"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Herkes psişik yeteneğini belirtsin .

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ajan 47
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Insanların düşüncelerini kontrol edebiliyorum.Aynı zamanda psi-ball ve anlamadığım ara sıra gördüğüm vizyonlar geleceği gösteriyor.

Benim çözemediğim ve sebebini anlamadığım, anlımda istediğim zaman bir enerji açığa çıkartabiliyorum ve bunu çok net hissediyorum ama neye yaradığını çözemedim. Anlayan varsa?

bende garip bisiy var mesela smdi birisiyle konusuyorum televizyonda açık ben konusuyorum bir konu açıyorum bir esya ile ilgili mesela etiket ve televizyonda etiketle ilgili reklam cıkıyor eskiden rüyalarımı kontrol edebiliyordum mesela uyanabiliyordum istedigim zaman düyamı değistirebiliyordum istedigim seyi görebiliyordum benim hakimiyetimdeydi artık bünlar olmuyor ^^

6.Hissim kuvvetlidir bazen bir kisinin aklindan gecenleri harfi harfine soyliyebilirim . Ilgi alanim varliklar
Musallat olan cinleri kisiden cikartabiliyorum

İyi derece telepati. Uygulamalar olsun iletişim olsun gayet iyim bu konuda. Hatta kaç kez istediğim kızları kendime aşık bile ettim :)

benimde akıl okumak karşımdaki insanın aklını nadirde olsa okuyabiliyorum sırf bu yeteneği geliştirmek için uğraşıyorum
astral seyahata çıktım
birde dejavu olayı var başıma çok geldi lakin bu duru görü yada başka birşeymi bilmem ama beni korkutan bişi o yüzden hiç uğraşmadım uğraşmıcamda

6. Hissim çok kuvvetli, beni etkileyebilecek herhangi bir olay olmadan önce yani bir kac dakika önce hissedebiliyorum. Senet kartlarının 25 karttan 23 tanesini doğru biliyorum. zener kartı testinde kartın üstüne elimi koyuyorum dokunmadan, baş parmağıma yakın kısımda avucumun içinde yanma ve ağrı oluşuyor...

Çok güzel tabak çanak kırarım.Tabağı masaya bırakırım ardımı dönerim,tabak çatır çatır kırılır,olduğu yerde parçalara ayrılır.Çok gülersem de çok güzel lavabo borusu patlatırım.Kısaca enerjimi kontrol edememe yeteneğim çok fazla,birine küçük çaplı zarar vermek istersem(bkz:düşsün,kolu çarpsın vs) gün içinde olur.Hoş şeyler yaptığım söylenemez :D

Kahve falına uzun süredir bakıyorum ve çok iyi baktığımı, bildiğimi söylerler hep. Çevremde fala inanan pek yoktu fakat kahve falı baktığımda dediklerim kısa sürede gerçekleşince yengem bile beni her gördüğünde fal baktırır oldu :D Birde rüyalarımı kontrol edebiliyorum istediğim şeyleri rüyamda görebiliyorum yaşayabiliyorum. ( lucid ) ama bu yeteneğimi fazla kullanmıyorum. ayda bir iki kez anca kullanıyorum, her gece illa şunu bunu görmeye odaklanmıyorum. çünkü öyle yapınca nedense uyanınca kendimi yorgun hissediyorum. O yüzden genelde rüyamı akışına bırakıyorum, kısacası bu yeteneğimi sadece kabus, kötü rüyaları görmemek için kullanıyorum.

Birde ses ile alakalı bir yeteneğim var. Bu yeteneğimi, psişik bir yeteneğim sayesinde mi kazandım, bilmiyorum fakat, benim sesim ergenliğe ilk girdiğim yıl çok çirkin, kaba, çatallı çıkıyordu. sesimin çok güzelleşeceğine inanarak her gün birsürü şarkı söyledim ve hala söylüyorum. 3 - 4 yılda sesimde olan değişim gerçekten şaşırtıcı. Şuan sesim herkes tarafından çok beğeniliyor. Herkesin elinde olan bir şeydir bu. fakat çok fazla zaman geçmesi ve sabır gerekiyor. Örneğin biyokinezi ile göz rengini değiştirenlerin olduğunu duymuşsunuzdur. Belkide bende farkında olmadan biyokinezi yaparak sesimi çirkinken, güzelleştirmişimdir. Bence düşünce gücüyle herşey mümkün olabiliyor.

Öncelikle yorumların hepsini okumadığımı ve sadece yazma gereği duyduğum için yazdığımı belirtmek isterim.
Kuran kursuna gittiğim sıralarda(küçükken) hocama bir soru sordum ve bana birşey öğretti.Gerçi buraya yorum yazanların ihtiyacı olmadığı bir hikaye ancak olsun belki bazı arkadaşlar bu hikayeyi kullanarakta artislik yapabilirler :) (sözüm alınmak isteyene :) )

Zamanında bir kadının kayınvalidesi çok hastaymış ve günü geldiğinde. Komşuları ile birlikte hasta yatağının başında beklerken tamda kayınvalidesi can verirken üzerini silkeleyip heyecanla ordan uzaklaşmış.Kayınvalidesi tabutunda götürülürken,arkasında yürürken biraz gülmüş.
Tabi komşula bu ve benzeri durumları kocasına söylemişler ve kocasıda kadına baskı yapmaya başlamış 'neden böyle yaptın' diyerek.
En sonunda birgün yatakta kocası karısına'eğer söylemezsen seni boşarım' demiş ve kadın anlatmaya başlamış.

'Annen ölürken güttüm çünkü azrail onun canını testere ile aldı ve üzerime kan sıçradığı için silkelenerek ve korkarak kaçtım.Annenin arkasından güldüm çünkü;insanlar öldüğünde tabutunun yanında verdikleri(sadaka vb.) bulunur annenin yanında sadece bir dil sarımsak ve bir çiti yoğurt vardı.' Der ve sabah uyanamaz.

İmla hataları telefonumdan yazmamdan kaynaklanmaktadır...

Sakarlık :)) birde rüyalarım. uyanıpta kaldığım yerden devam ettiğim rüyalarım. en büyük pisişik yeteneğim, hislerim. Bir durum karşısında sonucu iyi yada kötü olup olmadığını hissediyorum yada insanların düşüncelerini hissedebiliyorum. benim bu duruma ne deniliyor?

ben nasıl yaptığımı bilmiyorum ama henüz 14 yaşındayım erkeğim kötü olaylar(kavga gürültü vs) gerçekleşirken ben bu olayları hep iyi şeylerle sonuçlanmasını isterim ve çoğu zaman öylede olur. sanki birazda olsa enerjimi yönlendirebiliyorum. ve ben baya gülmeyi seven böyle enerji dolu biriyim bilmiyorum yani bide dejavu var bu olayı baya yaşıyorum ve onu gerçektende yaşadığıma eminim acaba biraz komik olacak ama bazen çok sık dejavu yaşadığımdan dolayı acaba gelecekten geçmişe bir tür dönüpte tekrar o anı yaşamışmıyım diye düşünmedim değil yani bir insandan3-4 kat daha fazla yaşıyorum ben bu olayı teşşekürler İyi günler.

Geri