Sokaktaki Hayvanları Unutmayalım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cathrine
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İnsan idrarı, tükürüğü, ve diğer pis sıvılarına daha fazla rastlanıyor sokaklarda yılın her ayında.. bazı dükkan sahipleri -bina önüne işemeyin- yazısı asıyor bence bu kedilere köpeklere değil insanlara mesajdır acaba neden :ROFLMAO:

Ben hayvanları ve hazlarını 2 dk ertelemede bile kendine yenik düşen insanları zaten aynı kefeye koyuyorum. Dürtülerinin etkisi altına girer girmez hafızasını kaybetmiş gibi bir anda strateji değiştiren herkes benim için hayvanlarla aynı beyin frekansına ve kolayca manipüle edilebilir öngörülebilirliğe sahip.

Son düzenleme:
Benim izahlarım kendi gözlemlediklerimden ibaret. Sitem ve isyan da var haliyle.

Yahu ısırıldım ısırıldım :D

Neyse. Bir gün ısırılırsan anlarsın.
Her gün kadınlar, çocuklar, hayvanlar şiddete uğruyor.. bunu yapan da erkekler. Düz mantık bakarsak erkekler ne yapacağı belli olmayan şiddete eğilimli yaratıklar. Yani iyi bir takip sonucu şiddete meyilli erkekler vurulup etkisiz hale getirilmeli. Öyle değil mi..

Beni dişi köpek ısırdı.
Olabilir.. ben orda örmek olsun diye söyledim. Sevgilisi için kendi çocuğuna eziyet eden, erkekleri kandırıp maddi manevi sömüren, hayvanlara şiddet uygulayan kadınlar da var. Ama şu konu su götürmez bir gerçek.. en tehlikeli hayvan insan. Sırf şeytani aklı olduğu için, insan egemen bir dünyada yaşadığı için kendini bütün canlılardan üstün sanıyor.. herhangi bir hayvan kadar dünyaya katkısı, faydası olmadığı halde.

Geri