Yav adam Mesih gibi geziyor ama gelirse dünya genelinde barış olur.Ukrayna kesin Rusya'ya taviz vererek İsrail'de ise en iyi durumu getirir.İki parti de siyasi olarak belirsiz ama en fazla Trump da rahip olayı olur dolar artar.Trump iyi.Trump başa gelemez. Bunun olmasına sadece şans faktörü sebep olur.
Tıbbi bir durum olabilir. Detay olmadan bir şey söylemek çok zorAnanemin komşusunun oğluna bşyler olmuş. Evde yalnız kalamıyormuş. Işıklar açık uyuyabiliyormuş. Bazen uykudan uyanıp annesini kaldırıyormuş evde 2 kadın var bana bakıyor diye. Sürekli o iki kadının evde olduğundan bahsediyormuş. Hocalara yüzbinler harcamışlar. 30lu yaşlarının ortasında.
Bi fikri olan var mı bu konuda? Bana bu kadarı anlatıldı. Ne olmuş olabilir?
Aşırı stres sonucu veya travma geçirmişse travma sonucu stres bozukluğu yaşıyor olabilir. Genlerinde bu mevcutsa nesilden nesile aktarılıyor bu hastalıklar sonra bir kıvılcıma bakıyor ortaya çıkması. Diğer türlü de musallat yaşıyor olabilirAnanemin komşusunun oğluna bşyler olmuş. Evde yalnız kalamıyormuş. Işıklar açık uyuyabiliyormuş. Bazen uykudan uyanıp annesini kaldırıyormuş evde 2 kadın var bana bakıyor diye. Sürekli o iki kadının evde olduğundan bahsediyormuş. Hocalara yüzbinler harcamışlar. 30lu yaşlarının ortasında.
10 sene önce ruh ve sinir hastalıklarında trafik kazası geçirdikten sonra travma sonrası stres bozukluğu yaşayan birini görmüştüm. Hareketleri bildiğimiz dabbe filmlerindeki gibiydi. Bu tanıdığınızında böyle travma yaşamış olabilir. Ailesine anlatmıyordur. Çocuklukta ağır bir travma yaşamış(ben yaşadım 18 yıl sonra patlak verdi) olabilir şimdi patlak vermiştir.Ananemin komşusunun oğluna bşyler olmuş. Evde yalnız kalamıyormuş. Işıklar açık uyuyabiliyormuş. Bazen uykudan uyanıp annesini kaldırıyormuş evde 2 kadın var bana bakıyor diye. Sürekli o iki kadının evde olduğundan bahsediyormuş. Hocalara yüzbinler harcamışlar. 30lu yaşlarının ortasında.
İyim tatildeydim.@Absoluta Virtute 3 gündür görünmemişinizİyimisiniz ?
Şahane diyorumArkadaşlar Tadic'e yapılan büyüyü ne diyorsunuz![]()
Bence duasını almışKocası kimin ahını aldı acaba![]()
Öyle olsaydı evlenip çocuk yapmadan uyanırdı duruma.Bence duasını almışkurtuluyor boşanma davasını açmış bile
Zararın neresinden dönersek kar artık yapacak bişey yokÖyle olsaydı evlenip çocuk yapmadan uyanırdı duruma.
Bir adam vardı, 3 çocuğu da farklı erkeklerdenmiş, nasıl bir nefrettir bu.. insan anca düşmanına yapar kasıtlı gibi sanki.Zararın neresinden dönersek kar artık yapacak bişey yok![]()
Maalesef bu durum o kadar yaygınlaştı ve sıradanlaştırdılar ki bilemiyorumBir adam vardı, 3 çocuğu da farklı erkeklerdenmiş, nasıl bir nefrettir bu.. insan anca düşmanına yapar kasıtlı gibi sanki.
Bir insan evlatlık alır sever kendi çocuğu gibi yada karşıdaki kişi çocukludur kabul eder baştan ama bu adamınki tamamen lanet gibi bir şey. O da onun sınavı demekki.
Hahah çok ayıp etmişbi kavga etsek başıma kalkıyor her defasında sen beni aldattın diye
İnsanların kendi yaşam kendi hayatı buna karışamayız evlenmeden yapabilirler toplum ahlakı konusu vs o tamamen başka bi alan işin o kısmına girmiyorum. Lakin evliyken başka eşlerden çocuk yapmakEvlenmeden yapan var.
Evlenmeye bir ay var 3 tane geziyor.Kocasına söylüyor sonra adam diğer erkeği öldürüyor.Bana zorla yaptırdı izlenimi verip deneyim sayısını arttıran var.Farklı tatlar ...İnsanların kendi yaşam kendi hayatı buna karışamayız evlenmeden yapabilirler toplum ahlakı konusu vs o tamamen başka bi alan işin o kısmına girmiyorum. Lakin evliyken başka eşlerden çocuk yapmakbu pek normal değil bunu şimdiye kadar erkekler yapıyordu son zamanlarda kadınlara da döndü olay yani pek erkeklere destek durumu söz konusu değil ama yine de siz bilirsiniz
![]()