Neler oluyor? Ya bir çıkıyorum şuradan ne oluyor anlamıyorum, foruma açacağım 3 yeni konu, bir astrolojik harita yorumu, eski üyelerden gaslighting'e uğramış bir üyeye destek yorumu. Yazacağım çok şey var, yazıp yazıp sildiğim var, cevap yazacağım yorum etiketleri bildirimi var.
Açtığım konu google indexinde ilk sayfa olarak referansa düşmüş en üst sıradan foruma bağlantı veriyor. Tam bir hevesle girip yazıcam.
@Elnora_alila matuf olmuşum yine. Ne oldu etiket atın başka Azoth yoksa.
@boklu dan mı kaynaklanıyo noluyo

Telegoni etkisini, tevrat ve kur'an referanslarını yazacaktım halbuki
@ROMEO
Ayrıca delilik kısmını akıl ve erişkinlik bağlantılarınıda neyse bi ara yazayım. Bu bilgiye hazır değiliz anlaşılan, zaten relax bi konuda değil, neyse iyi forumlar.
@Ori @Redcerry @romeo713 ana tanrıça
@Rhea ismin çok geliyo bu ara önüme

( nick bayağa
@Azoth sizin konular yorumlarınıza da ilgiyle takip ediyorum ondan keşfetinize düşüyorumdur görünce cevap vermek istedim .dün minik bir tatsızlık yaşandı olur böyle şeyler önemli olan tatlıya bağlamak siz yorum yapmışsınız bende ilginç buldum yorumladım ordan sohbet devam etti formda olmasa iyidir küçük tatsızlıklar yaşanabilir sizinlede ilgisi yok aslında kişisel hiç şey yok konuşuldu konu bitti bazı yanlış anlaşılmalar olabiliyor dün Mars merkürmü geçti hep bir aksilik ler vardı .