Bu gece paranormal araştırma modunu açtık yine. Sadece temeli atılmış bir binanın önüne gittik. Birimiz spirit box kullandı, kenara geçip karanlıkta dinleme yaptı. Diğer ikisi sorular sordu. Aldığımız kelimelerden birisi musluktu. Binada musluk varmış, yaklaşık 10 dakika sonra fark ettik. Daha yukarılara gidecekken uyarıldık. Devamında beyaz bir silüet gördüler ama uzakta. Tabi ben domuz vs. olabileceğini düşünerek geri dönelim dedim. Geri döndüğümüzde bu sefer aşağılara indik. Burada yakınlarda bir şehit olduğundan bahsettiğimde "ölü müyüm?" sorusu geldi. Aşağıya, 150-200 metre kadar indiğimizde yoldan binaya baktık. İlk başlarda üçümüz de bir şey görmedik. Sonrasında hareketlenme olduğunu düşündük ama bir şey olduğunu düşündürecek kadar net bir şey görmedik. Sonrasında üçümüz de orta katta beyaz bir silüetin hareket ettiğini gördük. Birimiz lenslerden dolayı bakmayı bıraktı. Rüzgardan gözü yaşlandı. İkimiz bakmaya devam ettik. Üst katta sağa doğru, aşağı katta sola doğru hızlıca bir şeyler hareket etti. Camiye yaklaştığımızda bizimkiler yine bir şey gördü ama ben başka bir şeyle meşguldüm. Göremedim ne olduğunu. Sonra videoda beyaz bir ışığın cami duvarından aynı noktaya çıktığını, ardından kaybolduğunu gösterdiler. Gizlice bizi izler gibi. Ama ikisi de tepki verdiği için video oynamış, görmem uzun sürdü. İlginç bir deneyimdi, düşündüğümün aksine ilgi çekici şeyler gördük. Ayrıca iki kez "operasyon" , "perili" ve "tehdit" kelimesi geçti. Daha önceki denemelerimizde beyaz silüetler hiç görmedik. Sadece mesajlar gördük. Bu yere ilk kez gittik ve böyle bir olay yaşadık. Daha önceki maceramızda da etraftaki köpekler çıldırırcasına havlamaya başlamıştı ama hiçbiri bir noktadan sonra bize yaklaşmadı. Uzaktan sürekli takip ettiler. Bakalım bir sonraki yerde neler kaydedeceğiz.