Sohbet Muhabbet

@Rhea aramızdaki küslük gibi olan kavga gürültüye ebedeyin son verelim artık.
Seni bugüne kirdiysam özür dilerim.Kirmak istemezdim üzmek istemezdim.Ama seni sevdiğimden kendime yakın hissettimden.
Ve bende ağir bir metafizik süreçden geçtim için oldu.Sana değer vermesem bu siteye bir daha girmezdim.Artik eski olanları unutalım.
Birbirimize karşı daha hoşgörülü olalım.
Senin ruhunda beni çeken bir şey var.Birbirimize iyi gelelim kötü olmayı bırakalım.

@Rhea aramızdaki küslük gibi olan kavga gürültüye ebedeyin son verelim artık.
Seni bugüne kirdiysam özür dilerim.Kirmak istemezdim üzmek istemezdim.Ama seni sevdiğimden kendime yakın hissettimden.
Ve bende ağir bir metafizik süreçden geçtim için oldu.Sana değer vermesem bu siteye bir daha girmezdim.Artik eski olanları unutalım.
Birbirimize karşı daha hoşgörülü olalım.
Senin ruhunda beni çeken bir şey var.Birbirimize iyi gelelim kötü olmayı bırakalım.
Benim sana bir düşmanlığım yada güvensizliğim yok. Sorunum yok yani seninle :)

23 Nisan ve sonrasında depremler hakkında ne düşünüyorsunuz. İyice psikolojim bozuldu, sosyal medyalardan tüm uzmanları dinliyorum. Bir kişi var bilenleriniz vardır kendi geliştirdiği cihazlardan önceden tahminlerde bulunuyor. Ne düşünüyorsunuz

Hayatı depremden beter olup depremi filan takmayanlar var bi de, bina dönerken boş boş duvara bakanlar..
Ama çık artık bu moddan. Icinde şiddet taciz gormedigin başıni sokacak bir evin varsa, çok zor kazanıyor bile olsan temel ihtiyaclarini karşılayacak bir işin varsa. Gerisini bir sekilde yoluna koyarsın. Yoluna koyarken zorlanirsin canın acır, orası ayrı ama yoluna koyarsın yeter ki iste. Bu yaşa kadar öğrendiğim iki şey var birincisi ölene çare yok. Ikincisi yalnızsın kimse sana yardım etmeyecek kendi yaranı kendin saracaksin.
Beter olan neyse düzeltmeye ya da kurtulmaya çalış.

Ama çık artık bu moddan. Icinde şiddet taciz gormedigin başıni sokacak bir evin varsa, çok zor kazanıyor bile olsan temel ihtiyaclarini karşılayacak bir işin varsa. Gerisini bir sekilde yoluna koyarsın. Yoluna koyarken zorlanirsin canın acır, orası ayrı ama yoluna koyarsın yeter ki iste. Bu yaşa kadar öğrendiğim iki şey var birincisi ölene çare yok. Ikincisi yalnızsın kimse sana yardım etmeyecek kendi yaranı kendin saracaksin.
Beter olan neyse düzeltmeye ya da kurtulmaya çalış.
Teşekkür ederim 🥰
İyiyim şimdi.. Zindan Adasını izliyorum.. Leonardo yu görünce bütün dertlerimi unuttum 😂

Kök çakralarımız deprem talep ediyor artık. Köklenmekten vazgeçtikçe ayağımızın altındaki yer, yerinden oynuyor. Birbirini besleyen çok katmanlı bir sarmal bu. Dünyada sıkışmış gibi hisseden herkes dünyayı bir nevi sallaya sallaya yıkmak ister. Yıkıcı frekanslarla eşlesir ve katalizör olur.

Zina olan yerde deprem olur klişesi var bir de. Düz mantık ile bakılırsa saçmalık. Ama dolaylı düşünürsek,
Zinayı kimler yapar? Tek gecelik ilişkileri, bedensel hazlarda çıkış yolu aramayı bir yaşam standardı olarak kimler benimser? Kök-le-ne-me-yen-ler.

Köklenemeyenler yıkmak, bozmak, köklenenleri de köklerinden baltalamak isterler. Bu eşyanın tabiatinin gereği bir karşıt konumlanmadır.

Cinsel Ayinler arttıkça zelzeleler de artar. Bunun Ironik olması, sadece yaratıcının zekası ve mizah anlayışı ile alakalıdır.

Hocam Umarım şakadir. Şaka varsayıyorum kendi adıma

Şaka gibi evet.. İçinde yaşadığımız Spritüel tabanlı işletim sistemini kendi algı tabanında oturtamayan kişiler, aradıkları huzuru ve amaç duygusunu eşyanın tabiatı gereği daha alt çakralarda bulmaya koşullanacaklardır. Alt menzillerde yaşam kolaydır. Çünkü dürtüleri tarafından yönetilmek zorunda kalırlar yani merak etmezler. Bir kedi nasıl ki kendini bilmiyorsa, ama etraftaki değişkenlerin de son derece farkındaysa, bu insanlarda sadece değişkenleri bilirler ama kendilerini bilemezler. Yani dürtü kontrol sorunları dolayısı ile de kendi başlarına ve toplumun başına sürekli bela olurlar.

3. çakraya kadar gerileyen bir bilinç, muazzam zihinsel berraklığa hatta keskin bir hafızaya ulaşabilir. Ama bunu yapay zeka da yapıyor. Eşyalar arasında bağlantı kurma işine zeka diyoruz. Üst çakralardaki aşkın fedakarlığa ulaşamayan kişi , alt çakalardaki çok daha sınırlı dinamiklere daha fazla abanacaktır. Bunun devamında da yüksek devirli ama düşük vitesli bir yaşam modelinde sıkışabilir. Yani arabası yol alamayacak ama bas bas gürleyecektir. bu bir çeşit sendromdur.

3. çakra yine iyi kalıyor, çünkü bu insanlar toplumdaki normlara uyabilir, zekice hamleler yapabilir... Kendini kolayca maskeleyerek perdeleyebilirler yani. Peki 2. çakraya düşenler ? Ülkedeki cinsel açlık ortada. 1. çakraya sıkışanlar peki ?

Bu tip insan modeli çoğunluğu oluşturduğu anda dünya tarihi boyunca hep belalar gelmiştir. Çünkü eşyanın tabiatı gereği bir noktada çıkar çatışmaları yaşamaları ve birbirlerini çezalandırmaya kalkışmaları kaçınılmazdır.

@Rhea büyüden kalma varlık musallatı var bir türlü gitmiyor rukyeler bile işe yaramıyor, abimin tanıdığı bir hoca var işe yarayacak mı bilmem ama 7 tane musallat var dedi hayatı zehir ediyorlar...
Merhaba. Bu işlerle uğraşan birilerinin tanıyor musunuz? Eşim için aşk bağlama geri döndürme işlemi yapmam gerekıyor ama gerçekten yapan birilerinin bulamadım

Merhaba. Bu işlerle uğraşan birilerinin tanıyor musunuz? Eşim için aşk bağlama geri döndürme işlemi yapmam gerekıyor ama gerçekten yapan birilerinin bulamadım
Sayın Meryemce25, kaç defa uyarmama rağmen ısrarla iletişim bilgisi istiyorsunuz. Üyeleri de zor durumda bırakmaktan vazgeçin. İletişim bilgisi ve kişi paylaşımı yasaktır.

Geri