Rhea
Elit Üye
İçin geçmiş ayol senin biz her gece partilerdeYok ben sakinliği severim partiler ve kalabalık benim tansiyonumu yükseltiyor, panik atak geliyor![]()
Erol Köse diyor ya her gece dolunay bi öyle dolunay bi böyle dolunay
İçin geçmiş ayol senin biz her gece partilerdeYok ben sakinliği severim partiler ve kalabalık benim tansiyonumu yükseltiyor, panik atak geliyor![]()
Rhea sende az değilsinİçin geçmiş ayol senin biz her gece partilerde
Erol Köse diyor ya her gece dolunay bi öyle dolunay bi böyle dolunay![]()
Meyhaneler hâlâ var mı yahuPartiler, kalabalıklar, aşırı gürültü.. Maalesef yeni nesil eğlence anlayışı bana uymuyor. Sanki tüm eller hep birlikte ruhumu sıkıyor gibi hissediyorum. Zaten ayık kafa ile eğlenemiyorum. Eğlenceli bir mekana gidiyorsam 90'lar + 70'lik olması lazım. Başka türlü çok zor.
Meyhaneye çağırırsanız, sohbetiniz de keyifliyse uça uça gelirim. Yok ben sağa sola bakarım, yapacağım maksimum sohbet dedikodu tipseniz, rakıya zulm etmem, oturur evimde içerim. Bu kadar da lanet bir seçiciyim.
Kısacası ; alkol + sohbet yoksa bensiz gidin![]()
O üstün cesaretini şehirler kapatılıp sığınaklara tıkıldığımızda da beklerizMeyhaneler hâlâ var mı yahu
Rakı beni fena çarpıyor birkaç sene önce arkadaşların hatrına içtiğim de sandalyeye çıkıp elimde Vileda sopasıyla, beni canakkale cephesine gönderin acil durum diye bağırıp durmuşumişin kötüsü ayıldığım da hiçbir şey hatırlamadım
Pek içme kültürüm yok aslında ama şu ufak extra shotlar var onlara hayır demem onları severim.. (kendimi zorla davet ettiriyorum)
Ya çok şirin bir esnafti, gün boyu orada kaldım tanıdığım bir yer değildi çok şeker davrandılarNormalde sizinle ilgisi olmayıp tamamen Pahalılıktan ve anormal fiyatlardan olabilir miayrıca bazı dükkan cafeler var müşteriye pekte iyi davranıp, çiçek dağıttıkları söylenemez. Bu aralar heryerde Sanki esnaf değil de mafya gibi davranan tekinsiz tipler türedi
![]()
Sığınakta Fare gibi saklanırım hiçte çıkmamO üstün cesaretini şehirler kapatılıp sığınaklara tıkıldığımızda da bekleriz![]()
Genelde güzide ve yardımsever esnafımız bayanlara öyle davranırYa çok şirin bir esnafti, gün boyu orada kaldım tanıdığım bir yer değildi çok şeker davrandılar
me too.. ben de bekliyorum..Sığınakta Fare gibi saklanırım hiçte çıkmamama ben ondan önce bir iç savaş yada iç kargaşa tarzı bişey bekliyorum
![]()
O üstün cesaretini şehirler kapatılıp sığınaklara tıkıldığımızda da bekleriz
Sığınak bulabilirsenizFare gibi saklanırım
Herkese yetecek kadar olacağına eminim.. sadece bizimkiler bazılarınınkinden bazı farklarla ayrı olacakSığınak bulabilirseniz![]()