Yapay zekayı aktif hayatıma ne şekilde entegre edeceğimi bir türlü kafamda oturtamıyordum. Eğlence, istatistik bilgisi veya Google 'lamak haricinde onu nasıl daha yaratıcı ve kalıcı etkileri olacak bir şekilde kullanacağımı açıkçası bilememiştim. Herkes bir şekilde yapay zekayı hayatına alırken bir an için geri kalıyorum galiba diye bile düşündüm.
Ama az önce aydınlandım. En azından kısmen.
Artık marketing ve satış skilleri geliştirmek için kullanıyorum onu.
Mesela bana bu puroyu sat dedim. Hakikaten de beni ikna edercesine değişik değişik yollar denediğini gördüm. Şaman bilgelerinden kalan bilmem hangi yöntemlerle brezilyanın en doğal ve besleyici tütün yapraklarını bilmem hangi özel şartlarda şartlarda itinayla kurutuldugundan bir girdi..
Kısacası, yapay zekadan hergün size bir şey satmasini, sizi bir konuda ikna etmesini isteyin. İkna olsanız bile ikna olmadığınızı başka bir yol denemesini isteyin. Ona tüyo verin mesela. Sprituel yolla sat, maddi getiri olarak ikna et vs.. Bir noktada sizin de pazarlama ve damardan girme yelpazenizde zenginlik oluşabilir. Benim işim hep satmak oldu. O yizden bu şekilde zihin pratikleri için kullanmaya devam edicem sanırım.
Sanırım kişisel gelişimime yapay zekayı gönül rahatlığı ile entegre etmiş bulunuyorum. Hem de real-time olarak.
Yapay zekayı daha değişik alanlarda kullananlarınız varsa, merak ettim hangi alanlarda kullanıyorsunuz?