"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Cin Daveti Tecrübem ve Bir Cinin Emrime Girişi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lusifer ile anlaşma değil.
Seneler evel dünya üzerinde hiç bir cin , Allaha iman etmiyordu.
Sadece 73 tane cin kalmıştı.
Allah bunları imanından dolayı göğe yükseltti.

Bunların 1.si İblis.
Diğer 72'si ise Demon
Buda 8. Duke Barbatos adlı demonu çağırmış.
Oda çok güçlüdür ve büyük yetkileri vardır.

Size tavsiyem iblis ile anlaşma yapmak yerine , barbatos gibi bir demonla yapmanız.

45955093212993329860.bmp

@Ruh

Sayın ruh bende demon'dan ve lusifer 'dan kurtuluş hakkında bir kitaptan okuduğum kelimeler ve bazı sözler var.Eğer ben bu ritüeli bulursam kurtulması benım ıcın daha kolay olacak.İblis le yaparsam anlaşmayı 1 ayin ile olacak sanırım.Burda verecek ahiret'de alacak.Demon ile yaparsam o isteyecek ben isteyeceğim.Bu daha çıkmaza girer bence.Fikirleriniz çok değerli,bekliyorum.

ritüelleri varmı peki hepsinin? ya da bildikleriniz?

"Sayın Ruh ve turco,
İmla kurallarına dikkatinizi çekmek isterim. Lütfen cümleye büyük harfle başlayın, noktalı, şapkalı harfleri kullanmaktan çekinmeyin (ö,i,ğ gibi), cümle sonlarına nokta koyun. Lütfen noktadan sonra yeni cümleye başlamadan önce bir boşluk bırakın. "mı, mu, mudur" gibi soru eklerini ayrı yazın. İmla kurallarını unuttuysanız, sitemizdeki imla kuralları başlığından yardım alabilirsiniz." demiştim birkaç mesaj üstte. Dikkat ederseniz sevinirim. Cümleler büyük harfle başlar..

Bir demonun istediği sadece namaz kılmamanız , büyük bişi değil.
Eğer baş iblis lusifer ile yaparsanız , çok büyük bişi istiyecekdir.
Bu demon size yeterlidir ve büyü konularında çok üstündür.
Size zarar vermez.

@Ruh
Ben zaten demonun benden ısteyeceklerını zaman zaman yapıyorum.Bu konuda iyi anlaşabiliriz ozaman.Tavsiyeniz için çok saolun.Fakat bende bu ritüeli uygulayan arkadaş gibi ilk seferde görsel olarak için hazır değilim lakin işitsel olarak hazırım.Sanırım bu ritüeli bulmak zor.

hicbir ifrit insanın kulu olmaz o sonra size sorun çıkaracak ifrit ler şeytan ogullarıdır.

selamın aleyküm arkadaşım öncelikle senden bu kulak daveti olayını bulduğun siteyi bana atmanı isteyeceğim yani nerden bulup yaptıysan o siteyi yada yazıyı bana mesaj olarak gönderebilirmisin?.ve sana bir tavsiyede bulunayım.isterde o varlığın milyarlarca lejyonu olsun.sen ondan korkmayacaksın ve allaha sığınacaksın.sonundada kurtulacaksın.tabi istersen benden sana tavsiye olarak söyleyimde.neyse çağırma bilgisini bekliyorum şimdiden teşekkürler

Benim okuduğum kitapta ki sözler şeytan'ı bile kaçıracak sözler olduğu yazıyordu.Kim emire girer bilemem ama...

İnanmayan arkadaşlar için sabah bir davette bulundum diğer arkadaşlarla irtibat kuramadık ama sir7634 arkadaşımızla sabah msn üzerinden bir sohbetimiz oldu o bana inandığını fakat şüphelerinin olduğunu %20 inanmadığını söyledi bunun üzerine nerede oturduğunu hangi ülkede olduğunu söyledim prenslerden birini yolladığım için yakın bir yer söylemiş rusya olduğunu söyledi bana sir7634 arkadaşımız bana rusyada olmadığını ama rusyaya yakın bir yerde olduğunu söyledi bunun üzerine cin prensi neden beni yanılttın diyerek azarladım ve onu yakacağımı söyledim cin prens bana şöyle dedi sen bizim kralımızı yakmak istiyordun başka ne bekliyorsun .. kralımızı rahat bırak biz sana doğru bilgiler veririz . sir7634 ne yapabileceğimi söyledi bende onun için bir davette bulunup inanması için bir kaç sinyal göndereceğimi söyledim bedenen ve imanen güçlü olduğunu bildiğimden yollamakta tereddüt etsemde direk yaduris'i yollamadım prenslerinden birini yollamasını ama onu korkutmamasını ve gözüne görünememesini istedim sadece varlığını hissetirmesini istedim bunun üzerine yolladım ve sir7634 msnden çıktı tekrar geldiğinde bilgisayarının kapandığını söyledi biraz geçmedi cdroom'un kapanıp açıldığını söyledi bunun üzerine onu korkutmaya çalıştığını anlayarak prensi geri çektim o imanen güçlü olduğundan gözüne görünmemiş daha korkutucu şeyler yaşayabilirdi ama Allah c.c müsade etmedi buna ne kadar istemesemde insanlar inanmak için kanıt bekliyorlardı allah affetsin diyorum ve bir daha böyle birşey yapmayacağımı söylemek isterim .. Bu olaydan sonra inanan inansın inanmayana sözüm yoktur . sir7634 arkadaşımdan ricam beni onaylarsa sevinirim bu yaşananlar konusunda sevgi ve ışık ile kalın.​

o cini nasıl çağırdığını banada yollarmısın acaba hangi kaynaktan bakarak yaptğını özelden cevap verirsen iyi olur.

@gizlimabedim

Size zaten ilk okuduğum dakika'dan itibaren inanıyorum.Lakin birkaç ruhunu şeytana satmış insanlada görüştüm.Fakat demon ile anlaşma yapmak daha mantıklı sanırım.Demonların dişi olanları var mıdır?Tekrar sizden ritüeli özel pm olarak isteyeceğim.Korunacağım konusunda şüpheniz olmasın sizin okuduğunuz kıtabın belki aynısını,belki bir benzerini okudum korunma yollarını biliyorum.Bana yardımcı olursanız sevinirim.Geri dönüşü bilmiyorum demişssiniz.Ben biliyorum.Geri nasıl dönüleceğini.Artık sizde biliyorsunuz sanırım.Lütfen bilgilendirin.

Sorumu yineliyim:Demonların dişisi var mıdır?

Sanırım artık inanabilirim teşekkürler.. İstediğim tam olarak buydu beni kırmadığınız için teşekkürler...

Ben en başından beri inanıyordum.Çünkü daha önceden bir takım şeyler okumuştum.Gizlimabedim'in yazdıkları ve yaşadıklarıyla çok büyük ölçüde benzerlikler var.Bir demonu emri altına alabilmesi bana göre çok büyük bir başarıdır.

İnanmayan arkadaşlar için sabah bir davette bulundum diğer arkadaşlarla irtibat kuramadık ama sir7634 arkadaşımızla sabah msn üzerinden bir sohbetimiz oldu o bana inandığını fakat şüphelerinin olduğunu %20 inanmadığını söyledi bunun üzerine nerede oturduğunu hangi ülkede olduğunu söyledim prenslerden birini yolladığım için yakın bir yer söylemiş rusya olduğunu söyledi bana sir7634 arkadaşımız bana rusyada olmadığını ama rusyaya yakın bir yerde olduğunu söyledi bunun üzerine cin prensi neden beni yanılttın diyerek azarladım ve onu yakacağımı söyledim cin prens bana şöyle dedi sen bizim kralımızı yakmak istiyordun başka ne bekliyorsun .. kralımızı rahat bırak biz sana doğru bilgiler veririz . sir7634 ne yapabileceğimi söyledi bende onun için bir davette bulunup inanması için bir kaç sinyal göndereceğimi söyledim bedenen ve imanen güçlü olduğunu bildiğimden yollamakta tereddüt etsemde direk yaduris'i yollamadım prenslerinden birini yollamasını ama onu korkutmamasını ve gözüne görünememesini istedim sadece varlığını hissetirmesini istedim bunun üzerine yolladım ve sir7634 msnden çıktı tekrar geldiğinde bilgisayarının kapandığını söyledi biraz geçmedi cdroom'un kapanıp açıldığını söyledi bunun üzerine onu korkutmaya çalıştığını anlayarak prensi geri çektim o imanen güçlü olduğundan gözüne görünmemiş daha korkutucu şeyler yaşayabilirdi ama Allah c.c müsade etmedi buna ne kadar istemesemde insanlar inanmak için kanıt bekliyorlardı allah affetsin diyorum ve bir daha böyle birşey yapmayacağımı söylemek isterim .. Bu olaydan sonra inanan inansın inanmayana sözüm yoktur . sir7634 arkadaşımdan ricam beni onaylarsa sevinirim bu yaşananlar konusunda sevgi ve ışık ile kalın.​
Anlatilan hersey dogru basima bunlar geldi...

selamın aleyküm arkadaşım öncelikle senden bu kulak daveti olayını bulduğun siteyi bana atmanı isteyeceğim yani nerden bulup yaptıysan o siteyi yada yazıyı bana mesaj olarak gönderebilirmisin?.ve sana bir tavsiyede bulunayım.isterde o varlığın milyarlarca lejyonu olsun.sen ondan korkmayacaksın ve allaha sığınacaksın.sonundada kurtulacaksın.tabi istersen benden sana tavsiye olarak söyleyimde.neyse çağırma bilgisini bekliyorum şimdiden teşekkürler

Daveti tam olarak tecrübe ettim sayılmaz tam olarak en sonuçlar doğuracak bilemiyorum size ve özel mesaj ile isteyen 10 larca arkadaşlarımada bunu söyledim bunun vebalini kaldıramam mazur görün.

gizlimabedim bence sen iyi bir insansin ve böyle birseyler bidaha yapma
ne istersen Allahdan iste ,seytandan degil.
sen yasadiklarini böyle rahatca yazarsan gördügümüz gibi bir kac insan
gaza geliyor ve senden davet,cin .. istiyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri