Elbette bu nüansın biz de farkındayız. Fakat her gün erkek şiddeti sebebiyle ortalama 4 kadın ölüyor bu ülkede. Her gün kaç kadın kaç erkeği cinsiyetinden kaynaklı gerekçelerle öldürüyor. Bunun adı femicide'dır. Bakın kadınların yaşama hakkı bile yok, diğer uğradıkları haksızlıklara girmiyorum bile. Sokakta güvenle yürüyemiyoruz. Evet katılıyorum herkes bir candır ama açık olarak ataerkinin var olduğu ve kadınların canını aldığı bu düzende sözlerimize dikkat edelim. Alıntıladığım arkadaşın sözlerine gülmekten başka bir şey yapamadım ve şaka yollu cevap verdim. Elbette spiritüel olarak da gelişelim ama lütfen her şeyden önce kendinizi politika, sosyoloji vb üzerine de eğitin. Toplumsal cinsiyet temelli ayrımcılık nedir ne değildir öğrenin çok rica ediyorum. Bu herkese çağrımdır.Bu cinsiyet savaşları kadar saçma bir şey yok. Cinsiyet ve millet savaşları. Her insan farklıdır, kadınlar da çelitkidir erkeklerde. Kadınlar da erkeklere tecavüz ediyor erkekler de kadınlara. Kadınlar erkekleri öldürüyor erkekler kadınları. Çocuklar yaşlılar. Yani, bu şeylerin hepsi çok boş, saçma ve gereksiz.
Ayrıca şunu söylemeden edemeyeceğim @leo_ şu an ataerkil toplum türkiye, ve dünyanın çoğu yerinde, de yok. Atasoylu toplum var.