Arakne Glifler (Arachne Glyphs)

Konu sahibininde görmesini arzu ederdim açıkcası en büyük şükranlar ona☺️ Böyle güzel sonuç alınan işlemler ve mutlu olduğunuz zaman enerjileriniz bize de yansıyor😊 Sizin adınıza emeklerinizin boşa gitmediğine ve istediğinizi elde ettiğinize inanın çok mutlu oldum.
Belki yaptığımız günah ama bugün size dua edeceğim :) kuzeni diyor ki ayrılsa ne olur yenisini bulur. Tamam hadi bulsun 😉

Arkadaşlar merhaba,

Sanırım en etkili işlem bu giden kadın için irade kırıp geri dönmesi için önerdiğiniz nedir bir farklı konum var ama bana hızlı ve acil çözüm lazım

Çok katı bir durumla karşılaştım. Bir arkadaşım gözümün önünde aldatıldı. Hakkı var, gün gibi açık. Arakne de denedik. Kendisi bu işleri bilmiyor, elinden gelmez beceremez. Bir süredir ben yapıyorum onun adına işlemleri. Tam izin ve onayı var. Fakat benim ateşim kapali oldugu icin ben kendi işlemlerimi normalde ateşle aktif etmiyorum. Ama onun işlemleri icin enerjiyi kendisinden kullanmayı şart koşmuştum. Onun ateşi fazla olduğu için de yakmayi tercih ettim. Burada hatalı mı düşündüm? Ondan kullanacaksam örnegin yaktigim ateşi onun enerjisine bagladigimi belirtip devam etmem dogru degil mi yoksa yine kendi elementimden mi devam etmeliyim?

Onun ateşi fazla olduğu için de yakmayi tercih ettim. Burada hatalı mı düşündüm? Ondan kullanacaksam örnegin yaktigim ateşi onun enerjisine bagladigimi belirtip devam etmem dogru degil mi yoksa yine kendi elementimden mi devam etmeliyim?
Bence kendi elementinizden deneyin. Bir de ben, ateş elementi ile aktivasyonda ; ateşe tutup, çalışmayı saklamak yerine direk yakılmasının daha doğru olduğunu düşünüyorum. Ateşe tutulduğunda hava+ateş kullanılmış oluyor. Direk yakıldığında ise saf ateş. Glifler için yönlerin çok önemli olmadığını söylüyorlar fakat bilinçdışı bile olsa ateş aktivasyonum hep güneydi. Sonradan fark ettim. Bilerek yapmasanız bile beden yönlendiriyor.

Ekli dosyayı görüntüle 1959
1. Maşet - hedef. Operatörün etrafında bir tür koruyucu kalkan oluşturur ve onu hedefe götürür. Yolda gereksiz olan her şeyi keser, müdahale edenleri gösterir. Hedefe ulaşmak zorsa, güvenli bir rota seçer. Büyük ölçüde, kariyer ve finansal başarıya yardımcı olur. Bu, sıklıkla kullanılan çok güçlü bir işarettir.Ekli dosyayı görüntüle 1960

2. İyuu - Yaşam, sağlık, fiziksel yenilenme. Vücudunuzun doğru şekilde geliştirmenizi sağlar. Algıyı keskinleştirir, duyuları artırır, doğal yetenekleri ve vücudunuzu ayarlama yeteneğini uyandırır.Ekli dosyayı görüntüle 1961

3. Kha - ruhun madde üzerindeki etkisi. Yaşam yolundaki psikolojik engelleri, ve diğer engelleri yok etmek için kullanılabilir. Farklı deneyimler kazanmak için güç verecektir. Enerji bataryası. Yoluna çıkan her şeyi yakan, çok hırçın ve agresif bir glif.Ekli dosyayı görüntüle 1962
4. Vebru - element Su. Kararlılık, istikrar, ancak aynı zamanda da esneklik. Durumu çözmeye, işlerinizi gizlemeye yardımcı olur. Konuşma (kendini ifade etme) kabiliyetini arttırır ve çatışmadan çıkmaya yardımcı olur. Vücuda esneklik kazandırır ve vücudun su oranını dengeler.
Ekli dosyayı görüntüle 1963

5. Fea - kaos, dengesizlestirme, bağ koparır. Korumayı, negatifi ortadan kaldırır, bir türlü başlamayan işi başlatmak için kaldırıcı kuvvet.
Ekli dosyayı görüntüle 1964

6. Laa - etkinlik, herhangi bir sürecin hızlandırıcısı. Zorlukları hızlı çözer, bağışıklığı artırır. İlerleme arzusu verir, hedeflere ulaşmak için etkinliği artırır. Bu glif, güven, hırs ve pes etmeden zirveleri fethetme yeteneği aşılayabildiği için büyük önem taşır.
Ekli dosyayı görüntüle 1965

7. Nudo - İhtiyaç duyduğunuz bilgileri almanın önündeki tüm engelleri ortadan kaldırır.
Ekli dosyayı görüntüle 1966

8. Reko - yıkım, saldırı. Her şeyi çok kaba ve sert bir şekilde kırar: planları, eşyaları, vücut parçaları. Son derece zararlı olabilir. Negatifi kaldırmaktan başka her şeyi yönetebilirsiniz. Savunmayı iyi kırar.

Ekli dosyayı görüntüle 1967

9. Mis - İhtiyacınız olanı, aradığınız şeyi, işe yarayabilecek durumları bulmada koruma ve yardım. Hedefe ulaşmanın yolunu ve ne için çabalamanız gerektiğini gösterir.

Ekli dosyayı görüntüle 1968

10. İo - Depolama ve savunma. Dışarıdan gelen etkiyi keser aynı sihirli çember gibi, dış dünyadan soyutlanmaya yardımcı olacaktır. Hem kendiniz hem de başkası için kullanılabilir. Tuzaklar veya ağır savunma oluşturmak için uygundur.
Bunların uygulanışı nasıl acaba nerde yazıyor

Çok teşekkür ederim hocam şimdi anladıklarım şu şekilde (kusura bakmayın çok tekrar ettiriyorum emin olmak için) bu kişilerin resimlerinin üzerine ilk kırmızı kalem ile isimlerini yazıyoruz ardından tahta kalemi ile isim yazısının altına yüzlerinin üzerinden başlayıp aşağı doğru glifleri çiziyoruz yani çıktı olan resim üzerine çiziyoruz bunları, gece vakti sakin,insan olmayan bir yerde yapıyoruz peki ya irade kırmayı nasıl yapacağız 4-5 çıktı var ayrı ayrı mı tek bir kağıda hem irade kırma glifi hemde asıl amaç olan ara bozma glifini mi çizeceğiz çok teşekkürler tekrardan fazla tekrar ettirdim kusuruma bakmayın anlamak için soruyorum doğru dimi anladıklarım elinize sağlık.

@nadal234 Selamlar arakne glifleri konusu budur. İki kişiyi düşman etme konusunda çok etkilidir. Onların beraber resimlerini kırtasiyeden renkli olarak 4-5 tane çıkartınız.
Mum yakın
Kırmızı kalem ile önce resimlere ikisinin isimlerini yazın.
Altına yüzlerine olacak şekilde yukardan aşağı uygun olan glifleri çizin (isimlerini yazmaya gerek yok)
Ve niyeti söyleyin (alıntı yaptığım yorumda niyet var) ve yakın rüzgara atın.
Kimseye demeyin olana kadar, yalnız ve sakin yer olsun (gece saatleri tercihimdir)
Yalnız önce laa ve reko glifi ile irade kırmanız gerekir. O da şöyle önce resimlere isimleri yazın , sonra laa ve reko yu çizin ikisininde kafasından aşağı ve ve bu niyeti söyleyip yakın
Laa ve Reko gliflerin gücü ile X ve Y nin onlara yapacağım her işleme savunmasız oluyor iradeleri savunmaları paramparça oluyor . Öyle de olsun, işlem bana ve sevdiklerime son vermeden son bulacaktır.

Daha sonra da yine isimleri yazın alıntı yaptığım yorumda ki tarifi yapın :) @nurumm Nasıl öğrenmiş miyim😂
Merhabalar iyi akşamlar burada savunma kırıp sonra isimleri resime yazıp alıntıdaki glifleri uygulayın demişsiniz bir günde hem savunma kırıp hem de ayırma işlemi yapılmasa diye iyi olur diye okudum 1-2 gün bekleyin yazılmıştı ya da yanlış mı okudum başka işlemler için mi geçerli aynı işlem için yapılacaksa sorun olmazsa ben o şekilde yapacağım arka arkaya bilgi verirseniz sevinirim teşekkür iyi geceler

İşyerinde bipolar bir personel var ama torpili güçlü diye kimse birsry yapamıypr hepimizle uğrasıyor..Bu arakne glifi surekli tekrarlayarak denesem yararı olur mu en azından biraz durulması için?

Merhabalar iyi akşamlar burada savunma kırıp sonra isimleri resime yazıp alıntıdaki glifleri uygulayın demişsiniz bir günde hem savunma kırıp hem de ayırma işlemi yapılmasa diye iyi olur diye okudum 1-2 gün bekleyin yazılmıştı ya da yanlış mı okudum başka işlemler için mi geçerli aynı işlem için yapılacaksa sorun olmazsa ben o şekilde yapacağım arka arkaya bilgi verirseniz sevinirim teşekkür iyi geceler
Ben aynı gün yaptığımda sonuç aldım.

Geri