Sen sadece bir oyuncusun Retro. Senin üzerinde oyun kurucular var. Konuyu direk Allah'a bağlaman, ne anlatıldığını anlamadığını açıkça gösteriyor. Gözlüklerini çıkarıp pelerini takmadığın sürece detaylar üzerine konuşmamız mümkün değil. Çünkü yine dönüp dolaşıp ; niyetim Allah'a ulaşıyor diyeceksin..Allah benden gerçekten üstün. Bükemediğin bileği öpeceksin ama şimdi.
Kurban bi kere cepteki paranı da kurban ettiriyor sana. 20 bin lira olmuş kurban. Cep yakıyor.
Sen sadece bir oyuncusun Retro. Senin üzerinde oyun kurucular var. Konuyu direk Allah'a bağlaman, ne anlatıldığını anlamadığını açıkça gösteriyor.
Örn. Karmaya inanıyorsun fakat karmanın işleyişini dünyevi bakış ile değerlendirmeye çalıştığında zaman zaman anlamsızlığa düşüyorsun. Yeri geliyor soyuna bakıyorsun yeri geliyor komplo teorilerinden fikir üretmeye çalışıyorsun ama bırak anlamayı anladığını sandığın düşünceni görmeye bile çekiniyorsun.
İşte bak sorun burada. Konumuz Allah değil, işleyiş / sistem. Allah senin için başlangıç ve sonuç.Çünkü benim üstümdeki güçler de Allahın gücünün dışına çıkamaz, onlar da aciz. Kim daha farkında hareket ederse o daha üstün.
rukye'yi ses dalgası yerine kızılötesi sinyale çevirirsek ne olur ?
yalaka trollere yapmak istediğim şey.. sabrımızı bitirdiler.Cinleri Çernobil radyasyonuna maruz bırakarak içten eritirsin xdddx
yalaka trollere yapmak istediğim şey.. sabrımızı bitirdiler.
O bile dayanamamış artık, belki de ölüler el atacak duruma. Artık hiçbir şeye şaşırmıyorum olmaz ne dediğimiz ne varsa oldu.Ya da ne diye toprak böyle tepki veriyor?
@Retro birşey sormak istiyorum.Çok ilgi alanın olmadıgını biliyorum ama bilgin olabilir. Bi ölünün mezarlığı neden yarılır? Yakın bi zamanda da ölmemiş.Mezarlık kendiliğinden yarılmış.Çok etkilendim bu durumdan
Retro mezar taşında oynama yok.Toprak içe doğru çekilmiş üstündeki toprak yarıya inmiş.Öncelikle bilgim yok evet ama teorilerim tabi ki var.
Evren ironi dili ile bize bazı ipuçları verir. Buna inanıyorum. Buradan yola çıkayım :
Toprak yukarı doğru şişerek yarıldı ise, ilk akla gelecek ironi, toprağın bu adamı kabul etmemesidir.
Sevgili nurumm, fotoğrafı var mı?Retro mezar taşında oynama yok.Toprak içe doğru çekilmiş üstündeki toprak yarıya inmiş.
Evet ori var paylaşıyım mı?Sevgili nurumm, fotoğrafı var mı?
Paylaş.Evet ori var paylaşıyım mı?
Varlık şekli almış.Bu arada bu mezar benim 1.dereceden sevdiğim bir akrabamın karşısında bulunuyor.İsmi ve soy ismi geçmişte sevdiğim birisininki ile aynı.Öyle görünce mezarı her gittiğimde suluyordum içimden öyle geldi.En son gittiğimde de yine suladım okudum ve biraz konustum onunla.Kendimle alakalı geçmişle alakalı.On gün sonra tekrar bi iş çıkışı girdim mezarlık evimin dibi bu arada sürekli gelebildiğim yer böyle görünce sulamayamadım bile iyice çöker diye.Benim yakınım olsa dokunurdum o toprağa düzlerdim tadilatını yaptırırdım illaki kendi yakınları vardır( ki bakımlı bi mezar sahipsiz olmadıgı belli) bundan rahatsız olurlar diye bişey yapamıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 4716