Sohbet Muhabbet

20 yıllık kankam kardeşim dediğim biri vardı, bu dostluk ilişkisinde her konuda alttan alan ve sessiz kalan taraf genel olarak ben olurdum.
Başkasının ilgisi sevgisi bende olduğu anda anında araya girer ve kendini öne atardı.
Bir karar verilecekse onun dediği olurdu,
Sık sık sözümü keserdi, hep kendinden ve kendi sorunlarından bahseder lakin ben ufak kendimle alakalı bir konu açtığım zaman ya konuyu değiştirir yada telefonuyla ilgilenirdi.
Ve ben yıllar sonra aniden bir karar aldım ve bir daha asla samimi olmadım, ordan ayağımı kestim. Kendi benliği mi bulmak biraz vakit aldı, hatta epey vakit aldı..
Güzel zamanlarda bunu anlayamıyorsunuz, ama zor zamanlar gelince gerçek yüzler meydana çıkınca ve özellikle kendiniz artık bu oynanan tiyatrodan sıkılıp bir anda olgunlaşma yada aklın başa gelme süreci diyelim.
Aslında o çocuk hep böyleydi. 20 yıl öncede böyleydi.
sadece ben artık aynı ben değildim.
Bunu yaptığım anda kendi değerimi anladım ve büyük bir rahatlama geldi.
O yüzden sana sonuna kadar hak veriyorum.
Bencil iyiniyetten yoksun insanlar faydacı tipler tüm sorun bu aslında herşeyi hoşgörmemizi istiyorlar çünkü insan kendi olduğu kendini bulduğu kişilerle olmalı yoksa hayat zorlaşıyor ev iş hersey çok bunaldım zaten üzüntülüyüm birde o gelip daha da zorlaştırıyor @romeo713 çok teşekkür ederim empati kurduğunuz için mağarada yaşamıyoruz böyle insanlardan kurtulmak daha sağlıklı hayat için aklı başında insanlar dan akıl almak için bu formlara ihtiyacımız oluyor gelip buralarda akıl alıp bilgi öğreniyoruz .

Gittigim dükkan, cafe vs boş olunca, müşterisi çok az ise fena üzülüyorum. Normalde de gittigim yerlere bereketli gelirim aslında. Bugün birkac saatimi su an oturduğum ve çok tatlı davranan bir cafede gecirecegim. Sabahtan beri yalnız 1 müşteri geldi. Böyle durumlarda acaba herhangi bir enerji çalışması yapabilir miyim diye merak ediyorum

Gittigim dükkan, cafe vs boş olunca, müşterisi çok az ise fena üzülüyorum. Normalde de gittigim yerlere bereketli gelirim aslında. Bugün birkac saatimi su an oturduğum ve çok tatlı davranan bir cafede gecirecegim. Sabahtan beri yalnız 1 müşteri geldi. Böyle durumlarda acaba herhangi bir enerji çalışması yapabilir miyim diye merak ediyorum
Normalde sizinle ilgisi olmayıp tamamen Pahalılıktan ve anormal fiyatlardan olabilir mi🤔 ayrıca bazı dükkan cafeler var müşteriye pekte iyi davranıp, çiçek dağıttıkları söylenemez. Bu aralar heryerde Sanki esnaf değil de mafya gibi davranan tekinsiz tipler türedi :D

CiFT.DÜŞÜN kuralını uygulayanlar aziz bile ilan edebilir 🤣
Kapak resmin muhteşem Erol Kösenin dolunay diye şarkı söyledigi/birilerine mesaj verdigi videoyu hatırlattı 🤨
Dolunay sana nasıl Erol Köse'yi hatırlatıyor hayret ediyorum ? Zihnin magazinci gibi çalışıyor. Böyle yaşanmaz kız :D Dolunayı severim, malum yöneticimde kendisi..

'Güneş sırt çevirse, Ay bırakmaz yalnız' mottom bu. Belki imzam bile olabilir. Olmaması için sebep yok🤓

Dolunay sana nasıl Erol Köse'yi hatırlatıyor hayret ediyorum ? Zihnin magazinci gibi çalışıyor. Böyle yaşanmaz kız :D Dolunayı severim, malum yöneticimde kendisi..

'Güneş sırt çevirse, Ay bırakmaz yalnız' mottom bu. Belki imzam bile olabilir. Olmaması için sebep yok🤓
Çünkü dolunayda erotik satanist ayini anlatıyor. Yani zihnim sadece magazinci gibi çalışmıyor maalesef Ele Nora :ROFLMAO:

Leman kapandığından beri çok üzgünüm. Deli kahkahalar attım mekanda, muhteşem sohbetlere masa oldu. Hizmet ekibi şeker gibiydi.. en çok Leman'ı özlüyorum.

Çünkü dolunayda erotik satanist ayini anlatıyor
Erotik satanist ayin ? 🤣🤣 Yetişkinlerin kendi rızalarıyla katıldığı aşırı cinsel ritüeller desen anlarım ama satanizm ile ilgisi nedir ?

"Erotik satanist ayini" 🤔 genelde zaten hep "erotik" oluyor bunların ayinleri inançları gereği sanırım 🤣 ..
hadi hadi eski magazincilerden kim kaldı bir Rhea, bir memet ali bir de Acun :D :D
Gecelerin en hızlı playboyu olarak da sen tabiki 😂
Himm Ele Nora bu durumda ne oluyor 🧐
Dşa kapalı muhafazakar ailenin yurt dışında okumuş kızı 🤣

Gecelerin en hızlı playboyu olarak da sen tabiki 😂
Himm Ele Nora bu durumda ne oluyor 🧐
Dşa kapalı muhafazakar ailenin yurt dışında okumuş kızı 🤣
Gecelerin hızlı playboyu mu :D ahahahaha daha neler, finansal özgürlüğü mü ilan edebilsem kendime kale gibi bir yer inşa edip bir daha ordan çıkmayacam o derece asosyal ve insan türüne uzağım 🤣

:sick::ROFLMAO:
Yalnız .. erotik ayin denilince çiçek kokusuna uçan arı gibim koşarak geldi romeo 😜
İlginç şeyler ilgimi çekiyor😂 hatta kilise fantezileri için rahip olmaya gerek var mı acaba🤔 yada pagan seks ritüelleri de hayli tuhaf. Gerçi uzağa gitmeye bizim tarikatlardan birine girsem orda da birçok şey görürüm gibime geliyor :D :D

İlginç şeyler ilgimi çekiyor😂 hatta kilise fantezileri için rahip olmaya gerek var mı acaba🤔 yada pagan seks ritüelleri de hayli tuhaf. Gerçi uzağa gitmeye bizim tarikatlardan birine girsem orda da birçok şey görürüm gibime geliyor :D :D
Tabiki yerli ve milli freak-offs partiler vardır katılabileceğin 🤩

Geri