"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sohbet Muhabbet

Trump başa gelemez. Bunun olmasına sadece şans faktörü sebep olur.
Yav adam Mesih gibi geziyor ama gelirse dünya genelinde barış olur.Ukrayna kesin Rusya'ya taviz vererek İsrail'de ise en iyi durumu getirir.İki parti de siyasi olarak belirsiz ama en fazla Trump da rahip olayı olur dolar artar.Trump iyi.

Trump kazandı. Çoğunluk ondaydı zaten ama resmen kazanmasına izin verildi. Gerçekten çok şaşırdım.

Ananemin komşusunun oğluna bşyler olmuş. Evde yalnız kalamıyormuş. Işıklar açık uyuyabiliyormuş. Bazen uykudan uyanıp annesini kaldırıyormuş evde 2 kadın var bana bakıyor diye. Sürekli o iki kadının evde olduğundan bahsediyormuş. Hocalara yüzbinler harcamışlar. 30lu yaşlarının ortasında.
Bi fikri olan var mı bu konuda? Bana bu kadarı anlatıldı. Ne olmuş olabilir?

Ananemin komşusunun oğluna bşyler olmuş. Evde yalnız kalamıyormuş. Işıklar açık uyuyabiliyormuş. Bazen uykudan uyanıp annesini kaldırıyormuş evde 2 kadın var bana bakıyor diye. Sürekli o iki kadının evde olduğundan bahsediyormuş. Hocalara yüzbinler harcamışlar. 30lu yaşlarının ortasında.
Tıbbi bir durum olabilir. Detay olmadan bir şey söylemek çok zor

Aşırı stres sonucu veya travma geçirmişse travma sonucu stres bozukluğu yaşıyor olabilir. Genlerinde bu mevcutsa nesilden nesile aktarılıyor bu hastalıklar sonra bir kıvılcıma bakıyor ortaya çıkması. Diğer türlü de musallat yaşıyor olabilir
10 sene önce ruh ve sinir hastalıklarında trafik kazası geçirdikten sonra travma sonrası stres bozukluğu yaşayan birini görmüştüm. Hareketleri bildiğimiz dabbe filmlerindeki gibiydi. Bu tanıdığınızında böyle travma yaşamış olabilir. Ailesine anlatmıyordur. Çocuklukta ağır bir travma yaşamış(ben yaşadım 18 yıl sonra patlak verdi) olabilir şimdi patlak vermiştir.

Bizim oralarda kolay bi çocukluk geçirmek pek mümkün olmuyor maalesef. Ciddi paralar harcanmış doktora da gidip geliyormuş. Ben o iki kadını merak ediyorum. Ona bakıyorlarmış sürekli. İçim ürperdi dinlerken.

Arkadaşlar Tadic'e yapılan büyüyü ne diyorsunuz 😁
Şahane diyorum 🤑🤩😹 Tadic de bir cingözün büyüsüne kalmıştı şaka gibi.. Her kuşun eti yenmez biri şunlara öğretse keşke.
Bağlama yada değil iradeyi etkileyen büyülerde konudan da anlaşılacağı gibi iki taraf var burda.. sadece büyü yapan ve yaptığı büyüler değil. Bir de iradesi, mantığı, kendi düşüncesi, duyguları olan bir birey var. Kişi otokontrolü zayıf biriyse nereye çeksen oraya gider hatta büyüye de gerek yok, entrika, yalan, hile, birazcık yalakalık yeterli olur koyun gibi gütmek için. Ama iradeli, güçlü, kişilikli bir adam yada kadınsa daha farklı tabiki, büyü yapılan kişinin belki arada aklına gelir, yada rüya görür ama bu ne saçmalık der geçer yani.
Kocası kimin ahını aldı acaba :sick:

Zararın neresinden dönersek kar artık yapacak bişey yok ;)
Bir adam vardı, 3 çocuğu da farklı erkeklerdenmiş, nasıl bir nefrettir bu.. insan anca düşmanına yapar kasıtlı gibi sanki.
Bir insan evlatlık alır sever kendi çocuğu gibi yada karşıdaki kişi çocukludur kabul eder baştan ama bu adamınki tamamen lanet gibi bir şey. O da onun sınavı demekki.

Bir adam vardı, 3 çocuğu da farklı erkeklerdenmiş, nasıl bir nefrettir bu.. insan anca düşmanına yapar kasıtlı gibi sanki.
Bir insan evlatlık alır sever kendi çocuğu gibi yada karşıdaki kişi çocukludur kabul eder baştan ama bu adamınki tamamen lanet gibi bir şey. O da onun sınavı demekki.
Maalesef bu durum o kadar yaygınlaştı ve sıradanlaştırdılar ki bilemiyorum 🤷‍♀️ ama bazı erkekler bildiği halde ses çıkartmıyor mesela. Çevremden muhattap olduğum insanlardan değilde uzaktan tanıdığım ama aradaki kişilerden duyduklarım evet 3 çocuğu kocasından 1 çocuk kocasından değil başka bir adamdan ve kadın yine kocasıyla evli ve çocuğu herkes kocasından biliyor. Başka bi kadın kocasını aldattığı halde ortaya çıktı kocası öğrendi boşanmayı tercih bile etmedi adam hiçbişey de yapmadı ama böyle yapınca iyice yüzsüzleşiyorlar daha bide karısı diyor ki işte bi kavga etsek başıma kalkıyor her defasında sen beni aldattın diye diyor eeee pes yani bi zahmet o kadarına da katlan adam sana kaldırıp bir tane tokat bile atmamış bu yaptığın ne diye sonrada daha kendilerini aklıyorlar . Hayat böyle bişey işte nerden darbe alırsan ordan vurmaya devam ediyor nerdenumursamaz isen ordan sana güzellikler veriyor.

Karen honey kadın çocuğun kendinden olduğunu bilir erkek bilemez.Kendi korumanı kullanıp 30 dakika yanında taşıyacaksın.Hızlı el hareketlerine dikkat edeceksin.Eksik olan psikoloji alanı...
Evlenmeden yapan var.Kısır olan kadınla da konuşmamak lazım.Bu muhabbet orada dönüyor.
@Retro
Erkeklere destek.

bi kavga etsek başıma kalkıyor her defasında sen beni aldattın diye
Hahah çok ayıp etmiş :ROFLMAO:
O tür adamlar öyle kadınları hak ediyor bile bile kabul etmiş.
Bir de boşanınca ben ergenim özgürüm moduna girenler var. Bu ara okudum bir adam karısından boşanmış 2000 nafaka evet gerçek bu rakam şaka değil.. bu kadar veriyormuş sadece. Kadın oğlunu kurslara kaydetmiş faturaları ekleyip nafaka artırmak için dava açmış, kadın kendisi memur. Adamda özelde çalışıyor ama asgari ücret değil 40 bin alıyormuş. Şimdi bu gariban adamcağız nafakayı artırmamak için bir yol var mı diye soruyor tekrar evlenmiş ondan da çocuk yapmış ayrıldığı eşi zaten memurmuş ordan yırtar mıyım derdinde :sick: Ama vermişler ağzının payını yorum yazanlar 😍 Çok yüzsüz saçma sapan tipler var, bunlar da evlenip aile kuruyor maalesef 🤷‍♀️

Evlenmeden yapan var.
İnsanların kendi yaşam kendi hayatı buna karışamayız evlenmeden yapabilirler toplum ahlakı konusu vs o tamamen başka bi alan işin o kısmına girmiyorum. Lakin evliyken başka eşlerden çocuk yapmak :rolleyes: bu pek normal değil bunu şimdiye kadar erkekler yapıyordu son zamanlarda kadınlara da döndü olay yani pek erkeklere destek durumu söz konusu değil ama yine de siz bilirsiniz ;)😁

İnsanların kendi yaşam kendi hayatı buna karışamayız evlenmeden yapabilirler toplum ahlakı konusu vs o tamamen başka bi alan işin o kısmına girmiyorum. Lakin evliyken başka eşlerden çocuk yapmak :rolleyes: bu pek normal değil bunu şimdiye kadar erkekler yapıyordu son zamanlarda kadınlara da döndü olay yani pek erkeklere destek durumu söz konusu değil ama yine de siz bilirsiniz ;)😁
Evlenmeye bir ay var 3 tane geziyor.Kocasına söylüyor sonra adam diğer erkeği öldürüyor.Bana zorla yaptırdı izlenimi verip deneyim sayısını arttıran var.Farklı tatlar ...

Geri