Kuralları bilmek. Hileleri öğrenmek. Ve zevkle oynamak.
Ah
@Absoluta Virtute Bu hileleri biz de senin kadar öğrenebilsek,biz kendi kendimize ne kadar bulabilirsek işte
@Manetekelfares Sizin yapmanız gereken biraz hayatla dalga geçmek...Biraz neşe,biraz keder,biraz mutluluk katmak bizim elimizde...Hayata farklı alanlardan bağlanın...Hiçbir amacınız yoksa bile küçük amaçlar yaratabilirsiniz daha anlamlı bir hayat için...Bir arkadaşım vardı,her sabah erkenden kalkar, sokak hayvanlarını beslemeye koşardı,işine bağlıydı...Ona yetiyordu...Yapılacak çok şey var...Vaktiniz bolsa yardım dernekleri var,derneklere katılamam derseniz kendinizi geliştirin..Yabancı dil öğrenin,ilgilendiğiniz alanlar için uyanın her sabah yataktan(Kitap okumak,edebiyat,felsefe,sinema,yürüyüş ya da herhangi başka spor)''Meşguliyet mutluluktur''
Bir de benim ''Hangi Kişisel Gelişim Kitabını Okudunuz''başlıklı bir sayfa altında paylaştığım alıntılar var.....Orada bir kitap önermiştim:''Üzüntüyü Bırak Yaşamaya Bak''Lütfen inceleyin diğer kitaplardan da yaptığım alıntıları...Bunalrın hiçbiri uymuyorsa sezon sezon dizi bitirin,komik videolar ,filmler izleyin...Yazı yazın,resim çizin,puzzle yapın,hayvan besleyin....Yapacak o kadar çok uğraş var ki....Kendiniz de bunlara ekleyin....İşiniz varsa bu daha da iyi...Bir komşuya yardım edin,ders çalıştırmak olur,dert dinleyip yükü hafifletmek olur...Tek başınıza kulaklıkla dışarı çıkıp gezin....Aklınıza takılan soruları burada tartışalım...İsterseniz sizi okumaya teşvik etmek için ortak bir kitap seçelim..Katılmak isteyen üyelerle birlikte ortak okuma yapalım,siz de bize katılın

)Bol bol mizah dolu izlemeler ve okumalar yapın!Gülmek iyileştirir...Her gün hissettiklerinizi de yazabilirsiniz,şifa oluyor hepsi...