Sohbet Muhabbet

o kdr fal bağımlısıyımki görünce dayanamıyorum bi de kendime baktıklarım beni tatmin etmiyo başkası sabaha kadar baksa dinlerim başkasının dili daha tatlı geliyor galiba çok kötü bi bataklık..

Parazit bir ses gibi mi ?

İmzası buram buramm Venüs koç kokuyor. Hızlı aşık olur, kovalar koç gibi ama gel gelelim heyecan düşer, heves geçer. Romeo'nun motivasyonu başlangıçta bence. Bir de enerji alanının çok açık olduğunu düşünüyorum. Havadaki olumsuzluk ve monotonluktan yorgun düşebilir. Tarota gerek yok yani, direk analizimi söyleyeyim :D
Aşk konusunda Eskiden öyleydi 😁 20 li yaşlarımda daldan dala uçarken herşey güzeldi yalan yok😄 sonra ne olduysa 30 lar 35 ler derken o romantizm yada aşk duyguları yavaş yavaş kayboldu gitti ve yerini daha gerçekçi yada şöyle söyleyeyim direk olacak veya uğraştırmayacak ilişkilere bıraktı,
neden böyle oldu acaba 🤔
olumsuzlukları paratoner gibi çekerim ve monotonluk benim hayatımın bir parçası sayılır çok isabetli bir analiz bravo 🧐

Aşk konusunda Eskiden öyleydi 😁 20 li yaşlarımda daldan dala uçarken herşey güzeldi yalan yok😄 sonra ne olduysa 30 lar 35 ler derken o romantizm yada aşk duyguları yavaş yavaş kayboldu gitti ve yerini daha gerçekçi yada şöyle söyleyeyim direk olacak veya uğraştırmayacak ilişkilere bıraktı,
neden böyle oldu acaba 🤔 olumsuzlukları paratoner gibi çekerim ve monotonluk benim hayatımın bir parçası sayılır çok isabetli bir analiz bravo 🧐
Satürn döngüsü olabilir, hayat akışının getirdiği bıkkınlık olabilir, ilişkilerden yana alman gereken öğretiyi almış olabilirsin.. Her şey sebep olabilir 😊

Daldan dala uçma tabiri bana doğru gelmiyor. Tabi bu benim kişisel fikrim, genel bir kanı olarak konuşmuyorum yanlış anlaşılmasın. Bence bir insanın kendine yapacağı en büyük talihsizlik ; sevgi - aşk denklemini kendi eliyle bozması. Yüzeysel olan hiçbir şeyden hoşlanmadığım için, genel geçer bilgiler ve insanlar zaman kaybı gibi geliyor.

Son düzenleme:
Geri