Kont Dracula
Banlı Kullanıcı
Saçma ve basit bir soru. Kişinin gördüğü rüyayı(Kendi içinde yaşadığın herhangi bir deneyim.) bir başka bireye ispatlamasının yolları nelerdir?
Öyle bir şeyin ispatı olmaz. İnanırsan ne ala...Saçma ve basit bir soru. Kişinin gördüğü rüyayı(Kendi içinde yaşadığın herhangi bir deneyim.) bir başka bireye ispatlamasının yolları nelerdir?
Saçma ve basit bir soru. Kişinin gördüğü rüyayı(Kendi içinde yaşadığın herhangi bir deneyim.) bir başka bireye ispatlamasının yolları nelerdir?
İyi ama yapamazsın ki, anlatabilirsin karşı tarafta anlayabilir ama ispatlayamazsın. Mesela hiç rüya görmeyen insanlar varsa eğer yaşayan, onların bu durumda yaşayacağı gibi bir şüphe olacaktır diğer kişinin kafasında.Kişiye bunu, o kişinin anlayacağı kistaslarla örülü bir manipülasyon ekosistemine çekebilmen gerek.
Güzel cevap. Ben tamamım.Ispatlayamazsin ama inandirabilirsin.
O kişi doğru zaman geldiğinde senin ona inandırmayı başardığın şeyi deneyimlerken de seni anar belki.
Ne çabuk pes ediyosun sen öyleGüzel cevap. Ben tamamım.
Güzel cevap. Ben tamamım.
Kişiye bunu, o kişinin anlayacağı kistaslarla örülü bir manipülasyon ekosistemine çekebilmen gerek.
Ölümün ötesini ölmeden önce görebilmek mümkünmüdür ?
Arabayla Amerika'ya gitmek mümkün müdür yani başına bir iş gelmeden![]()
Ben arabasiz gittim bisey olmadi. Arabayla git isini garantiye al. Cana gelecegine mala gelsin L ))
Su an Turkiyedeyim, turkiye saatine gore yazdim.
Ucakla git ya napcan arabayi
Yeni bir soruya geçeriz, savaşacak vadi bol bro.Ne çabuk pes ediyosun sen öyle
Tadı kaçar olmaz öyle şey uzatman lazım