Rhea
Elit Üye
tabi tabi inanç turizmi ne alakası olabilirki ritüelle büyüyleYok yahu ne bağlaması, biz artık ülke olarak bağlanmayı pek sevmiyoruz XDXD bizi bağlayamazlar.
İnanç turizmi o.

tabi tabi inanç turizmi ne alakası olabilirki ritüelle büyüyleYok yahu ne bağlaması, biz artık ülke olarak bağlanmayı pek sevmiyoruz XDXD bizi bağlayamazlar.
İnanç turizmi o.
tabi tabi inanç turizmi ne alakası olabilirki ritüelle büyüyle![]()
Kafamda deli sorular..
Bizler bu sıgın-ak lara sığındığımızda büyülerimizi nasıl yapacağız toplu ayin şeklinde mi yani![]()
Dün rüyamda gizlimabet platformunun kapandığını gördüm. Sayın Urum'la iletişime geçmeye çalıştım ama o sırada uyandım.Kabus görmüşüm.
Özellikle Retro kişisinin yazdıklarından yola çıkarak anti tez oluşturuyorum.
ıııı - ıhhhhhhhRetro kişisiymiş.
Özellikle Retroymuş bi de.
Retrosuz bir anti-tez oluşturabildiğini de görecek miyiz bakalım bir gün.
ıııı - ıhhhhhhh
İkimiz de dönenceyiz. İniş ve çıkış döngüsünün kozmik sembolüyüz.
Ben tanrısal kıvılcımı maddeye indiririm, sen maddesel kıvılcımı tanrıya döndürürsün.
Benim döngüm rahim kapısına, seninki rahman kapısına açılır.
Tasavvuf bile ne diyor ? Rahim'den geldik, Rahman'a döneceğiz.
Ha ha ha 1 ₺ ile çalışan şakamatik senii. 3 ₺ fazla vereyim de daha güzel şakalar yapZevki neresinde bu işin, haklı olmadan itiraz etmek azap gibi, öykk !! ayakların yere basmadan... nasıl katlanıyorsun buna?
Ha ha ha 1 ₺ ile çalışan şakamatik senii. 3 ₺ fazla vereyim de daha güzel şakalar yap![]()
Romantize eden bir narsisizm sezdim sanki ? Sadece sesli düşündüm. Soru sormadım.acaba tek tek bakınca kusurlu gözüken yönlerim , hepsi bir bütün halinde gelince mi kusursuza yakın bir tablo çıkartıyor?
Romantize eden bir narsisizm sezdim sanki ? Sadece sesli düşündüm. Soru sormadım.
Evet natsist empati yapamıyor duygusal olarak ama düşünsel olarak yapıyor. Her şeyi ölçüp biçiyor seninle aynıymış gibi numara yapıyor. Her empati yapıyorum diyene inanmamak gerek yaniNarsistleri @Rhea ya sor. Onlar empati yapamaz. Benimse hayatım empati. Yani dış gözlem. Konjenktür analizi. Bilim. Fen. Gelişim.
Ayrıca herkes empati yapmasın. Empati o kadar iyi bir şey değil zannettiğiniz kadar. Sonra kendi merkezinize dönemiyosunuz tesir altında kalmaktan. Kendinize döndüğünüzde değersizlik hissediyorsunuz hatta. Harleen Quinzel da empati gücü yüksek bir psikiatr idi. Ama deli gömleği giydirilmiş olan Joker'i anlamaya kalkışınca, Joker onu teknik doğrularla Harley Queen yaptı. Sanal bir Kraliçe yaptı yani.
Mesela ben şu an doğru empatiyi yapıyorum seninle. Kendime senin gözlerinden bakıyorumöffffff..
Evet natsist empati yapamıyor duygusal olarak ama düşünsel olarak yapıyor. Her şeyi ölçüp biçiyor seninle aynıymış gibi numara yapıyor. Her empati yapıyorum diyene inanmamak gerek yani![]()