"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yıllar oldu geçmedi çok yoruldum musallat...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ezgicik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benim ki aşıktı.Ailesi de peşimdeydi.Kabile olarak.Dedelerimin böyle ilimlerle uğraştığını biliyorlardı.Bu sebeble beni kontrol altında tutmaya çalisiyorlardi.
Şuan da belki eve gidip geliyorlardır.Ama artık köprüyü gectik.Bilinclendik.

Zihni mi kontrol ediyorlardı.Duygu durumu.Karisiklik.
Ben ruh ve sinir de bile yattım.Çok ağır imtihan verdim.Hem 10 senede fazla sürdü.
Tasavvuf ile gelişince.Ve Kur'an Biraz Havass vakıf olunca geçmeye başladı.
Hepsi bu kadar kolay gitmiyor. Yani kolay dediğime bakmayın siz de kolay şeyler yaşamamışsınız fakat hepsinin gidiş yönteminin aynı olduğunu düşünmüyorum. Bazısı yapışıp kalıyor. Bir de bu konudaki varlık veya varlıklar hangi varlık bilmiyoruz. Daha da hiddetlendirme ihtimali var. Yaşam tarzı değişikliği ve çelik gibi zihin, irade gerekir. O da zaten varlık etkisindeki insanda zor sağlanıyor. Tek çözüm gönderilmesi. Onu da herkes yapar mı bilemem. Gönderme yolunda daha çok varlığı ayağına dolama ihtimali var. Kimisi varlıkla varlığa cevap veriyor sonra yardım eden varlık musallat oluyor.

Kolay olduğunu söylemiyorum.Bunlar çok ağır şeyler.Ben intihar edecek konuma bile geldim.
Bu işin sırrı Kuran ve Manevîyat güçlemek.
Temizleyen insanda bu şekilde temizliyor zaten.

Bu ayet Kürsinin özel formülü kurtulma niyeti ile şifa için okunabilir..
IMG_20230522_023420.jpgIMG_20230522_023436.jpg

@Magnus357
Ya Kuddüs negatif enerjiden kaynaklı hastalıklar için de okunabilir diye biliyorum, bu durumda esmalarla temizleme yapılamaz mı, Ya Kuddüs yanında başka esmalar hangileri olabilir mesela?

99 Esma Hüsna hepsini okumak mesela o esmalarin enerjileri sizde aktife eder.Korunursunuz.Bence hergün okunmalı.Gucunuz yettiği kadar.Fazlasi ağirlik yapar.O esmalari temsil eden metafizik güçler var...

IMG_20230522_025233.jpg

Ekli dosyalar

• IMG_20230522_025307.jpg
    IMG_20230522_025307.jpg
    1.7 MB · Görüntüleme: 8
Vücudunuzda İbranice harfler çıkıyorsa.Yahudi bir cin veya taifesi size mussallat olmuş demektir.Bunu ancak öteki âlem çalışan bir huddam ve hadım sahibi temizleyebilir.Veya bir kilise görevlisine Rahip papaz bulun.

Muhtemelen babaniz büyü gibi şeyler uğraştiysa o sebebden size gelmiştir.Zayif olduğunuz için sizi kontrol altına almaya çalışıyordur.Babanizin böyle şeyler ile uğraşmasi soyu bişeyler olduğunu gösterebilir.Ama negatif çalistirmis satanizm ilgilendiği için.

Bende dedelerimle sorunu olan bir yahudi cin taifesiyle küçüklüğünden beri tehsirlerinde kaldım.Çok fazla kötü şey yaşadım imtihan oldum.Ama bunlar beni manevîyata yönelti güçlendirdi.

Size tavsiye manevî olarak guclenin bunun ilacı bu.Her şeyin ilmi Kur'an sifada.
Birisi sizi temizleyebilir.Ama manevî olarak güçlenmesiniz yine olacaktır.

Ben şuan temizim ama hala mücadele veriyorum.Biraz ayarı gevsetsem yine etkilemeye çalisirlar.
Bunlarda kurtulmanın en kolay ve güçlü kesin yolu maneviyatinizi güçlenmesi.
Rahmani sistemde boş durmuyor çalışıyor.Maveneviyat sizi hem güçlendiri hem korur.
İradeniz ve manevîyatiniz yoksa zayıfsiniz demektir.
Zayıf olanada tehsir ederler.
Ayetel Kürsi okuyun sürekli.
Her gün 100 defa.
Şifa niyetine 313 defa.
Sürekli Kur'an ayetlerine devam edin.
Ancak bu şekilde enerji gücünüz artar.
Ne kadar zikir o kadar güç....
Maneviyatı ı güçlendirmeye çalışıyorum inançlı biriyim şükürler olsun ama tabi bunları yaşarken bocalamalarım, isyanların neden neden dediğim zamanlar çok oldu. Ve bazen öyle halsiz dönemlerin oluyor ki kalkıp abdest bile alamıyorum gün boyu yataktan çıkamıyorum tansiyonum ciddi düşüyor acile zor atıyorum kendimi sonuç: birşey yok.

O kadar yorgunum ki artık... Rabbim düşmanıma yaşatmasın böyle bi durumu ki benim anlatımların özeti ve hafifi...
Bu arada yanlış anlamazsınız bu konuyla ilgili size özelden mesaj atabilirmiyim?

IMG_20230522_053055.jpg

Harfi mukatta.
IMG_20230522_053428.jpg

Allah ismi ve harfi mukatta harflerini parmağına yazabilirsin arapça.Mavi tükenmez kalemle.
Veya mavi bir beze yazıp sonra bezi yakıp kokla.

IMG_20230522_054018.jpg
Allah ismi şerifinin vefkini şifa niyetine yaz.Bir suya koy ve sürekli iç.Kaninda vefkin enerjisi dolaşır şifa bulursun.

Öncelikle şifa diliyorum size🙏 Bu gibi durumlarda iradeniz ve sabrınız çok güçlü olmalı, vücut sağlığınız için reikiyi öneririm, bir de frekans müziklere bir şans verebilirsiniz. Kimsenin size inanmasına gerek yok, kendi yaşadıklarınızı tam anlamıyla sadece siz bilebilirsiniz.

Tek yapılan yalancı muamelesi... O yüzden böyle forumlarda çare aramayıda bıraktım kabullenip yaşamak gerek belkide...
Yaşadıklarının onda birini yaşasa aklını kaybedecek tipler gelmiş burada ahkam kesiyor sadece burada değil her yerde var o tipler, bir iki kabus görse panik olurlar anlattığına amann canım sen takıyorsun tek derdin çok düşünmek derler.
Boşver sen onları, yaşadıkların çok zor ama illaki bir çözümü vardır, sınav olarak bak, öğrenmeye çalış ne anlatmaya çalıştığını.
Mabetteki konulardan pek çok şey öğrenebilirsin, havass a başlayabilirsin ve pek tabi bu konularda bilgili majisyenlerin kitapları, her birinden öğreneceğin işine yarayacak bilgiler vardır.
ilahi Yazar Tuba Özdoğan'ın Manevi Şifa Terkipleri kitabına bakabilirsin.. Esma çalışmaları yapabilirsin çok yüksek (binli) sayılarda olmadığı sürece sorun olmaz okuma yapman..

Anksiyete teşhisi doğru olmuş. Stres insanlarda çok farklı şekilde dışa vurulur. Kitabı önermemim sebebi psikosomatik hastalıklardan bahsetmesi... İnsan zihni öyle bir etki eder ki bacaklarınız sağlıklı olsa yürüyemez, göremez, yıllarca uyur kalkamaz hale gelirsiniz, birbirini takip eden garip davranışları yapar hale gelirsiniz. Bunun yanı sıra histaminle alakalı cilt hastalığı ekledim size. Yine de bir göz atın. Belki işinize yarar bilinmez...
Şayet eminseniz varlık kaynaklı olduğundan burda musallat çıkaracak, ehli kimse yok.

Anksiyete teşhisi doğru olmuş. Stres insanlarda çok farklı şekilde dışa vurulur. Kitabı önermemim sebebi psikosomatik hastalıklardan bahsetmesi... İnsan zihni öyle bir etki eder ki bacaklarınız sağlıklı olsa yürüyemez, göremez, yıllarca uyur kalkamaz hale gelirsiniz, birbirini takip eden garip davranışları yapar hale gelirsiniz. Bunun yanı sıra histaminle alakalı cilt hastalığı ekledim size. Yine de bir göz atın. Belki işinize yarar bilinmez...
Şayet eminseniz varlık kaynaklı olduğundan burda musallat çıkaracak, ehli kimse yok.

yaşadıklarımı 1-2 yıldır değil yaklaşık 20 yıldır yaşıyorum anksiyete ve panik atak geliştirmeme en doğalı sanırım ki depresyonada girdim çünkü yaşadıklarımı anlattığım 3 te biri. dr. kontrollerimde çıkan herhangi bir cilt hastalığım yok. yani metafizik bir raahtsızlığa çare arıyorum tabi çare ararken ilim öğreniyorum buda sanırım Rabbimin bir hikmeti. ama çok yoruldum. bende istemezmiyim arkadaşlarımla normal bir şekilde gezeyim tozayım sevgilim olsun... ama bir süre sonra o cinli muamelesi görüyorum çünkü benimle fazla yakınlık kuran kişiyede etki edyorlar maalesef bu arkadaş veya karşı cins fark etmiyor. görnme dokunma korkutma şeklinde. yani birde bu yüzden adım cinli kıza çıktı.

Musallatlar bedene uğrayıp, bedenin duygu ve düşüncelerini bozup giderler genelde.

Bedende yaşamazlar pek. Bedende bir süredir yașamaya bașlayan musallat ya aşıktır, ya büyü ile gelmiștir ya da kaçmıştır ve bedende saklanıyordur. Bedende saklanan musallat öyle güzel saklanır ki kişi kendi kendini delirmeye bașlıyor zannedebilir.

Bedeninde çocukluğundan beri musallatla yaşayan bir insan aslında halinden memnundur.

Internette görüyorum 20 yıldır peşimi bırakmıyor bıktım artık falan yazıyorlar.

Halbuki o haykırış karı koca kavgası gibi bir anda sönüyor ve hayatına devam ediyor kişi. Bedenimdeki musallatın bir anda hormonlarını yatıştırması üzerine fazla durmuyor üstünde. Yoksa 20 sene nasıl baședebilir ki delirtici bir cinle?

Cininden rahatsız olan insan aslında ona ölümüne bağlıdır da bir yandan.. Çünkü birbirlerini besledikleri bir enerji devinimi yașıyorlar.

Bu işler öyle kolay değil. Nefret ettiğiniz karınız/kocanızla bile ha dediniz mi boșanamıyorsunuz. Yılların alışkanlıklarını terketmeye hazır olamayanlar kendi Musallatları tarafından sömürülmeye de bașlarlar. Musallatından ayrıldın diyelim, oluşan boşlukta kimse seni mutlu ve huzurlu kılmayacak. Aşık musallatın yapıyordu onu. Onu yakarak aldırttın. Şimdi ise beyninin motor faaliyetleri istop ediyor.

Yorumları biraz okudum da, pes etmek? Böyle yaşamaya çalışmak? Canımın içi zaten onlar da bunu istiyor asla pes etmeyeceksin. O varlıklar senden güçlü değiller sense henüz gücünün farkında değilsin. Ben bir şeyler bilirim ancak uzmanlığım yok musallatla ilgili o yüzden dediklerim işine yarar yaramaz bilemiyorum. Hadsizlik de etmek istemem ancak bu kadar emek veriyorsun her şeyi geçtim inançlı kalmayı başarabilmişsin, pes etmek diye bir şey yok. Bir medreseden bahsettin, din adamlarıyla belki tanışıklığın vardır peygamber efendimizin "cin mektubu" var. Bunu bilen birinden mutlaka yazmasını iste. Gündüzleri üzerinde taşı, geceleri yastığının altına koy. Her gün güzelce temizlenip güzel kokular sürünüp Tekvir suresini oku, bu sureyi sirkeli bir suya okuyup evini odanı sil, kendi yüzünü ellerini de sil. İnşallah şifa olur sana. Ama lütfen sonsuz şifa ve ilim sahibi Rabbimizden umudunu kesme. Sana zarar verenlere istediğini verme.

Yorumları biraz okudum da, pes etmek? Böyle yaşamaya çalışmak? Canımın içi zaten onlar da bunu istiyor asla pes etmeyeceksin. O varlıklar senden güçlü değiller sense henüz gücünün farkında değilsin
Kesinlikle katılıyorum her yer de insanların daha üstün olduğu geçer ama biz bunun bilincinde olmadığımız için farkına varamıyoruz belkide

Muskalar, hocalar çokça yardım almışsınız ve faydasını görmediğiniz halde hala başkalarından yardım bulma çabasındasınız. Bunca yol almışken, (Neden!) çareyi kendinizde aramanız gerektiğini düşünmüyorsunuz ?

"Biz her şeyi su'dan yarattık"

Araştırmanız ve dikkatinizi kendi faydanıza çevirmeniz için bu cümle yeterli.

Unutmayın : Teorik olarak her şey suda çözünür.

Merhaba daha öncede yıllar öncede benzer konular açmıştım. Geçen sürede sadece bu yaşadıklarından kurtulmak için spritüel eğitmler, astroloji eğitmleri özel çalışmalar aldım. Bir çok şey öğrendim ancak yaşadığım durumun çok küçük yaşlardan itibaren musallat olduğunu öğrendim üzerine yapılan büyülerle gelenlerde olunca yıllarım heba oldu hapis gibi yaşayarak geçti gitti... İşin ehli biri bunlardan tek kurtuluş yolumun (çünkü rukye ve muskalar belli bir süre etki ediyor sonra muska üzerimde yanıyor) cinlere hükmeden birinin üzerimden alabileceğini ve onun öyle bi yetkisi olmadığını (cinlerle anlaşması yokmuş) söyledi. 32 yaşında oldum bu süreçte çok şey yaşadım bazı konularda bahsettim yaşadıklarımı. Psikiyatri vs çok gezdim bana oturduğum yerde bedensel zararda veriyorlar bu arada. 5 dakika durup geçen izler, boy uzayıp kısalması sima değişmesi gibi gibi. Üzerimde sadece süfli değil müslüman varlıkta varmış sadece merak ettiğim şu, cinlerle çalışan biri bunları benim üzerimden alabilir mi? Tek istediğim şey normal bi hayata sahip olmak artık çok yoruldum...
Ailenizde karmanızda büyü işleriyle uğraşan oldumu siz yapmasanız bile etki eder bunun bilincindeyseniz sizden kaynaklı olmayabilir siz mavi koruma zırhı yapın gece uyurken çivit mavisine yakın bir daire içinde olduğunuz hayal edin mavi ters tepen renk bilinen aksine kendinizi mavi çember içine alın tecrübemle sabit enerji alanıma girmelerine izin vermiyorum deyin her gün yapın.

herkese cevapları için teşekkür ederim. burda yaşadıklarımın çeyreğini anlattım belkide. rahatladığım zamanlar oluyor olmuyor değil ama dediğim gibi geçici. bu aralar yine çok kötüyüm. dr dr geziyorum herşey temiz ama inanılmaz bir karın ağrısı ve şişliği hatta dr da şaşırdı sindirim düzenleyici bi ilaç verdi. endeskopi ve kolonoskopi oldum şükür bir sorun yok. ama ben yataktan kalkamıyorum. psikiyatri enerji verici bir ilaç verdi normalde onu içenler enerjik oluyomuş ben hapı içiyorum uyuyorum saçma sapan bir şekilde... dualara gelince bazen inana inana ediyorum bazen sadece ağzım okuyor kalbim değil... bu derece halsiz olduğum zamanlar kesinlikle namaza duramıyorum. değil namaz su almaya halim olmuyor. el ayak tutmuyor uyuşuyor karıncalanıyor derimde o garip izler çıkmaya başlıyor şuan kollrım bacaklarım sırtım çürük çürük vurmuş gibi. ama dahiliye (o hematolojiyede sevk etti), dermatoloji, kardiyoloji, ortepedi gastroenteroloji ve dün psikiyartiye çıktım şu son 20 günde gittiğim dr.lar bunlar. sonuç yaygın anksiyete bozukluğu diyorlar. delirmeme ramak kalmış gibi hissediyorum artık madem hiç birşeyim yok ben niye böyle yerle yeksan yaşıyorum? hani artık kansızlık var gibi birşey bile duysam hıh böyle olmamın bi sebebi varmış diyeceğim.

Coğrafya da kaderdir, doğduğun ev de kaderdir.

Coğrafya, sosyal ilişkilerinin ve dışa vurumlarının kaderidir.

Doğduğun ev iç dünyanın, iç kilitlenmelerinin ve içindeki o gizli potansiyelinin kaderidir.

Geri