nix
Kayıtlı Üye
sarı saç siz platin seviyorum dediniz ya ona yorum yaptım büyülerde yıpratıyor o ayrıBüyüler mi?
sarı saç siz platin seviyorum dediniz ya ona yorum yaptım büyülerde yıpratıyor o ayrıBüyüler mi?
Bilinçaltını cinler değil, zihninde yarattığın kurgular, kaygılar, şüpheler yönetiyor.Cinler bilinçaltını kullanmıyor mu..
Örn daha yeni gördüğüm kabusta kızıl saçlı uzun boylu bir kadın beni takip etti. Kalanı tam kaostu ürkütücü film karakterleri de konvoya katıldı. Ama bu kadının varlıklarla çalıştığını kara büyü yaptığını astralde gezdiğini biliyorum yani olay benim kafada kurduklarimdan ibaret değil sonuçta daha once bana da majikal saldırı yaptığı için neler döndüğünü fark ediyorum.
bugün boş vaktim çoktu forumda baya yazı okudum rüyamda neler göreceğim merak ediyorum![]()
Nedeni ilk mesajınızda açık aslında. Zaten bu rüyaları göreceğinizden şüphe duymuştunuz.komik dediğim rüyanın sonunda da arapça tılsımlı büyüler gördüm ürpererek uyandım ama cidiye almadım dünden önceki gün gördüğüm rüyada da hiç bi görüntü vs yoktu sadece anne bana büyü yapıyolar diyerek uyandım dünde o ahit sandıklı rüyayı rüya içinde gördüm
evet evet sonra bende düşününce fark ettim kitap okur gibi eski konulara sarınca rüyalarımda renklenmiş azıcık yinede nolur nolmaz diye korunma yapmıştım bilinçaltım güvende olduğuna ikna olunca rüyalar kesildiNedeni ilk mesajınızda açık aslında. Zaten bu rüyaları göreceğinizden şüphe duymuştunuz.
Hayır hayır, açık derken açık pembe.Ekli dosyayı görüntüle 4971
Açık renk deyince bu geldi aklıma nedense.. sevdiğim saç renklerinden birisi pilatin sarısı deniliyor sanırım buna..
Kendi saçlarını yemesi daha iyi tabi. Yaptığı büyülerin tamamen kendisine döndüğünü gösterir.
Yıpratıyor tabii ki de cafcaflı canlı renklerin enerjisine, neşesine değiyor. Günlük hayatın sıkıcılığıyla, stresiyle pespembe saçlarla gezerek baș etmeye çalışıyorum biraz da.çok yıpratıyor![]()
Sondaki sorunuz çok yerinde olmuş. Rüyalar gerçekten hakkında çok az şey bildiğimiz bir alan. Her rüyamızda astral düzlemde olduğumuzu da düşünmüyorum aslında. Elbette aralarında astral düzlemle rüya düzleminin kesiștiği zamanlar vardır ama rüyalarımızın pek çoğu bilinçaltımızdaki imgelemlerden ibaret gibi. Bunlar sadece varsayımlar tabii ki.Bilinçaltını cinler değil, zihninde yarattığın kurgular, kaygılar, şüpheler yönetiyor.
Rüya kanalı ve insan beyni tam çözülebilmiş bir alan değil. Ne bilim kesinleştirebiliyor ne de metafizik. Yani astralde rüyama geldi gibi bir bakış açısı bana gerçekçi gelmiyor. Yapılabilir mi ? Neden olmasın, olasılık sonuçta. Ortak rüya deneyimlenebilir mi ? Evet mümkün.
Bir de şunun altını çizmek lazım : Astral dediğimiz düzlem ile, rüya düzlemi aynı mı ?
İmgesel benzerliklerin olması, kanalın aynı olduğu anlamına gelmez.
Edit :
Astral dediğimiz düzlem ile, rüya düzlemi aynı mı ? Sorusuna ; araştırmaya açık, deneyimlenebilir argümanı olan varsa , yazmaktan çekinmesin.
Eskiden birileri birşeyler yapmıştı sonra rüyamda görmüştüm hatta burda anlatmıştım sanırsam çok eskiden
Tr'de geçen 10 nisanda kutlaması yapılan kesime ne dersiniz? Balkanların osmanlının elinden çıkmasında, osmanlının zamanla yıkılmasında gizli bir parmak gibi. Bunların en güçlü olduğu dönemde genelde devletler hep yıkılmıştır.
Delilik derken ne tür bir şeyden bahsediyorsunuz? Bakire ve bakir ölmek çok enteresan bir şey olmalı.Bakirelik ne tuhaf bir şey. Bluğ çağ aklın başa iyice yerleşmesidir. Ayırt etme gücü bir nevi cinsellikle geliyor.Bakir ve bakire yaşlanıp ölmekse tersi bir biçimde delilik getiriyor. Tuhaf
geçen bi paylaşım gördüm klasik plank kadın anatomisine uygun değilmiş kadınların vücuduna uygun olan plank daha farklıydıŞu hayatta verdiğim en saçma karar Reformer Pilates'e başlamaktı. Plank, insanı yaşamdan soğutuyor..
Özellikle Plank to Pike yapabilen Cin'dir, nokta
Neden delilik getiriyorBakirelik ne tuhaf bir şey. Bluğ çağ aklın başa iyice yerleşmesidir. Ayırt etme gücü bir nevi cinsellikle geliyor.Bakir ve bakire yaşlanıp ölmekse tersi bir biçimde delilik getiriyor. Tuhaf
toplumda hala hassas konu adem Havva metaforunda belediye nikahıyla insan zürriyetini türetmediler adem Havva kardeşiz aynı anne babadan geldik oda ayrı tartışma konusu bakirelik galiba temiz zürriyet soy için kabul gören erkek için güvenilir emare sahip olmak dürtüsü benden başka kimseyle olmamalı nessebi geniş adam değilim falan namus emaresi gurur meselesi başka şeyler de yazacağım da yanlış anlaşılmasın diye yazmıyorum.Bakirelik ne tuhaf bir şey. Bluğ çağ aklın başa iyice yerleşmesidir. Ayırt etme gücü bir nevi cinsellikle geliyor.Bakir ve bakire yaşlanıp ölmekse tersi bir biçimde delilik getiriyor.
Mavinin de enerjisi çok güzel. Benim de denemek istedigim renklerden kesinlikleBöyleyse çok hoş
Bazen mavi saç düşünüyorum belki de pembeyi denemek lazım..
Ekli dosyayı görüntüle 4973