D denpin Kayıtlı Üye Bugün 00:00 #1,821 Uyku ile uyanıklık arasında ve bazen rüyalarsa genellikle tanımadığım yaşlı kadınlar görüyorum bir manası var mı acaba?
Uyku ile uyanıklık arasında ve bazen rüyalarsa genellikle tanımadığım yaşlı kadınlar görüyorum bir manası var mı acaba?
Rhea Elit Üye Bugün 00:48 #1,822 denpin' Alıntı: Uyku ile uyanıklık arasında ve bazen rüyalarsa genellikle tanımadığım yaşlı kadınlar görüyorum bir manası var mı acaba? Genişletmek için tıkla ... Bir süredir ben de görüyorum. Onlar neki acaba
denpin' Alıntı: Uyku ile uyanıklık arasında ve bazen rüyalarsa genellikle tanımadığım yaşlı kadınlar görüyorum bir manası var mı acaba? Genişletmek için tıkla ... Bir süredir ben de görüyorum. Onlar neki acaba
D denpin Kayıtlı Üye Bugün 02:55 #1,823 Rhea' Alıntı: Bir süredir ben de görüyorum. Onlar neki acaba Genişletmek için tıkla ... Ben yaklaşık 10 aydır aralıklarla en çok rüyalarda görüyorum. Tanımadığım yaşlı kadınlar oluyor. En son dün uyku ile uyanıklık arasında gördüm.
Rhea' Alıntı: Bir süredir ben de görüyorum. Onlar neki acaba Genişletmek için tıkla ... Ben yaklaşık 10 aydır aralıklarla en çok rüyalarda görüyorum. Tanımadığım yaşlı kadınlar oluyor. En son dün uyku ile uyanıklık arasında gördüm.