"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Herkes psişik yeteneğini belirtsin .

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ajan 47
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Üzerine gitmemiş olmama rağmen son zamanlarda telepatik birşeyler oluyor.Arkadaşlarım bana soru sormadan ben onun cevabını veriyorum .Aslında zihnimde yankılanan bir soru yok sadece bir an için söylemek istiyorum ve söylediklerim karşımdakinin cevabı niteliğinde. Son zamanlarda sık yaşansada tesadüf gözüyle bakıyorum şimdilik...
Ancak Sayın embriyo nun dediği gibi ,günlük yaptığım zikir çalışmalarının etkiside olabilir belki. Neyse , ne olursa hayırlısı olsun ((:

Belli ki yakın çevrenizle, aranızda enerjisel bağ olan, aynı frekansta olduğunuz kişilerle telepati kuruyorsunuz. Zikirlere devam ettikçe başka açılımlar da yaşarsınız. Yolunuz açık olsun :)

Olumsuz şeyler yaşayacağım zaman bunu hissederim %99 luk bi oranla,kapımın zili çalmadan kalkıp açtığım çok olmuştur %80 lik bi oranla,rüyalarım da gördüklerim çoğu zaman gerçekleşmiştir ve hayatım la ilgili bir çok mesajı rüyalarım dan aldım...vb

bulunduğum ortamda eğer yapılmış büyü vs negatif enerji veren nesneler varsa onları bulabiliyorum. Yoğunlaştığım insanın düşüncelerini duygularını kısacası tüm benliğini bilinçaltında gizli kalmış anılarını üzüntülerini kederlerini özellikle sıkıntılarını hissedebiliyorum. sanki ekrana yansıtılıyormuş gibi gözümün önüne geliyor. Ayrıca rahatsızlıklarını hastalıklarını zaaflarını zayıf noktalarınıda biliyorum. tüm bunlar bi yetenek mi? eğer öyleyse nedir bu yeteneklerim? açıklar mısınız lütfen? daha önce paylaşmaya birine anlatmaya korktum ama bilmek istiyorum..

bulunduğum ortamda eğer yapılmış büyü vs negatif enerji veren nesneler varsa onları bulabiliyorum. Yoğunlaştığım insanın düşüncelerini duygularını kısacası tüm benliğini bilinçaltında gizli kalmış anılarını üzüntülerini kederlerini özellikle sıkıntılarını hissedebiliyorum. sanki ekrana yansıtılıyormuş gibi gözümün önüne geliyor. Ayrıca rahatsızlıklarını hastalıklarını zaaflarını zayıf noktalarınıda biliyorum. tüm bunlar bi yetenek mi? eğer öyleyse nedir bu yeteneklerim? açıklar mısınız lütfen? daha önce paylaşmaya birine anlatmaya korktum ama bilmek istiyorum..

Durusezi ve telepati yeteneğiniz var.
Telepati ya da uzaduyum bireyler arasında bilinen beş duyunun yardımı olmaksızın gerçekleştiği ileri sürülen bilgi aktarımıdır. Bir başka deyişle, telepati parapsikolojide incelenen paranormal bir yetenek olup, bireyler arasında duyular-dışı algılama yoluyla düşünce, fikir, duyum veya imajların aktarılmasını sağladığı ileri sürülen tesir irtibatıdır. Telepati yeteneğine sahip bazı” alıcı” telepatların diğer insanların zihinlerini okuma yeteneği de olabilir.
Durusezi, bir şeyi içsel olarak bilmek ya da farkında olmak yeteneğidir. Muhtemelen mekanlarda ki enerjisel durumu algılamanız bu yeteneğinize bağlıdır.
Bu site sizin gibi yetenekleri olan kişilerle dolu, çekinmeden sorabilirsiniz. Ancak açacağınız konuyu forumda ilgili bölümden sorun.
İyi forumlar:)

Çok teşekkürler. :) Ortamda bi ses olmadığı halde sesler duymak, birinin ismimi söylemesi, bana seslenmesi, beynimin içinde vızıltılar, sorularıma aniden beynimin içinde cevaplar oluşması, bir başka deyişle o cevabın zihnime fısıldanması da parapsikolojiye mi giriyor acaba? Cevabınız için tekrar teşekkür ederim. :)

Ben devamlı hayalımdekı merdıvenlerı ınerken uyumus buluyorum kendımı ve uyanınca aklıma hıc bırsey gelmıyor.Cakralarımı acmayı basaramıyor muyum yoksa.Ayrıca kalbım agrıyo bırkac gundur ve aynaya baktıgımda alnımdakı 3cu gozde saga ve sola dogru cıkmıs yaprak gıbı bırsey goruyorum ve ensemde agrı olustu.bunlar ıyımı kotu mu yoksa.bu agrılar ara ara gelıp gecıyor.bunlar cektıgım olumsuzluklar bırde ıyı tarafı var tabıkı hayal ettıgım hersey gerceklesıyor.ve bunun soku da benı heyecanlandırıp sasırtıyor.

belki inanamayacaksınız ama çok fazla yeteneğim var, şununla başlamalıyım ki diyelim istediğim bir şey var bunun için büyü yapmak istiyorum, herşeyi ayarlıyorum ,son anda cayıyorum.ertesi gün istediğim oluyor.veya istemem yeterli.lucit rüya görüp yönlendirebiliyorum ve ruhani varlıklarla her an iletişimdeyim.daha sonra düşünce yönlendirebiliyor, istediğimi kişiye yaptırabilirim, sadece konsantre olmam gerek.bir de belki alakasız ama telekinezi veya ona benzer enerji alıştırmaları denediğimde çalışmalarım yarım kalıyor, ellerim elektrik çarpıyo gibi acıyor, uzun süre hissediyorum daha sonra da buz gibi oluyor yoksa bunlara da başalrdım.

Arkadaşlarımın çevremdeki her şeyin enerjisini duyuyorum.Olayları hissede biliyorum.Bir olayı sanki bir den çok zamanda yaşıyormuş gibi hissediyorum.Olayların sonuçlarını önceden tahmin edip ona göre hareket ediyorum ama bazı zamanlar kötü yaptığımı bildiğim halde devam ediyorum işte :) . Az çokda geçmişi görme ( kendimin hiç hatırlamadığım yaşadığımı hatırlamadığım şeyleri gözlerimi apatıp düşünerek görme) ama bu özelliklerimin tam ne olduğunu bilmiyorum.

Eskiden o an olacağı 1 - 2 dakika önceden görürdüm. Malesef yakın çevremle paylaştıktan sonra bu olay tamamen bitti. (keşke paylaşmasaydım diyorum şimdi) Çok nadir de olsa bazen tekrarlıyor ama eskisi gibi değil elbet. :boat:

bende yetenek olarak sayarsak sürekli bilinçli bi şekilde lucid rüya görüyorum hem ürkütücü hem çok güzel ama astral seyahat yapmayı düşünüyorum ama o biraz beni korkutuyo

ben geleceği çok güçlü bi şekilde tahmin edebiliyorum ve doğa dışı varlıklar yaklaştığında hissedebiliyorum.bu özelliklerimi annemden almışım.saygılarımla.... :)

Geri