"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Herkes psişik yeteneğini belirtsin .

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ajan 47
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben nasıl bir yetenegimin oldugunu bilmiyorum ama telkin vere biliyorum
Misal Ahmet bugun bize gelsin diye düşünuyorum imgeliyorum sonra hamet 20 dk soan bize geliyo çat kapı bir bakıyorum ahmet gelmiş
Bu yetenekmi bilmiyorum ama telkinmi onuda bilmiyorum
Sizce ne bu

ilgilendiğim alanlar; astral seyehat, lucid rüya, duru görü çalışmaları. Kaşığı bükmeye falanda çalışmıştım da çok geçti üzerinden :) gözlerimi kağattığımda o görüntüleri gödüm ya daha fazlasını istiyorum :)))) iyi forumlar.

Ben nasıl bir yetenegimin oldugunu bilmiyorum ama telkin vere biliyorum
Misal Ahmet bugun bize gelsin diye düşünuyorum imgeliyorum sonra hamet 20 dk soan bize geliyo çat kapı bir bakıyorum ahmet gelmiş
Bu yetenekmi bilmiyorum ama telkinmi onuda bilmiyorum
Sizce ne bu

Buna telepati deniyor. Fakat ondan öncesinde, Türkçe yazım hatalarınızı düzeltmenizi öneririm. Kendi dilimizi doğru konuşup yazmak belki bir çok özellikten daha önemlidir diye düşünüyorum.

bende olacak olayları rüyamda grüyorum. İyi, kötü gerçekleşiyor. Tabi kötü rüyaların gerçekleşmesi çok acımasızca ama bendede durugrü var sanırım.

Duruseziciyim, genelde ne hissedersem o oluyor :D eğer bir kişinin yanında kötü hissedersem uzaklaşıyorum.

Duruseziden eminim ama başka yeteneklerimde varsa bilmiyorum farkına varamıyorum... Nasıl öğrenebileceğim konusunda yardımcı olan olursa sevinirim.

Bir şeyi önceden hissedip söylediğimde ya da rüyam çıktığında, lotoyu da böyle söylesen diyen, canım annem var. :)

Sitede yaptığım bi teste göre durubilir ve durusezer yeteneklerim var. Bu yeteneklerimi geliştirmeyi çok istiyorum ama nasıl yapabileceğimi bilmiyorum. Yardımcı olabilecekler varsa lütfen özelden mesaj atsınlar...[/QUOT Bende durusezerim ve nasıl geliştirdiğimi söyleyeyim aslında çok basit, olaylar oladuğunda sonuna kadar peşine gitmen lazım,sen olayların peşine gittikçe bu durumlar artacaktır. Saygılar...

benimde rüya yorumlama,telepati,telekinezi,işaretleri yorumlama,havayı değiştirme(yağmur yağdırma gibi hava olayları) bir şeyin olmasını istediğim zaman söylemem yada düşünmem yeterli oluyor, insanların aklını okuma fikirlerini değiştirme, kahve falı,su falı,astral seyahat,duru görü, bir de insanlardan kötü niyetli olanların kokusundan tanıyorum pis koku tabi ki musallatlı olanlardada aynı şekilde diğer varlıklarda dahil kendilerini gizleseler bile kokusu geliyor saygılarımla şu an aklıma gelenler bunlar.

Aynısı bende de var rüyaları uyanır uynmaz unutuyorum ama bazı zamanlarda görüntü olarak açığa çıkıyor.

Unutmamın sebebi beynimle mi veya yaratılışımla mı ilgili yoksa bunun varlıklar tarafından benden çalınması olayı mı bilemiyorum.(3 harflilerin Gaybdan haber çalmaya çalıştıkları ancak Hz.Muhammmed A.S in doğumuyla gaybın veya arşın kapısının 3 harflilere kapatıldığı ayetle sabittir.)

Yıldıznamecilere göre Allah vergisi. Doğrusu bende de 6-7 sene önce 30'lu yaşlarda açığa çıktı isteğim harici çalışan bir mekanizma neye göre harekete geçer nasıl durdurulur nasıl disipline edilir geliştirilir hiç araştırmadım.

bende ki yetenek sayılmaz galiba çünkü şöyle düşündüğüm zaman ben şu işi yapmam ben şöyle davranmam dediğimde yada birini kınadığımda uzun sürmez başıma gelir bu nedir bilmiyorum çok yaşadım ve yaşıyorumda siz ce bu nedir?

Geri