Arakne Glifler (Arachne Glyphs)

Konu sahibininde görmesini arzu ederdim açıkcası en büyük şükranlar ona☺️ Böyle güzel sonuç alınan işlemler ve mutlu olduğunuz zaman enerjileriniz bize de yansıyor😊 Sizin adınıza emeklerinizin boşa gitmediğine ve istediğinizi elde ettiğinize inanın çok mutlu oldum.
Belki yaptığımız günah ama bugün size dua edeceğim :) kuzeni diyor ki ayrılsa ne olur yenisini bulur. Tamam hadi bulsun 😉

Arkadaşlar merhaba,

Sanırım en etkili işlem bu giden kadın için irade kırıp geri dönmesi için önerdiğiniz nedir bir farklı konum var ama bana hızlı ve acil çözüm lazım

Çok katı bir durumla karşılaştım. Bir arkadaşım gözümün önünde aldatıldı. Hakkı var, gün gibi açık. Arakne de denedik. Kendisi bu işleri bilmiyor, elinden gelmez beceremez. Bir süredir ben yapıyorum onun adına işlemleri. Tam izin ve onayı var. Fakat benim ateşim kapali oldugu icin ben kendi işlemlerimi normalde ateşle aktif etmiyorum. Ama onun işlemleri icin enerjiyi kendisinden kullanmayı şart koşmuştum. Onun ateşi fazla olduğu için de yakmayi tercih ettim. Burada hatalı mı düşündüm? Ondan kullanacaksam örnegin yaktigim ateşi onun enerjisine bagladigimi belirtip devam etmem dogru degil mi yoksa yine kendi elementimden mi devam etmeliyim?

Onun ateşi fazla olduğu için de yakmayi tercih ettim. Burada hatalı mı düşündüm? Ondan kullanacaksam örnegin yaktigim ateşi onun enerjisine bagladigimi belirtip devam etmem dogru degil mi yoksa yine kendi elementimden mi devam etmeliyim?
Bence kendi elementinizden deneyin. Bir de ben, ateş elementi ile aktivasyonda ; ateşe tutup, çalışmayı saklamak yerine direk yakılmasının daha doğru olduğunu düşünüyorum. Ateşe tutulduğunda hava+ateş kullanılmış oluyor. Direk yakıldığında ise saf ateş. Glifler için yönlerin çok önemli olmadığını söylüyorlar fakat bilinçdışı bile olsa ateş aktivasyonum hep güneydi. Sonradan fark ettim. Bilerek yapmasanız bile beden yönlendiriyor.

Geri