Sohbet Muhabbet

Caydırıcı olmak için zamanı geldiğinde ABD ve İsrail'i felç edecek Truva atlarına sahip olmak gerekiyor.
Var zaten truva atlarıyla içerden yıkacağız söylemleri var.Ama bu avrupaya mülteci gönderirim veya free palastian gibi algılardan oluşuyor.İkili ilişkilerde belli iletişim mottoları olur da bu tarz işleri sevmiyorum ben.Kuveyt elçisinin kızını saddamdan zarar gören ıraklı olarak videoya çekmişlerdi.Savaşta kuralsızlığı anlarımda orada yaşamayan birini propaganda amaçlı çekmek çok anlamsız.Olay er geç ortaya çıkacak onun o kişi olmadığı orada yaşamadığı.

Devlet kurumlarındaki bilgisayarlar için en az 4 farklı adım uygulanmalıdır. Uefi rootkit varmı kontrol etmek, sabit disk firmware'i orjinal mi kontrol etmek,bilgisayara gizlice yerleştirilmiş casus donanım implantı var mı diye kontrol etmek(bkz Wikipedia NSA ANT kataloğu),Windows yerine hardened linux kullanmak. Siber güvenlik uzmanları bunu 444 adıma çıkartabilir.

'Dolandırıldım, dolandırıldın, dolandırıldık' ile başlayıp 'dolandırılırsınız' ile sonlanan cümlelerden gına geldi.

. Siz kuyuya düştünüz diye herkes o kuyuya düşmeyecek !
. Zamanında kullanamadığınız aklınızı, forum üzerinden dağıtma çabasına girmeyiniz !
. Herkes seçimlerinin sonucunu yaşar. Dolandırıldım diyeceğinize, neden dolandırıldım diye sorun kendinize !

Oturun öz değerlendirme yapın. Karalama kampanyalarınızı da kendi tekelinizde, önce kendi akılsızlığınız üzerine kurgulayın.
Nasıl bir düşünce yapısına sahipsiniz.. Cidden hayret ediyorum. İç gözlemde bile gözünüz, göz kapaklarını üzerine kapatma çabasında.

Başınıza ne geliyorsa hep başkası suçlu. Şurada bir kişide ; 'ben böyle böyle bir şey yaptım, aptallık ettim' demedi, diyemedi.
Varsa yoksa hep karşısına çıkan insanlar suçlu. Yapay melek kanatlarınızla en fazla kendinizi kandırabilirsiniz. Bilmem anlatabildim mi ?

'Dolandırıldım, dolandırıldın, dolandırıldık' ile başlayıp 'dolandırılırsınız' ile sonlanan cümlelerden gına geldi.

. Zamanında kullanamadığınız aklınızı, forum üzerinden dağıtma çabasına girmeyiniz !
. Herkes seçimlerinin sonucunu yaşar. Dolandırıldım diyeceğinize, neden dolandırıldım diye sorun kendinize !

Oturun öz değerlendirme yapın. Karalama kampanyalarınızı da kendi tekelinizde, önce kendi akılsızlığınız üzerine kurgulayın.
Nasıl bir düşünce yapısına sahipsiniz.. Cidden hayret ediyorum. İç gözlemde bile gözünüz, göz kapaklarını üzerine kapatma çabasında.

Başınıza ne geliyorsa hep başkası suçlu. Şurada bir kişide ; 'ben böyle böyle bir şey yaptım, aptallık ettim' demedi, diyemedi.
Varsa yoksa hep karşısına çıkan insanlar suçlu. Yapay melek kanatlarınızla en fazla kendinizi kandırabilirsiniz. Bilmem anlatabildim mi ?
İnsanlar medyumlardan ve hocalardan olma şansı sıfır olan şeyleri istiyorlar , sonra bir dolandırıcıya denk geliyorlar onlar da bir güzel parayı alıp ortadan kayboluyorlar. Gerçek bir medyum zaten bir işin olup olmama ihtimalini bakım yaparak değerlendirir, ona göre yapar ya da yapmaz. "Fizik ötesi alem fiziksel şartlara bağlıdır" kuralını göz ardı etmemek gerekir...

Alkışlıyorum seni.

İnsanlar medyumlardan ve hocalardan olma şansı sıfır olan şeyleri istiyorlar , sonra bir dolandırıcıya denk geliyorlar onlar da bir güzel parayı alıp ortadan kayboluyorlar. Gerçek bir medyum zaten bir işin olup olmama ihtimalini bakım yaparak değerlendirir, ona göre yapar ya da yapmaz. "Fizik ötesi alem fiziksel şartlara bağlıdır" kuralını göz ardı etmemek gerekir...
Dolandırıcıya denk gelmiyorlar. Kendilerine karşı dürüst olmadıkları için tıpkı kendileri gibi olan insanları buluyorlar. Sonrada dolandırıldım diye çığırtkanlık ediyorlar. İnsan, kendi seçimi yüzünden bir başkasını suçlamamalı. Gittin, buldun, seçtin ve istediğini alamadın. Bu kadar basit.

Basit olanı zorlaştıran tek bir şey var, o da ; bu kişilerin ikiyüzlü olması, mağdur edebiyatı yapması.

Emoji kullanımını iyi çözebilirsem 35+ için yararlı olabileceğimi düşünüyorum.Kilit kalp varsa ilişkisi var oluyor...

Bu arada elnora senin yorumları telefonla konuşurken geçirmişlerdi.Yolda gidiyorum senin yorumu söylüyor telefonla konuşurken.Çözemedim amacını kadının.Sorunlu bireyinde kalitesizine denk geliyorum.

Bu arada elnora senin yorumları telefonla konuşurken geçirmişlerdi.Yolda gidiyorum senin yorumu söylüyor telefonla konuşurken
Parazit bir ses gibi mi ?

Nicki de romeo aşkını arıyor belli 🤣
İmzası buram buramm Venüs koç kokuyor. Hızlı aşık olur, kovalar koç gibi ama gel gelelim heyecan düşer, heves geçer. Romeo'nun motivasyonu başlangıçta bence. Bir de enerji alanının çok açık olduğunu düşünüyorum. Havadaki olumsuzluk ve monotonluktan yorgun düşebilir. Tarota gerek yok yani, direk analizimi söyleyeyim :D

Geri