"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tarot Severlerle Karekter , Kişilik Analizi Hesaplama...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 43887
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sn taraku karekter analizi sonucu kartınız Adalet kişilik kartınız Adalet yorumu konu içerisinde yapılmıştır...Sevgiler...

Aşıklar Kartım ;
Bu zamana kadar sadece istedim ama hiçbir zaman sahip çıkmadım. İç dünyamı yok saydım . Bunların farkına vardığım an herşey değişmeye başladı. Hemde her alanda ....
Kararsızlık , tüm hayatıma yaydığım ama birden vazgeçtiğim en büyük özelliğim ( yani aslında bunun benim kaçış gibi kullandığım yol olduğunu anladım.) Sevgili nefertiti , kartımı araştırdığımda hayretler içerisinde kaldım. İşimden yaşayacağım maddi zorlukları göze alarak ayrıldım. Hayatımda büyük bir dönüm yaşıyorum ve önemlisi inanıyorum. Kartımda duygusal anlamda güzel şeyler yaşanacağı yazıyor eğer yanlış anlamadıyam. :)

Tarot bakmıyorum yani eskiden iskambil destesiyle bakardım. Neden bıraktım bilmiyorum . Benim için sayıların anlamı yoktu benimle konuşuyorlardı sanki . Bana nasıl bir güç verdiniz anlatamam .
Sonsuz teşekkürlerimi ve sevgilerimi yolluyorum :nopity:

Sn sagops ;Karekter analizi sonucu kartınız Asılan Adam Kişilik kartınız ;İmparatoriçe yorumu konu içerisinde yapılmıştır.

sn. LuckWomen karekter analizi sonucu kartınız Aziz Kişilik analizi sonucu kartınız Aziz yorumu yapılmıştır.

sn.rayyur karekter analizi sonucu kartınız asılan adam kişilik kartınız İmparatoriçe yorumu yapılmıştır.

sevgili üyeler sizlerde yaşam amacınızı karekter ve kişilik kartlarınızın kombinasyonlarını yaparak yorumlarınızı yapabilirsiniz.Takıldığınız yerlerde yardımcı olurum...ışığınız bol olsun :)

Benimkini de yorumlar mısınız? ................ ve bir arkadaşımın ...........Teşekkürler şimdiden. yüreğinize sağlık

Benimkini de yorumlar mısınız? .......... ve bir arkadaşımın ........... Teşekkürler şimdiden. yüreğinize sağlık
Karekter analiz sonucu kartınız Kader Çarkı ,kişilik kartınız Büyücü

arkadaşınızın analiz sonucu karekter kartı Uyanış (mahkeme ) kişilik kartı Azize
Bende ...........
Analiz sonucu karekter kartınız Adalet kişilik kartınız Adalet

herzamancı ............ şimdiden teşekkürler...
Analiz sonucu karekter kartınız Araba ,Kişilik kartınız Araba

Yorumları konu içerisinde yapılmıştır.Sizlerde kartlarınızı inceleyip sizlere ne fısıldadıklarını ne hissettirdiklerini bir düşünün bakalım.İki kartın kombinasyonunu kurarak yaşam amacınızı anlamlandırabilir ,paylaşabilirsiniz...Sevgiler...

Merhaba,Nefertiti ben bugün üye oldum,çok güzel bilgiler var,benim doğum tarihim ..............benim de tarot kartımı söylersen çok mutlu olurum,şimdiden teşekkürler.

Merhaba,arkadaşımın ki .............. lütfen bu arkadaşıma da bakr mısınız?Teşekkürler.

Merhaba , hoşgeldiniz sitemize:)
Analiz sonucu karekter kartınız Dünya .Kişilik kartınız İmparatoriçe
Arkadaşının karekter analiz sonucu kartı Uyanış .Kişilik kartı Azize
Yorumları konu içerisinde bulabilirsiniz.Sizlerden de yorum beliyorum...Sevgiler...

Nefertiti beni atladiniz sanirim :D. ...........

sn xyz analiz sonucu karekter kartınız ve kişisel kartınız Araba konu içerisinde yorum yapılmıştır.Bakabilirsiniz.

sn casper karekter analizi sonucu kartınız Ermiş .Kişilik kartınız Ermiş yorumu yapılmıştır.Sizlerde kartlarınızı inceleyip yorumlarınızı ve sizinle bütünleşen özelliklerinizi yazmanızı bekliyorum...

Sevgili nefertiti geç kalmışım sanırım müsait olduğunuzda bakabilirseniz sevinirim. ........... Teşekkür ederim..

sn bitlikız karekter analizi sonucu kartınız ;İmparator Kişilik analizi sonucu kartınız ;İmparator öncesi yorum yapılmıştır.

sn Warnak ;karekter analizi sonucu kartınız ve kişilik kartınız İmparator yorumu yapılmıştır.

Yapılan yorumlar genelde genele hitap eden yorumlardır.Çünkü burda her türlü faktör değerlendirilmelidir.Kişinin cinsiyeti yaşam şekli,nerede yaşadığı ,aile gibi faktörler gözardı edilmemelidir.Örn.yukarıda olduğu gibi.Bunu da sizlerin muhakeme etmeniz gerekir...Kartlarınızı inceledikten sonra sizlerden de yorumlar bekliyorum.Takıldığınız yerlerde yardımcı olurum sevgiler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri