Sohbet Muhabbet

Her fikre eşit uzaklıkta saygılı yaklaşım iyidir tahammül edebilmek sakinlik gerektirir öyle düşünmeyebilirsiniz olabilir nötr olmak barışçıl ortam sağlar gün içerisinde nelere tahammül ediyoruz yoksa kaos olur her fikir görüş tavır farklıdır önemli olan sabır saygı.
Bunu son kez tekrar edeceğim. Cinsiyetçilik ifade özgürlüğü değildir. Cinsiyetçiliğe saygı duyulmaz. Siz ırkçılığa saygı duyuyor musunuz, nasıl bir düşünce şeklidir bu?

Kadınların bedenlerinin bekçiliğini yapan ben değildim hatırlatırım. Bana ahlak bekçisi diyemezsiniz. Ayrıca söyleminiz cinsiyetçi. Ne kadar inkar etseniz de cinsiyetçi. Kast ettiğiniz anlam bu olmazsaydı insan gibi özür dilerdiniz. Site yönetiminin bu konuda bir şey yapacağını düşünüyorum. Burası sizin kadın nefretinizi kusma alanınız değil. Ayrıca konuşurken kullandığınız dile dikkat edin. Senli benli değiliz kusura bakmayın.
Tartışmaya karışmak istemiyorum ama kişinin kast ettiği artık insanlar birliktelik te zaman emek masraf yapmıyor daha reel yollara başvuruyor sorumluluk almıyor onu kast ediyor kadın beden işçiliği değil konu sorumluluk almadan kendi medeni ihtiyacını karşılıyor onu kast ediyor ben size neyi anladığımı açıklamak istedim burda açılan konu üzerinden konuyu devam ettik .

Tartışmaya karışmak istemiyorum ama kişinin kast ettiği artık insanlar birliktelik te zaman emek masraf yapmıyor daha reel yollara başvuruyor sorumluluk almıyor onu kast ediyor kadın beden işçiliği değil konu sorumluluk almadan kendi medeni ihtiyacını karşılıyor onu kast ediyor ben size neyi anladığımı açıklamak istedim burda açılan konu üzerinden konuyu devam ettik .
Maalesef anlamıyor ve hala uzattıkça uzatıyor, ilginç bı tip🤷🏼‍♂️😊

Sohbet muhabbet ortamında kadın nefretinde bulunmak ifade özgürlüğü olmuyor üzgünüm. Bir kadını bile söyleminizle rahatsız ve güvensiz hissettirdiğiniz yerde özgürlüğünüz biter.

Sizinle cinsiyetçilerin neyi hak ettiğini tartışmayacağım çünkü söyleyeceklerim kırılgan egonuza iyi gelmeyebilir. Ya kullandığınız ifadelerden ve yaptığınız cinsiyetçilikten dolayı özür dileyin ya da sevgili @Elnora_alila 'nın müdahale etmesini rica edeceğim. Çünkü cinsiyetçilik de nefret söylemi de forum kurallarına aykırı.
Ben dışarıdan izledigim kadarıyla romeo713 nun cinsiyet ayrımı yaptığını düşünmüyorum. Zira iki cinsi de eleştirdi. Ayrıca kadınlar kanatsız melek eleştirilemez şeklinde bir düşünce olamaz. Bunun aksine kanıt olacak kadınların sayısı tahminlerimizden çok daha fazla.

Bunu son kez tekrar edeceğim. Cinsiyetçilik ifade özgürlüğü değildir. Cinsiyetçiliğe saygı duyulmaz. Siz ırkçılığa saygı duyuyor musunuz, nasıl bir düşünce şeklidir bu?
Lütfen konuyu saptırmayın ben yorum yapan kişinin öz iradesiyle yaptığı yoruma müdehake etmiyorum konu ne olursa olsun insanların huzur içinde konuyu konuşmasını kast ediyorum agresif hırçın yazınıza maruz kalmak istemiyorum ben hiç bişey savunmuyorum genel olarak huzur içinde tamam ben sizin gibi düşünmüyorum bu böyledir deyip hoşgörüyü kast ediyorum lütfen bir daha okuyunuz gereksiz bir tartışmaya çekilmek istemiyorum.

Bunu sizin açıkladığınız gibi anlatmıyor işte. Kullandığı dil ile üslup cinsiyetçi ve hatalı olduğunu kabul edemeyecek kadar kırılgan bir egosu var. Bir de bana zehirli düşünceli falan diyor. Kendisinin kadınlara gram saygısı olmadığını anladık zaten ama ben yine de ona saygımdan onu etiketlemeyeceğim. Sırf öyle beyan ettiği için. Ve tekrar söylüyorum. @Elnora_alila bir kadın olarak şahsın söylemlerinden çok rahatsız oldum ve şikayetçiyim. Lütfen gerekeni yapın. Burada spiritüel konular konuşmaya geldiğim yerde derdinin ne olduğu belli olmayan bir insanın beni rahatsız etmeye hakkı yok. Hatasını söylüyorum, özür dilemek yerine saldırmaya devam ediyor. Forum yöneticilerinin genel olarak cinsiyetçi olmaktan çok uzak olduklarını bildiğim için üye oldum zaten, üyelerin de bu söylemlerine tolere edilmesin lütfen. Kendi adıma çok rahatsız oldum.

Bunu sizin açıkladığınız gibi anlatmıyor işte. Kullandığı dil ile üslup cinsiyetçi ve hatalı olduğunu kabul edemeyecek kadar kırılgan bir egosu var. Bir de bana zehirli düşünceli falan diyor. Kendisinin kadınlara gram saygısı olmadığını anladık zaten ama ben yine de ona saygımdan onu etiketlemeyeceğim. Sırf öyle beyan ettiği için. Ve tekrar söylüyorum. @Elnora_alila bir kadın olarak şahsın söylemlerinden çok rahatsız oldum ve şikayetçiyim. Lütfen gerekeni yapın. Burada spiritüel konular konuşmaya geldiğim yerde derdinin ne olduğu belli olmayan bir insanın beni rahatsız etmeye hakkı yok. Hatasını söylüyorum, özür dilemek yerine saldırmaya devam ediyor. Forum yöneticilerinin genel olarak cinsiyetçi olmaktan çok uzak olduklarını bildiğim için üye oldum zaten, üyelerin de bu söylemlerine tolere edilmesin lütfen. Kendi adıma çok rahatsız oldum.
Yansıtma yapıyor olabilir misiniz kendi kırılgan egonuzdan dolayı..
Ben kadın olarak okuduğumda herhangi bir cinsiyetçilik görmüyorum da.
Dili sivri tarzı sert olabilir ama bu kadın düşmanı olduğu anlamına gelmiyor.
Ben erkeğim, erkekler üstün ırk diye ortalarda gezinen bir üye de değil yani.
Kadınları çok sevmese de erkekleri de pek sevdiği söylenemez :ROFLMAO:
Kadın yada erkek eleştirilemez değil. Ayrıca yorum yaparken hiçbir üyeyi hedef göstermiyor. Ne yapmaya çalıştığınızı anlamıyorum gerçekten.

Uzlaşmacı olalım bu konuyu kapatalım kişisel algılamayalım bu genel konu kimse kimseyi tanımıyor üzülmeyelim konu kapansın önerim.

Sanırım yaptığınız şov tutmadı 😊
Gereksiz yere ortalığı alevlendirip, burda ki insanları gaza getirmeye çalışıp üstüme salamadığınız için biraz üzgünsünüz belli ki..
Aklı başında insanlar, gerçeği görüp bana hak verdiği için biraz içerlemiş hatta kızmışta olabilirsiniz sorun değil😊
Yeni "kurban" arayışınıza son sürat devam edebilirsiniz, kafanıza fazla takmayın geçer 🤷🏼‍♂️

Yansıtma yapıyor olabilir misiniz kendi kırılgan egonuzdan dolayı..
Ben kadın olarak okuduğumda herhangi bir cinsiyetçilik görmüyorum da.
Dili sivri tarzı sert olabilir ama bu kadın düşmanı olduğu anlamına gelmiyor.
Ben erkeğim, erkekler üstün ırk diye ortalarda gezinen bir üye de değil yani.
Kadınları çok sevmese de erkekleri de pek sevdiği söylenemez :ROFLMAO:
Kadın yada erkek eleştirilemez değil. Ayrıca yorum yaparken hiçbir üyeyi hedef göstermiyor. Ne yapmaya çalıştığınızı anlamıyorum gerçekten.
Ne yapmaya çalıştığı bariz belli aslında sevgili Rhea😊 sadece yaptığı gereksiz şov tutmadığı için biraz üzgün ve hayal kırıklığı yaşıyor.

Katılıyorum. Ben daha fazla tartışmayacağım. Üyeler arasında tartışılacak bir sorun olmaktan çıktı. @Elnora_alila veya başka bir yönetici ile çözmek istiyorum.
Anladığınız için teşekkür ediyorum bu kişisel uygulama değil her birimiz yabancıyız her farklı görüş olabilir uyar yada uymaz konuda yanlış anlaşılma olabilir önemli olan tatlıya bağlamak şahsi mevzular değil kişi kimseyi hedef göstermedi şahsi kimse kimseyi tanımıyor gereksiz tartışmalar tatsızlığa gerek yok ben negatif bişey algılamadım herkes görüşü kendine benim şahsıma söz etmedi birde böyle bakın olaya herkes yabancı her görüş farklı nötr bakmak gerekiyor.

Sanırım yaptığınız şov tutmadı 😊
Gereksiz yere ortalığı alevlendirip, burda ki insanları gaza getirmeye çalışıp üstüme salamadığınız için biraz üzgünsünüz belli ki..
Aklı başında insanlar, gerçeği görüp bana hak verdiği için biraz içerlemiş hatta kızmışta olabilirsiniz sorun değil😊
Yeni "kurban" arayışınıza son sürat devam edebilirsiniz, kafanıza fazla takmayın geçer 🤷🏼‍♂️
Ben sizi etiketlemiyorum siz de beni etiketlemeyin lütfen. Yöneticilerle konuşacağım sizinle değil. İsterse tüm dünya bana inanmasın, yine de doğruyu savunmaya devam edeceğim. Buradaki birkaç üyenin size hak vermesinin benim için önemli olduğunu mu zannediyorsunuz. Hakkın yanından bir gün bile ayrılmadım, ayrılmam. Her gün kadınlar öldürülürken, kadınlar hakkında iğrenç muhabbetlerin edilmesine izin vermem. Forum yöneticileri bu konu hakkında aksiyon alırsa sadece müteşekkir olurum. Bunu tercih etmezlerse yine umurumda olmaz. Boș vaktim var, yasal yollara başvurmaktan hiç çekinmem. Anonim olduğunuz için istediğinizi söyleyebileceğinizi mi sanıyorsunuz?

Ben sizi etiketlemiyorum siz de beni etiketlemeyin lütfen. Yöneticilerle konuşacağım sizinle değil. İsterse tüm dünya bana inanmasın, yine de doğruyu savunmaya devam edeceğim. Buradaki birkaç üyenin size hak vermesinin benim için önemli olduğunu mu zannediyorsunuz. Hakkın yanından bir gün bile ayrılmadım, ayrılmam. Her gün kadınlar öldürülürken, kadınlar hakkında iğrenç muhabbetlerin edilmesine izin vermem. Forum yöneticileri bu konu hakkında aksiyon alırsa sadece müteşekkir olurum. Bunu tercih etmezlerse yine umurumda olmaz. Boș vaktim var, yasal yollara başvurmaktan hiç çekinmem. Anonim olduğunuz için istediğinizi söyleyebileceğinizi mi sanıyorsunuz?
İstediğiniz yasal yollara başvurabilir siniz aynı şekilde karşılığını fazlasıyla görürsünüz, geri adam atan namerttir...
Yazdıklarımın arkasındayım asla kimseyi hedef göstermiyorum ve genel bir kadın erkek eleştirisinde bulundum...
Ayrıca sözlerinize dikkat edin,
Beni Kadın cinayetlerini savunuyormuş gibi lanse edemezsiniz dava ise bunun için size ayrıca dava açmaktan çekinmem..
İğrenç muhabbetleri yapan da sizsiniz..
Hodrimeydan !

Lütfen artık konuyu büyütmeyin dahil olmak istemiyorum ama yasal yola gidecek kadar küfür hakaret yok fikirler uyuşmamış bir tartışma yaşanmış büyütmeyelim şahsi tartışmaya çevirmeyelim böyle güzel bir siteyi bu konularla kötü duruma düşürmeyelim tatlıya bağlayalım rica ediyorum konuyu kapatalım büyütmeyelim.

Pardon da hangi yasal yollar.. Kadın şiddeti ne alaka.. böyle bir şeye teşvik eden en ufak bir iması var mı.. ayrıca sadece kadınlar değil çocuklar, hayvanlar, erkekler de şiddete uğruyor. Bu dünya böyle maalesef.. gücü gücü yetene.
Hakkın yanında olmak böyle bir şey değil. Değerli ve yeterli zamanınızı umarım gerçekten gerekli konulara harcarsınız.. memleket için insanlık faydalı şeylere. Forumdan bir üye ile sohbet bölümünde cinsiyetçi söylem tartışmaktan daha önemli şeylere.

Katılıyorum. Ben daha fazla tartışmayacağım. Üyeler arasında tartışılacak bir sorun olmaktan çıktı. @Elnora_alila veya başka bir yönetici ile çözmek istiyorum.
@leo_ burda kişisel olay yok kişi genel görüşünü paylaştı lütfen büyütmeyelim şahsi olay yok yasal şeyler suç demek suç yok kişi görüşü bu hoşgörü içinde tatlıya bağlayalım konu kapansın lütfen rica ediyorum.

İstediğiniz yasal yollara başvurabilir siniz aynı şekilde karşılığını fazlasıyla görürsünüz, geri adam atan namerttir...
Yazdıklarımın arkasındayım asla kimseyi hedef göstermiyorum ve genel bir kadın erkek eleştirisinde bulundum...
Ayrıca sözlerinize dikkat edin,
Beni Kadın cinayetlerini savunuyormuş gibi lanse edemezsiniz dava ise bunun için size ayrıca dava açmaktan çekinmem..
İğrenç muhabbetleri yapan da sizsiniz..
Hodrimeydan !
Yasal durum yok siz görüşünüzü paylaştınız ne gerek var tatsızlığa suç hakaret yok büyüdü konu gereksiz bir tartışma tatsızlık inşallah sakince düşünür bu tatsız konu tartışma biter .

Geri