Rhea
Elit Üye
İçin geçmiş ayol senin biz her gece partilerdeYok ben sakinliği severim partiler ve kalabalık benim tansiyonumu yükseltiyor, panik atak geliyor![]()
Erol Köse diyor ya her gece dolunay bi öyle dolunay bi böyle dolunay
İçin geçmiş ayol senin biz her gece partilerdeYok ben sakinliği severim partiler ve kalabalık benim tansiyonumu yükseltiyor, panik atak geliyor![]()
Rhea sende az değilsinİçin geçmiş ayol senin biz her gece partilerde
Erol Köse diyor ya her gece dolunay bi öyle dolunay bi böyle dolunay![]()
Meyhaneler hâlâ var mı yahuPartiler, kalabalıklar, aşırı gürültü.. Maalesef yeni nesil eğlence anlayışı bana uymuyor. Sanki tüm eller hep birlikte ruhumu sıkıyor gibi hissediyorum. Zaten ayık kafa ile eğlenemiyorum. Eğlenceli bir mekana gidiyorsam 90'lar + 70'lik olması lazım. Başka türlü çok zor.
Meyhaneye çağırırsanız, sohbetiniz de keyifliyse uça uça gelirim. Yok ben sağa sola bakarım, yapacağım maksimum sohbet dedikodu tipseniz, rakıya zulm etmem, oturur evimde içerim. Bu kadar da lanet bir seçiciyim.
Kısacası ; alkol + sohbet yoksa bensiz gidin![]()
O üstün cesaretini şehirler kapatılıp sığınaklara tıkıldığımızda da beklerizMeyhaneler hâlâ var mı yahu
Rakı beni fena çarpıyor birkaç sene önce arkadaşların hatrına içtiğim de sandalyeye çıkıp elimde Vileda sopasıyla, beni canakkale cephesine gönderin acil durum diye bağırıp durmuşumişin kötüsü ayıldığım da hiçbir şey hatırlamadım
Pek içme kültürüm yok aslında ama şu ufak extra shotlar var onlara hayır demem onları severim.. (kendimi zorla davet ettiriyorum)
Ya çok şirin bir esnafti, gün boyu orada kaldım tanıdığım bir yer değildi çok şeker davrandılarNormalde sizinle ilgisi olmayıp tamamen Pahalılıktan ve anormal fiyatlardan olabilir miayrıca bazı dükkan cafeler var müşteriye pekte iyi davranıp, çiçek dağıttıkları söylenemez. Bu aralar heryerde Sanki esnaf değil de mafya gibi davranan tekinsiz tipler türedi
![]()
Sığınakta Fare gibi saklanırım hiçte çıkmamO üstün cesaretini şehirler kapatılıp sığınaklara tıkıldığımızda da bekleriz![]()
Genelde güzide ve yardımsever esnafımız bayanlara öyle davranırYa çok şirin bir esnafti, gün boyu orada kaldım tanıdığım bir yer değildi çok şeker davrandılar
me too.. ben de bekliyorum..Sığınakta Fare gibi saklanırım hiçte çıkmamama ben ondan önce bir iç savaş yada iç kargaşa tarzı bişey bekliyorum
![]()
O üstün cesaretini şehirler kapatılıp sığınaklara tıkıldığımızda da bekleriz
Sığınak bulabilirsenizFare gibi saklanırım
Herkese yetecek kadar olacağına eminim.. sadece bizimkiler bazılarınınkinden bazı farklarla ayrı olacakSığınak bulabilirseniz![]()
'Normalde aşılarla büyük hastalıkları önledik doğa grip virüsünü farklı versiyonlarla önümüze getirdi.Kısmen ona çözüm sağladık radyasyonla kanser hastalığı ortaya çıktı.'Deniliyor ama orta çağda da kanser hastalığı varmış.Doğanın önümüze getirebileceği hastalıklar sayılı.Belki düzgün bir düzen sağlanabilir.
Aslında konfor alanı güzelde dediğim gibi beni kalabalık yerler boğuyorme too.. ben de bekliyorum..
amann sığınaklar çok güvenli sakın ha çıkma.. bak ne güzel nerde yapılacağı da açıktan duyuruldu![]()
İnsan denilen varlık bence tamamen içgüdülerle yaşayan bir canlı..Sığınak bulabilirseniz
Çiçeğim kısa ve güzel bir video hazırlamış. Tatlı bir cümle ile de bitirmiş : Kurduğumuz gelişmiş medeniyetin temeli, sandığımızdan çok daha ince bir ipliğe bağlı..
Her insan aynı değildir, şartlar zorlaşınca karşıdakini öldürmeye giden de olur, kendi yemeyip karşıdakini yediren de.İnsan denilen varlık bence tamamen içgüdülerle yaşayan bir canlı..
Kalan tüm kısımlar ve olanlar ve gönderilen dinler , uyarıcı peygamberler, çağdaşlık medeniyet kurallar kanunlar bir bütüncül olarak insandaki içgüdüyü dizginlemek için
(Herşeyden tüm dünyadan habersiz sadece iki kadın ve iki erkeğin olduğu bir ada düşünelim... İlk yapıcakları şey hayatta kalma içgüdüsüyle birbirlerini öldürmeleri olacaktır, daha sonra sağ kalan erkek ve kadın cinsel içgüdüleriyle birleşmeye gidicektir, biraz daha sonra açlık içgüdüleriyle yiyecek aramaya geçip yağmurun bastırmasıyla barınak bulmaya çalışacaklardır)
Bu 2026 yılında da aynıdır hiçbir şey değişmemiştir (yeter ki şartlar oluşsun ve hayat biraz zorlaşsın, (zor olan geldiği anda) içgüdüler ortaya çıkar ve vahşi düzen başlar)
![]()
Sığınakta 1m² alanda kalırsan kalabalığın senin boğmasına gerek yokki o işi kendin halletmek istersin kapişAslında konfor alanı güzelde dediğim gibi beni kalabalık yerler boğuyoro yüzden sığınak yerine kendime İstanbul yakınlarında bir mağara aramaya başlasam iyi olucak
Ele Nora'yla ara ara ziyaretine gelirsiniz eski dünyadan konuşur hasbehal ederiz![]()
Sevdiğim insanları koruma güdüm devreye gireceği için saklanamam. Bazıları bu duruma aşkın fedakarlık diyor ama bence dayanıklılık. Ne acı çekmelerini isterim ne de acı çektiklerini görmeyi. Bu yüzden arazide olup, ölecek olan o kişiyimEle Nora'yla ara ara ziyaretine gelirsiniz eski dünyadan konuşur hasbehal ederiz
Bilinçli bir insan öyledir.Her insan aynı değildir, şartlar zorlaşınca karşıdakini öldürmeye giden de olur, kendi yemeyip karşıdakini yediren de.
Yok intihara karşıyımSığınakta 1m² alanda kalırsan kalabalığın senin boğmasına gerek yokki o işi kendin halletmek istersin kapiş
en iyi alan geniş alan tenha alan.. et alamıyoruz fakiriz diye ağlayanlardan değilsen yerdeki otlardan tek tük kalan ağaçların yapraklarından bile doyarsın hatta biz geldiğimizde ot salatası hazırlarsın![]()