Sohbet Muhabbet

Kafamda deli sorular..
Bizler bu sıgın-ak lara sığındığımızda büyülerimizi nasıl yapacağız toplu ayin şeklinde mi yani :sick:

Retro kişisiymiş. :cautious:

Özellikle Retroymuş bi de.

Retrosuz bir anti-tez oluşturabildiğini de görecek miyiz bakalım bir gün.
ıııı - ıhhhhhhh 😀

İkimiz de dönenceyiz. İniş ve çıkış döngüsünün kozmik sembolüyüz.

Ben tanrısal kıvılcımı maddeye indiririm, sen maddesel kıvılcımı tanrıya döndürürsün.

Benim döngüm rahim kapısına, seninki rahman kapısına açılır.

Tasavvuf bile ne diyor ? Rahim'den geldik, Rahman'a döneceğiz.

Ok ?

ıııı - ıhhhhhhh 😀

İkimiz de dönenceyiz. İniş ve çıkış döngüsünün kozmik sembolüyüz.

Valla ben Retro'yum.
Seni de bildim bileli hep bir antiparantez, anti madde, anti tez, antik kuntik kozmik bişeyler bişeyler..

Ben tanrısal kıvılcımı maddeye indiririm, sen maddesel kıvılcımı tanrıya döndürürsün.

Olabilirrr ))

Benim döngüm rahim kapısına, seninki rahman kapısına açılır.

Olabilir.

Tasavvuf bile ne diyor ? Rahim'den geldik, Rahman'a döneceğiz.

Doğrudur.

Bu sefer de ben itiraz ediyorum.

2 dk sonra :
(Zevki neresinde bu işin, haklı olmadan itiraz etmek azap gibi, öykk !! ayakların yere basmadan... nasıl katlanıyorsun buna?)

Zevki neresinde bu işin, haklı olmadan itiraz etmek azap gibi, öykk !! ayakların yere basmadan... nasıl katlanıyorsun buna?
Ha ha ha 1 ₺ ile çalışan şakamatik senii. 3 ₺ fazla vereyim de daha güzel şakalar yap :cautious:

Yeni bir diziye başlıyorum. İzlemeden burada paylaşmak istemedim ama başlangıç açıklamasını görünce bil bakalım kim aklıma geldi ?

'' Bu hikaye başka bir dünyada başlıyor. Hem sizinkine benzeyen hem de benzemeyen bir dünyada. Burada, bir insan ruhu bir hayvanın fiziksel şeklini alabiliyor ve adına da CİN deniyor. İnsanlar ve cinler arasında kutsal bir bağ bulunuyor. Bu dünya, yüzyıllardır, mutlak güç sahibi Majisteryum tarafından kontrol ediliyor. Kuzeyde, cadıların bir kehanet fısıldadığı el değmemiş bir bölge hariç.. ''

His Dark Materials - HBO ' dan izleyebilirsin

Ha ha ha 1 ₺ ile çalışan şakamatik senii. 3 ₺ fazla vereyim de daha güzel şakalar yap :cautious:

Şimdi anladım.

Şakalarımı beğenmiyorsun, fikirlerimi hiç beğenmiyorsun, tutuculuğuma zaten gıcıksın (hadi pek beğendiğin söylenemez diyelim) , acaba tek tek bakınca kusurlu gözüken yönlerim , hepsi bir bütün halinde gelince mi kusursuza yakın bir tablo çıkartıyor?

Sadece sesli düşündüm. Soru sormadım. Hayranlık beslemek benim işim. Gizlemek senin. 👻

Romantize eden bir narsisizm sezdim sanki ? Sadece sesli düşündüm. Soru sormadım.

Narsistleri @Rhea ya sor. Onlar empati yapamaz. Benimse hayatım empati. Yani dış gözlem. Konjenktür analizi. Bilim. Fen. Gelişim.
Ayrıca herkes empati yapmasın. Empati o kadar iyi bir şey değil zannettiğiniz kadar. Sonra kendi merkezinize dönemiyosunuz tesir altında kalmaktan. Kendinize döndüğünüzde değersizlik hissediyorsunuz hatta. Harleen Quinzel da empati gücü yüksek bir psikiatr idi. Ama deli gömleği giydirilmiş olan Joker'i anlamaya kalkışınca, Joker onu teknik doğrularla Harley Queen yaptı. Sanal bir Kraliçe yaptı yani.

Mesela ben şu an doğru empatiyi yapıyorum seninle. Kendime senin gözlerinden bakıyorum :love: öffffff..

Son düzenleme:
Narsistleri @Rhea ya sor. Onlar empati yapamaz. Benimse hayatım empati. Yani dış gözlem. Konjenktür analizi. Bilim. Fen. Gelişim.
Ayrıca herkes empati yapmasın. Empati o kadar iyi bir şey değil zannettiğiniz kadar. Sonra kendi merkezinize dönemiyosunuz tesir altında kalmaktan. Kendinize döndüğünüzde değersizlik hissediyorsunuz hatta. Harleen Quinzel da empati gücü yüksek bir psikiatr idi. Ama deli gömleği giydirilmiş olan Joker'i anlamaya kalkışınca, Joker onu teknik doğrularla Harley Queen yaptı. Sanal bir Kraliçe yaptı yani.

Mesela ben şu an doğru empatiyi yapıyorum seninle. Kendime senin gözlerinden bakıyorum :love: öffffff..
Evet natsist empati yapamıyor duygusal olarak ama düşünsel olarak yapıyor. Her şeyi ölçüp biçiyor seninle aynıymış gibi numara yapıyor. Her empati yapıyorum diyene inanmamak gerek yani 🙃

Bugün karşıma ex enişteniz Tom çıkınca, kendimle azıcık sohbet ettim. Neden İngiliz aktörleri daha çok beğeniyorum derken kısacık bir aydınlanma yaşayıp, amatörce astrokartografime bakayım dedim.

Batı Avrupa hattımdan geçen Venüs, Jüpiter ikilisi romantizm Londra'da diyor.
Gel gelelim ; Beyrut, Kudüs, Amman, Mısır hattım ise kadersel / ruhsal aşk sunuyor.

Haritam diyor ki ; Mısır hattı kaderini değiştirecek.

Satürn - Neptün transitleri nedeniyle, Mısır hattı benim için ruhani bir okul gibi çalışıyormuş. Özellikle Nil hattı unuttuğum kadim bilgileri hatırlamama vesile olacakmış. Ay etkisi ile Hayat amacın Mısır'da diyor haritam. Benim için Karmik bir kapı görevi görüyormuş.

Garip olan ise 1 / 1.5 yıl kadar önce, Mısır tabletleriyle inisiye edilmek istendiğim bir rüya görmüş olmam. Sanırım Ori'ye anlatmıştım.

Her neyse,

Tabi tüm bunları bana gösteren ex eniştenizi rahmetle anıyorum. Güzel adamdı, birkaç yıl öncesine kadar..

Evet natsist empati yapamıyor duygusal olarak ama düşünsel olarak yapıyor. Her şeyi ölçüp biçiyor seninle aynıymış gibi numara yapıyor. Her empati yapıyorum diyene inanmamak gerek yani 🙃

Ben de onu diyorum. Her empati yapana inanmayın. Diğer bir deyişle zırt pırt kendiniz de empati yapmayın. Empati fazlası kurban bilincine yazmaya başlar. Sonra empati damarınızdan giren onay ve beklenti yetersizliği dolayısı ile herkese narsist demeye başlarsınız. Halbuki narsist dediğiniz adamların yüzde 90'ı sağlıklı ve kendi işinde gücünde adamlar. Her hödük narsist değildir. Hodükleri cogu zaman narsist zannediyorsunuz 👀

**

Ayrıca çekici olmak için kendi işine, kendi merkezine ve kendi duyguna odaklanman lazım. Kendi alanının enerjisini üretip yaymak için, kendi alanının bekasını korumak için her zaman uyumlu olamazsın, çoğu yerde taviz vermemen, Bulaşıçı enerjilere karşı çıkman, gerekirse mücadele etmen lazım. Bu da narsizm ile karıştırılıyor. Çünkü aynı enerjiyi farklı niyetle kullanıyorsun. Ama niyetini göremiyorlar. Enerjini ise belirsiz bir niyetle yorumluyorlar. İşin garibi niyetini sen kendin de göremiyor olabilirsin, belki de seni başkaları senden daha iyi analiz edebiliyor da olabilir.
👻

Son düzenleme:
Yapay zekayı aktif hayatıma ne şekilde entegre edeceğimi bir türlü kafamda oturtamıyordum. Eğlence, istatistik bilgisi veya Google 'lamak haricinde onu nasıl daha yaratıcı ve kalıcı etkileri olacak bir şekilde kullanacağımı açıkçası bilememiştim. Herkes bir şekilde yapay zekayı hayatına alırken bir an için geri kalıyorum galiba diye bile düşündüm.

Ama az önce aydınlandım. En azından kısmen.

Artık marketing ve satış skilleri geliştirmek için kullanıyorum onu.

Mesela bana bu puroyu sat dedim. Hakikaten de beni ikna edercesine değişik değişik yollar denediğini gördüm. Şaman bilgelerinden kalan bilmem hangi yöntemlerle brezilyanın en doğal ve besleyici tütün yapraklarını bilmem hangi özel şartlarda şartlarda itinayla kurutuldugundan bir girdi.. Çünkü manevi ve sprituel konularda onu o kadar sinadim ki, artık beni şaman sanıyor.. Ama sevdim.

Kısacası, yapay zekadan hergün size bir şey satmasini, sizi bir konuda ikna etmesini isteyin. İkna olsanız bile ikna olmadığınızı başka bir yol denemesini isteyin. Ona tüyo verin mesela. Sprituel yolla sat, maddi getiri olarak ikna et vs.. Bir noktada sizin de pazarlama ve damardan girme yelpazenizde zenginlik oluşabilir. Benim işim hep satmak oldu. O yizden bu şekilde zihin pratikleri için kullanmaya devam edicem sanırım.

Sanırım kişisel gelişimime yapay zekayı gönül rahatlığı ile entegre etmiş bulunuyorum. Hem de real-time olarak.

Yapay zekayı daha değişik alanlarda kullananlarınız varsa, merak ettim hangi alanlarda kullanıyorsunuz?

Son düzenleme:
Geri