Arkadaşlar havanın soğumasıyla birlikte sokaktaki hayvan dostlarımıza yardım etmeyi unutmayalım!Yiyecek,battaniye,kutu,su...vb Herkes bir ucundan tutsa çok daha güzel bir dünya olur...Hiç bir şey yapamıyorsak araçlarımızı çalıştırmadan beş dakika bekleyebiliriz ya da cam kırıklarını çöpe sarılı şekilde ,dikkatlice atarsak yaşam sürelerini uzatmış oluruz...Bunlar da mama,su,kutu,battaniye kadar önemli adımlardır...Bu sitedeki arkadaşlarımdan eminim de çevremize de uyarılarda bulunmak açısından hatırlatmak istedim...Bazı zamanlar komşularımıza sokaktaki hayvanlarla ilgilenmeleri gerektiğini söylediğimde anlamıyorlardı,şimdi evlerinde bakmaya başladılar...Herkes elini taşın altına koyarsa el ele verirsek dünyamızın daha da güzelleşeceğine inanıyorum...Sadece hayvanlar değil insan,bitki,doğadaki her canlı varlık için geçerli bir durum bu...Yapabileceğiniz küçük bir paylaşım bir insanın,hayvanın ya da doğanın üzerinde çok büyük değişimlere sebep olur...Yaptığınız her katkı ruhunuza sevinç olarak geri döndüğü gibi faydalı olmanın da manevi tatminini yaşamış olursunuz..İnsan için güzel bir söz ya da hayvanın başını okşamak bile farklı hissettiriyor.Bir deneyim yaşadım ve o yüzden bu gönderiyi paylaştım,hepinize tavsiye ederim ve çevrenizdekilere de bu güzellikleri yaşatmaları için teşvik etmenizi dilerim
Hep beraber güzel bir çember oluşturabiliriz