Bir süredir ben de görüyorum. Onlar neki acabaUyku ile uyanıklık arasında ve bazen rüyalarsa genellikle tanımadığım yaşlı kadınlar görüyorum bir manası var mı acaba?
Ben yaklaşık 10 aydır aralıklarla en çok rüyalarda görüyorum. Tanımadığım yaşlı kadınlar oluyor. En son dün uyku ile uyanıklık arasında gördüm.Bir süredir ben de görüyorum. Onlar neki acaba![]()
Nedenmiş?Saç teli tırnak falan filan hepsi hikaye o zaman bunların
Evet yapan kişinin becerilerine, calistigi ekole göre değişir.Yapmak isteyen bi yolunu buluyor diyorsun yani![]()
Hakkınızda hayırlısı olsun.Sirius kavuşumunun olduğu bugünlerde yarından itibaren başka bir hayata başlıyorum. Umarım iyi olur.
Amin var olunHakkınızda hayırlısı olsun.
Uyku ile uyanıklık arasında ve bazen rüyalarsa genellikle tanımadığım yaşlı kadınlar görüyorum bir manası var mı acaba?
Nasıl bir rüya gördünüzBi rüya gördüm de acaba yorumlama yapabilecek olan var mı?
Kapı gibi tahta bisey vardı sanırım kapı. Sevgilim üstüne oymalar yapıyordu. Çok şaşırdım rüyada hiç yetenekli değildir el işine karşı kendisi. Sonra o şaşkınlıkla sen resim de yaparsın bence dedim. Sonra bi kız çocuğu sürekli bana sarılmak istiyordu kalabalık bir sürü kadınlar soruyordu nasil bebegin seni bu kadar seviyor sarılmak istiyor diye. Değişik geldi ama çok net hatırlamamda enteresanNasıl bir rüya gördünüz
Kapı yaşayacağınız evin kapısı olabilir ya da gireceğiniz yeni bir iş yerinin kapısı da...Kapı gibi tahta bisey vardı sanırım kapı. Sevgilim üstüne oymalar yapıyordu. Çok şaşırdım rüyada hiç yetenekli değildir el işine karşı kendisi. Sonra o şaşkınlıkla sen resim de yaparsın bence dedim. Sonra bi kız çocuğu sürekli bana sarılmak istiyordu kalabalık bir sürü kadınlar soruyordu nasil bebegin seni bu kadar seviyor sarılmak istiyor diye. Değişik geldi ama çok net hatırlamamda enteresan
Bu sirius karışımı ne oluyor hayatımızı etkileyecek bir şey miSirius kavuşumunun olduğu bugünlerde yarından itibaren başka bir hayata başlıyorum. Umarım iyi olur.
Cevabın için teşekkür ederim sanırım çok açık renk bi maviydiKapı yaşayacağınız evin kapısı olabilir ya da gireceğiniz yeni bir iş yerinin kapısı da...
Buna benzer bir rüyayı arkadaşım da görmüştü büyük bir mevkide girdiği iş yerinin kapısını görmüş meğer
Çocuk da keza öyle ilerideki çocuğunuzu görmüş olabilirsiniz Kapı ne renkti hayır diyelim hayra çıksın