gizlisilah
Kayıtlı Üye
insan vücudu kare dalga sinyali yayar mı ?
mafya mensupları musallatlı mı ?
Merhaba, bu yapınız çocukluktan gelen travmalarınızın sonucunda oluşmuş gibi görünüyor. Yani çoğunlukla bir bireyin psikolojik değerlendirmesinde geçmiş travmalardan ötürü bu tip eylemler yaptığı görülür. Olumlamalar kısmını araştırın ve geçmişinize dayalı travmalarınıza odaklanın. Kendinizi suçladığınız konuları bir kağıda yazarak kendinize biraz zaman tanıyın ve tekrar yazdıklarınızı okuyun. Ve kendi kendinize neden bu kadar yüklendiğinize dair sorular sorun. Ayrıca nefes terapilerini araştırın ve düzenli doğa yürüyüşleri şahsi tavsiyemdir.Merhabalar. Son yıllarda sürekli endişeliyim hep korkuyorum bazen düşünmekten başım ağrıyor. Maalesef çok zor bir çocukluk geçirdim ilk gençliğim de öyleydi, eşimle de zor zamanlardan geçtik. Genelde sorun ne olursa olsun her şey için kendimi suçluyorum. Benim için bir öneriniz varsa duymak isterim. tabi ki terapi alıyorum bu arada.
Yazma tekniğini terapist de yaptırıyor. Kendinde şikayet ettiğin şeyleri yaz ve yak diyor anlık rahatlıyorum o zamanlardaMerhaba, bu yapınız çocukluktan gelen travmalarınızın sonucunda oluşmuş gibi görünüyor. Yani çoğunlukla bir bireyin psikolojik değerlendirmesinde geçmiş travmalardan ötürü bu tip eylemler yaptığı görülür. Olumlamalar kısmını araştırın ve geçmişinize dayalı travmalarınıza odaklanın. Kendinizi suçladığınız konuları bir kağıda yazarak kendinize biraz zaman tanıyın ve tekrar yazdıklarınızı okuyun. Ve kendi kendinize neden bu kadar yüklendiğinize dair sorular sorun. Ayrıca nefes terapilerini araştırın ve düzenli doğa yürüyüşleri şahsi tavsiyemdir.
İnsanlar cin olmuş boşver
İnsanlar cin olmuş boşver![]()
Evet ne anladıysan o, akrabalık da var, ama sadece azgın, kötü olanlarıyla.Nasıl olmuşlar ? Akraba mı olmuşlar ?