıdır. Durugörü, gelecekle ilgili imajlar, semboller aracılığıyla bilgi almaktır. Hepimiz görülmeyen enerji ağlarıyla birbirimize bağlıyız, telefon hattı gibi arada bağlantı kurulması normaldir.

Son zamanlarda olan bir şeyi söyleyeyim, bir sonraki gün olacakların bir kısmını görebiliyorum yani bir örnek vereyim; rüyamda yan komşuyu görmüştüm uyandıktan bir kaç saat sonra kapı çaldı açtım ve yan komşum elinde bilgisayarıyla bana bakıyor. Ve bunun gibi daha bir çok şey, bu aralar pek olmuyor maalesef. Durugörüye mi giriyor bu olay ?

Durugörü rüyalar aracılığı ile de olur. Bir defaya mahsussa yetenek olarak algılanmamalı, ancak defalarca tekrarlarsa üstünde durulmalıdır.
Bu arada rüyalarınızda gördüklerinizi sabah kalkınca tarih atarak not almayı alışkanlık edinin.

Psişik vampirlik araştırmqlarıma göre hastalık . insan kendi enerjisini dğıtmayı beceremiyorlar . Bundan dolayı başkalarının enerjisi çeke biliyor. Işık kulesi ile tedavi olunacağını düşünüyorum. adaletle...

Bende Uçuyorum bunu yetenekten sayarsak :)

Şakaydı :) Aslında benden mesela hiç bi hayvan kaçmıyo kuş böcekler dahil ....

Bu tip şeyler bir çok kişinin başına gelir, durugörü farklıdır. Durugörü, gelecekle ilgili imajlar, semboller aracılığıyla bilgi almaktır. Hepimiz görülmeyen enerji ağlarıyla birbirimize bağlıyız, telefon hattı gibi arada bağlantı kurulması normaldir.

Birde rüyalarımda 2 günde bir 3 gün sonrasından bir parça görüyor gibi oluyorum, ama tabi unutuyorum. Bu durumu o gün geldiğinde ya birisinin sesiyle ya da o gördüğüm anki fotoğrafla hatırlıyorum. Bu bana 2 günde bir oluyor.

Birde duru bilirlik varmış, öyle bir şeyde bana ayda yada haftada bir oluyor. Ne yapmamı önerirsiniz.

Rüyalarınızı hatırlayabilmek için,
- Yatmadan önce "rüyalarımı hatırlıyorum açık ve berrak bir biçimde" deyin sesli olarak.
- Rüya günlüğü tutmaya başlayın ve başucunuzdan ayırmayın
- Gün içinde aklınıza geldiği kadar "rüyalarımı hatırlıyorum." deyin
- Uyku öncesi dinlenmiş beden , zihin ve ruh ile yatağa uzanın.
- Ayrıca sabaha karşı rüya gördüğümüz için saatinizin alarmını kalkacağınız saatin 30-40 dk. öncesine kurun. Sonra da 10 dk da bire ayarlayın.
- Uyanır uyanmaz yataktan kalkmayın, rüyanızı gözünüzde canlandırın.
- Sakince aynaya gidin ve kendi yüzünüze bakın, o an hatırlıyorsanız unutmamak için kendi kendinize anlatın, tekrar etmek unutmanızı engeller, not almayı unutmayın.
- Bir de yastık altına konacak mıknatıs da rüyaları hatırlamak için çok faydalı denir.

Durusezi- durugörü-duruişiti yeteneklerinin ortaya çıkması veya gelişmesi için meditasyon yapılmalı ve zihin sakinleştirilmeli ki sezgiler devreye girsin.
Meditasyon haricinde inandığınız dinin ibadetleri, namaz, zikir, yoga, mantralar da enerji seviyenizi arttırıp, bazı yeteneklerinizin ortaya çıkmasını sağlar.
Ancak bunları sırf yetenekler ortaya çıksın diye yapmamalıyız, asıl önemli olan içsel yolculuğa çıkmaktır. Zaten yola çıkanlar da bu yetenekler kendiliğinden ortaya çıkacaktır ve ilk şaşkınlık evresini atlattıktan sonra asıl önemli olanın bunlar olmadığının farkına varıp, fazla üstünde durmayacaklardır.
Ayrıca 3. göz çakrası için hazırlanmış meditasyonlar ve teknikler var, bunlar sitede de mevcut yapabilirsiniz.

http://www.gizlimabet.com/threads/16073-Ucuncu-Goz-acma-yontemi

http://www.gizlimabet.com/threads/9151-3-göz-için

http://www.gizlimabet.com/threads/29328-AUM-(OM)-Mantrası-ile-Meditasyon-videosu-3-Göz-Çakrası-İçin!

Geri