İnanmayan arkadaşlar için sabah bir davette bulundum diğer arkadaşlarla irtibat kuramadık ama sir7634 arkadaşımızla sabah msn üzerinden bir sohbetimiz oldu o bana inandığını fakat şüphelerinin olduğunu %20 inanmadığını söyledi bunun üzerine nerede oturduğunu hangi ülkede olduğunu söyledim prenslerden birini yolladığım için yakın bir yer söylemiş rusya olduğunu söyledi bana sir7634 arkadaşımız bana rusyada olmadığını ama rusyaya yakın bir yerde olduğunu söyledi bunun üzerine cin prensi neden beni yanılttın diyerek azarladım ve onu yakacağımı söyledim cin prens bana şöyle dedi sen bizim kralımızı yakmak istiyordun başka ne bekliyorsun .. kralımızı rahat bırak biz sana doğru bilgiler veririz . sir7634 ne yapabileceğimi söyledi bende onun için bir davette bulunup inanması için bir kaç sinyal göndereceğimi söyledim bedenen ve imanen güçlü olduğunu bildiğimden yollamakta tereddüt etsemde direk yaduris'i yollamadım prenslerinden birini yollamasını ama onu korkutmamasını ve gözüne görünememesini istedim sadece varlığını hissetirmesini istedim bunun üzerine yolladım ve sir7634 msnden çıktı tekrar geldiğinde bilgisayarının kapandığını söyledi biraz geçmedi cdroom'un kapanıp açıldığını söyledi bunun üzerine onu korkutmaya çalıştığını anlayarak prensi geri çektim o imanen güçlü olduğundan gözüne görünmemiş daha korkutucu şeyler yaşayabilirdi ama Allah c.c müsade etmedi buna ne kadar istemesemde insanlar inanmak için kanıt bekliyorlardı allah affetsin diyorum ve bir daha böyle birşey yapmayacağımı söylemek isterim .. Bu olaydan sonra inanan inansın inanmayana sözüm yoktur . sir7634 arkadaşımdan ricam beni onaylarsa sevinirim bu yaşananlar konusunda sevgi ve ışık ile kalın.