Ü
Üye silindi 77822
Merhaba 5 6 aydır aşk acısı çekiyorum o kızdan ayrıldıktan sonra çok kötü oldum o başkalarıyla olabildi ama ben olamadım lütfen etkili bir döndürme ritueli varsa yardım edin çok minnettar kalırım 

Merhaba 5 6 aydır aşk acısı çekiyorum o kızdan ayrıldıktan sonra çok kötü oldum o başkalarıyla olabildi ama ben olamadım lütfen etkili bir döndürme ritueli varsa yardım edin çok minnettar kalırım![]()
Kral o resimleri çizecek miyiz ?Ve göktürk alfabesine bak defalarca oku anlamaya gayret et.Arakne Glifler (Arachne Glyphs)
Başka bir deyişle nekroglifler. Athena onu örümceğe dönüştürdükten sonra ölülerin dünyasından Arachne tarafından getirildiler. Bu glifler hakkında çok az bilgi var ama hepsi hızlı sihirle ilgili. Arachne glifleri, görünüşe göre nekrodunya ile olan bağlantıları nedeniyle son derece güçlüdür...www.gizlimabet.com
Ayrıca sana tavsiyem YouTube Dr. Redpill videolarını izlemek ve erkekadam sitesine girip okuma yapıp içselleştirmen olacaktır.
Arkadaş anlasilir bir biçimde yazdı. Konuları okuyup iyice anlayın.Kral o resimleri çizecek miyiz ?
Nereye yazacağımızı söylememiş..Arkadaş anlasilir bir biçimde yazdı. Konuları okuyup iyice anlayın.
Okudun yani tamamını? Orada neyi nasıl, nekadar, ne şekilde herşey yazılı.Nereye yazacağımızı söylememiş..
Okudum gliflerin ismini söylerek yapacağız neyi istediğimizi belirtip fakat çizim olarak nereye çizebileceğimizi söylememişsinOkudun yani tamamını? Orada neyi nasıl, nekadar, ne şekilde herşey yazılı.
O kadar insan nasıl yapacakları bilmeden yapıp sonuç alıyor. Hayret.Okudum gliflerin ismini söylerek yapacağız neyi istediğimizi belirtip fakat çizim olarak nereye çizebileceğimizi söylememişsin
Kral keşke ben de alsam denicem bir şekilde maximum kaç gün olurO kadar insan nasıl yapacakları bilmeden yapıp sonuç alıyor. Hayret.
Laa reko Bell gliflerinin gücüyle beni terk etme hadsizliginde bulunup terk eden o kız hızla bana dönüyor önümde köpek oluyor de bak nasıl dönüyor![]()
Kardeşim durum gerçekten ciddi dalga geçme lütfen.Laa reko Bell gliflerinin gücüyle beni terk etme hadsizliginde bulunup terk eden o kız hızla bana dönüyor önümde köpek oluyor de bak nasıl dönüyor![]()
Ava giderken avlanma da..Kardeşim durum gerçekten ciddi dalga geçme lütfen.
Varlık görevlendirilen büyü lazım, sağlam oluyorLaa reko Bell gliflerinin gücüyle beni terk etme hadsizliginde bulunup terk eden o kız hızla bana dönüyor önümde köpek oluyor de bak nasıl dönüyor![]()
Neden knkaAva giderken avlanma da..
Alla alla ciddi mi kenkVarlık görevlendirilen büyü lazım, sağlam oluyor![]()
Yok o da arınma yapınca bozuluyorVarlık görevlendirilen büyü lazım, sağlam oluyor![]()
Merhaba 5 6 aydır aşk acısı çekiyorum o kızdan ayrıldıktan sonra çok kötü oldum o başkalarıyla olabildi ama ben olamadım lütfen etkili bir döndürme ritueli varsa yardım edin çok minnettar kalırım![]()
Annelikle ne alaka kardeşim seviyoruz çünkü istesem olurum zaten sevdiğim için olamıyorum ?O başkaları ile oldu ama sen olamadınsa sıkıntı büyük. Sana annelik yapması için mi geri getirtmek istiyorsun ?
Annelikle ne alaka kardeşim seviyoruz çünkü istesem olurum zaten sevdiğim için olamıyorum ?