Aşk konusunda Eskiden öyleydiParazit bir ses gibi mi ?
İmzası buram buramm Venüs koç kokuyor. Hızlı aşık olur, kovalar koç gibi ama gel gelelim heyecan düşer, heves geçer. Romeo'nun motivasyonu başlangıçta bence. Bir de enerji alanının çok açık olduğunu düşünüyorum. Havadaki olumsuzluk ve monotonluktan yorgun düşebilir. Tarota gerek yok yani, direk analizimi söyleyeyim![]()
Şimdi fal baktırırsam kesin olumsuzluk ötesi daha ekstrem şeyler çıkaree tabi piskolojin bozuk bunalım adam olursun bir falına bakan bile yok![]()
Satürn döngüsü olabilir, hayat akışının getirdiği bıkkınlık olabilir, ilişkilerden yana alman gereken öğretiyi almış olabilirsin.. Her şey sebep olabilirAşk konusunda Eskiden öyleydi20 li yaşlarımda daldan dala uçarken herşey güzeldi yalan yok
sonra ne olduysa 30 lar 35 ler derken o romantizm yada aşk duyguları yavaş yavaş kayboldu gitti ve yerini daha gerçekçi yada şöyle söyleyeyim direk olacak veya uğraştırmayacak ilişkilere bıraktı,
neden böyle oldu acabaolumsuzlukları paratoner gibi çekerim ve monotonluk benim hayatımın bir parçası sayılır çok isabetli bir analiz bravo
![]()
Daldan dala uçmak derken çapkınlık manasında demedim yanlış anlaşılma olmasın, tamamen duygusalSatürn döngüsü olabilir, hayat akışının getirdiği bıkkınlık olabilir, ilişkilerden yana alman gereken öğretiyi almış olabilirsin.. Her şey sebep olabilir
Daldan dala uçma tabiri bana doğru gelmiyor. Tabi bu benim kişisel fikrim, genel bir kanı olarak konuşmuyorum yanlış anlaşılmasın. Bence bir insanın kendine yapacağı en büyük talihsizlik ; sevgi - aşk denklemini kendi eliyle bozması. Yüzeysel olan hiçbir şeyden hoşlanmadığım için, genel geçer bilgiler ve insanlar zaman kaybı gibi geliyor.
Bildiğimiz orta yaşlı bir kadın.Hastahaneye giderken denk gelmiştim.Ne amaçladığını bilmiyorum ama uzaktan öyle rahatsız etti.Normal kadın.Parazit bir ses gibi mi ?
İmzası buram buramm Venüs koç kokuyor. Hızlı aşık olur, kovalar koç gibi ama gel gelelim heyecan düşer, heves geçer. Romeo'nun motivasyonu başlangıçta bence. Bir de enerji alanının çok açık olduğunu düşünüyorum. Havadaki olumsuzluk ve monotonluktan yorgun düşebilir. Tarota gerek yok yani, direk analizimi söyleyeyim![]()
Konu açıldığı için fikir belirttim, sana dair bir çerçeve değildi, rahat olDaldan dala uçmak derken çapkınlık manasında demedim yanlış anlaşılma olmasın, tamamen duygusal![]()
Haha o zaman daha iyi değil mi aman da kötü şeyler söyler hayallerim yıkılır korkun yok çünkü bir hayalin bile yokŞimdi fal baktırırsam kesin olumsuzluk ötesi daha ekstrem şeyler çıkarben şansımı biliyorum
o yüzden o riske girmeye değer mi bilemem
![]()
Aslında mantık olarak doğruHaha o zaman daha iyi değil mi aman da kötü şeyler söyler hayallerim yıkılır korkun yok çünkü bir hayalin bile yok![]()
Urum'dan rica etmen lazım çünkü ben bakım yapmıyorumbelki bir ara Elnora'ya birşeyleri baktırmam lazım gelebilir
Olsun ben senin acemiliğine güvenip, belki bana beyaz yalanlar söyleyip, beni mutlu eder ve umut verici hayallere yelken açmamı sağlar, diye düşünmüştümUrum'dan rica etmen lazım çünkü ben bakım yapmıyorum![]()
Urumdan Ele Nora bakım yapsın diye rica et.. bir kutu çikolata karşılığındaOlsun ben senin acemiliğine güvenip, belki bana beyaz yalanlar söyleyip, beni mutlu eder ve umut verici hayallere yelken açmamı sağlar, diye düşünmüştüm
Urum şimdi direk gerçekleri yüzüme yüzüme vurur o olmaz![]()
Olmazsa sen yaparsın artıkUrumdan Ele Nora bakım yapsın diye rica et.. bir kutu çikolata karşılığında![]()