Sorularla kafa dağıtalım.. :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ori
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Saçma ve basit bir soru. Kişinin gördüğü rüyayı(Kendi içinde yaşadığın herhangi bir deneyim.) bir başka bireye ispatlamasının yolları nelerdir?

Saçma ve basit bir soru. Kişinin gördüğü rüyayı(Kendi içinde yaşadığın herhangi bir deneyim.) bir başka bireye ispatlamasının yolları nelerdir?
Öyle bir şeyin ispatı olmaz. İnanırsan ne ala...

Hakiki rüya ilmine sahip kimseler için durum farklı ama. Müslüman olmadıgın için detaya gerek y ok ?

Kişiye bunu, o kişinin anlayacağı kistaslarla örülü bir manipülasyon ekosistemine çekebilmen gerek.

Kişiye bunu, o kişinin anlayacağı kistaslarla örülü bir manipülasyon ekosistemine çekebilmen gerek.
İyi ama yapamazsın ki, anlatabilirsin karşı tarafta anlayabilir ama ispatlayamazsın. Mesela hiç rüya görmeyen insanlar varsa eğer yaşayan, onların bu durumda yaşayacağı gibi bir şüphe olacaktır diğer kişinin kafasında.
Tıpkı inançlı insanın inancının gerçekliğini ispatlayamaması gibi değil mi bu durum? Lafı hızlıca buraya getireyim. :D

Ispatlayamazsin ama inandirabilirsin.
O kişi doğru zaman geldiğinde senin ona inandırmayı başardığın şeyi deneyimlerken de seni anar belki.

Yanlis cevap verdim seni kandirdim desem , bana 2. kez itibar eder miydin ?
Hah. Iste o arkadasina da aynisi olacak : ))

Poligonuz hepimiz kabul etmemiz gerek ; )

Su an Turkiyedeyim, turkiye saatine gore yazdim.

Ucakla git ya napcan arabayi

Geri