Sohbet Muhabbet

Merhabalar. Son yıllarda sürekli endişeliyim hep korkuyorum bazen düşünmekten başım ağrıyor. Maalesef çok zor bir çocukluk geçirdim ilk gençliğim de öyleydi, eşimle de zor zamanlardan geçtik. Genelde sorun ne olursa olsun her şey için kendimi suçluyorum. Benim için bir öneriniz varsa duymak isterim. tabi ki terapi alıyorum bu arada.

Merhabalar. Son yıllarda sürekli endişeliyim hep korkuyorum bazen düşünmekten başım ağrıyor. Maalesef çok zor bir çocukluk geçirdim ilk gençliğim de öyleydi, eşimle de zor zamanlardan geçtik. Genelde sorun ne olursa olsun her şey için kendimi suçluyorum. Benim için bir öneriniz varsa duymak isterim. tabi ki terapi alıyorum bu arada.
Merhaba, bu yapınız çocukluktan gelen travmalarınızın sonucunda oluşmuş gibi görünüyor. Yani çoğunlukla bir bireyin psikolojik değerlendirmesinde geçmiş travmalardan ötürü bu tip eylemler yaptığı görülür. Olumlamalar kısmını araştırın ve geçmişinize dayalı travmalarınıza odaklanın. Kendinizi suçladığınız konuları bir kağıda yazarak kendinize biraz zaman tanıyın ve tekrar yazdıklarınızı okuyun. Ve kendi kendinize neden bu kadar yüklendiğinize dair sorular sorun. Ayrıca nefes terapilerini araştırın ve düzenli doğa yürüyüşleri şahsi tavsiyemdir.

Merhaba, bu yapınız çocukluktan gelen travmalarınızın sonucunda oluşmuş gibi görünüyor. Yani çoğunlukla bir bireyin psikolojik değerlendirmesinde geçmiş travmalardan ötürü bu tip eylemler yaptığı görülür. Olumlamalar kısmını araştırın ve geçmişinize dayalı travmalarınıza odaklanın. Kendinizi suçladığınız konuları bir kağıda yazarak kendinize biraz zaman tanıyın ve tekrar yazdıklarınızı okuyun. Ve kendi kendinize neden bu kadar yüklendiğinize dair sorular sorun. Ayrıca nefes terapilerini araştırın ve düzenli doğa yürüyüşleri şahsi tavsiyemdir.
Yazma tekniğini terapist de yaptırıyor. Kendinde şikayet ettiğin şeyleri yaz ve yak diyor anlık rahatlıyorum o zamanlarda

Büyülenmişlik, bünyeye artık kendini kabul ettirmiş bir şekilde devam ederken, ara ara insanı serbest bırakıyor.

İnsan büyü etkisi altındayken bile arada büyünün güdümünden teneffüse çıkabiliyor. Bu her büyülenmiş insana verilen bir evrensel haktır.

İşte o kısa molalar vardır . O Ara zamanlar belki de herseyin sırrı gibidir. İdrak eşiğin yükselir ve kendini dışarıdan bir güzel değerlendirme yapabilecek kadar hafiflersin.

Ama insan, farkındalığının yükseldiği bu ara zamanlarda ne yazık ki büyülenmişliğin getirdiği tüm kronik yorgunluklardan bir nebze de olsa sıyrıldığı için dinlenmeyi tercih etmek zorunda kalabiliyor.

Sonra da hayatına aynı büyünün etkisi ile devam ediyor.

Büyü, beyinde noral network ağı oluşturacak kadar bedende kaldıysa, bozulsa bile beyin yeni network oluşturmak için uzun yıllar pratik yapmak zorunda kalıyor.

@Merlin639
Diddy olayları hakkında fikrin ne, nasıl bu kadar ifşa oldu, çok güçlü varlıklarla çalışıyor onlar, bu kadar düşmeleri normal mi sence?
Jay Z de aynı şekilde, hatta o daha tehlikeliymiş.

Bir yerde seks ticareti, uyuşturucu vb şeyler varsa.Şeytanilerin köleleri olmuştur.Üst akilin toplumu bozmak için yaptığı şeyler.Ünlü kişiler para ve şöhret için herşeyi yapıyor maalesef.
İnsanlara yazık oluyor.Amerika şeytanın Kralı.

Geri