Sohbet Muhabbet

Ben yengeçleri çok seviyorum harika insanlar. Sorun acaba yengeçte olmayabilir mi? Kullanılan dil bazen karşı tarafı değilde kişiyi anlatabilir mi
Fikrinize saygı duymakla beraber yengeç aile ferdiyle yaşadım hayat boyu karşılaştım çok zor insanlar elnora istinaden haritamla çakışmış olabilir beni zorlamış insanlar olabilirler fıtratlar uymaz kimlikler çatışır bana ters burç saygılar.

@AhlakiDeğer tamda belirttiğin gibi, bu burcun bi statikliği yok, tam bir piyasacı
Ben yengeçleri çok seviyorum harika insanlar. Sorun acaba yengeçte olmayabilir mi? Kullanılan dil bazen karşı tarafı değilde kişiyi anlatabilir mi
Ben sevmiyorum, sadece hayranlık duyuyorum .
Konvansiyonel bir burç olunca, sorun zaten yengeçte olmuyor. Yengece göre hayat kendisi ve diğerleri olarak ayrılır hep . Değer üretimi kar amaçlı. Çift taraflı, su grubunun en formülasyoncu burcu bana göre, gizlenme kapasiteside tam burada. İnanılmaz bir matematik ve teknik bilgi yatkınlığı, multidisipliner alandan alana atlayabilme yeteneği başlı başına takdire şayan bir yeterlik fakat, inanılmaz bi networkcü burç. Tam bi amfibi manipülatör. Tam bi "işine ne gelirse " burcu . Kullan-at üzerine bi politikacı yetişse eminim bu burcun eline hiç biri su dökemez

Geri