Ya özür dilerim ama siz şaka mısınız ya? Anlayıp dinlemeye çalıştıkça abartıkça abartıyorsunuz.
@Azoth , istatistikle konuşuyorum. Lütfen bakın Türkiye'de her gün kaç kadın cinayeti oluyormuş, kafanızı kaldırın görün insanlar ne acılar yaşıyor.
İkinci olarak
@Mihrez El Ahmer utanmadan nasıl lgbti bireylere saldırabiliyorsunuz ya. Ayrıca
@Rhea devlet hastanelerinde ücretsiz cinsiyet değiştirme ameliyatı falan yapılmıyor. Hatta cinsiyet uyum süreci o kadar zor ki yıllarca ne ilacına ne ameliyatına erişemediği için intihar eden trans arkadaşım oldu. Ettiğiniz lafların büyüklüğüne dikkat edin lütfen.
Foruma katılmadan önce sadece sevgili
@ŞAMAN-URUM 'u araştırmıștım, ki kendisi son derece hoşgörülü biri. Forumdaki
@Elnora_alila dahil tanımadığım iyi ve farklı birini görünce korkmayan insanlardan ayrı konuşuyorum, nereye düşmüşüm ben ya? Homofobik, transfobik ve daha yaşadığı dünyada neler oluyor haberi olmayan sağcı teyze ve amca forumu olmuş burası. Ha bir de cinsiyetci söylemde bulunup bunu kabul etmeyen. Cidden üzüldüm. Daha kendinizden farklı insanları kabullenemiyorsunuz, lgbti'ler, solcular, mor saçlı feministler batıyor size. Bunlar bile size farklı geliyor yok cin çağıracağım, yok ruh göreceğim. Ya bu tahammülsüzlükle çarpılırsınız valla