"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sohbet Muhabbet

Evlenmeye bir ay var 3 tane geziyor.Kocasına söylüyor sonra adam diğer erkeği öldürüyor.Bana zorla yaptırdı izlenimi verip deneyim sayısını arttıran var.Farklı tatlar ...
Birkez daha doğduğum ve yetiştiriliğim, evladımız diye bana gerekli eğitimi veren,ahlak ve bilinç aşılayan ailemi şükrediyorum her zaman olduğu gibi 🙏 Eğitimin okumak ve yazmakla olmadığını bize dafalarca gözümüze gözümüze sokan hayat.Bazen söyleyecek sözler tükenir 🤷‍♀️

Birkez daha doğduğum ve yetiştiriliğim, evladımız diye bana gerekli eğitimi veren,ahlak ve bilinç aşılayan ailemi şükrediyorum her zaman olduğu gibi 🙏 Eğitimin okumak ve yazmakla olmadığını bize dafalarca gözümüze gözümüze sokan hayat.Bazen söyleyecek sözler tükenir 🤷‍♀️
Kötüsü değil normali korkutuyor...

Karen honey kadın çocuğun kendinden olduğunu bilir erkek bilemez.

Doğru. Gerçi dna testleri var artık. Ama binlerce yıllık genetik hafıza ve yaşanmışlıklarla gelen aktarımların bilinç altı kodları yönetiyor hala bizi.

Kendi korumanı kullanıp 30 dakika yanında taşıyacaksın.
Muskan gibi özen göstereceksin.

Hızlı el hareketlerine dikkat edeceksin.
Çok sert oldu ama sevdim

Evlenmeden yapan var.Kısır olan kadınla da konuşmamak lazım.

Hassas kalplilerin fazla konuşmaması gereken kadınlar :
1- babasına olan öfkesini şuur altında yaşatanlar
2- çok fazla dövme ve pearcing yaptıranlar
3- duygularını uçlarda ve çarpıtarak yaşayanlar
4- kronik mutsuz ve talihsizlik serisi olanlar
5- meydan okuyucu ve restleşici olanlar
6- shaming uugulamayı sevenler
7- geçmişlerindeki erkekleri ilginç bir şekilde hala yakınlarında tutanlar

Bunlar yoksa sorun da yok.

Bu muhabbet orada dönüyor.
@Retro
Erkeklere destek.

Mesele kadın erkek ilişkileri olduğunda, erkeklerin erkeklerle, kadınların kadınlarla acayip bir dayanışması oluyor.

Bu oyuna gelmemek lazım. Kadınlar erkeklerden ziyade asıl birbirlerini kıskanırlar ve birbirlerine düşmanlık ederler , erkekler ise asıl birbirleri ile rekabet halindedirler pratik hayatta. Erkek, sevdiği kadına art niyetle bakma potansiyeli olan tüm erkelere daha maskülen durur. Erkeklerin cezasını erkekler veriyor yani. Pratik hayat başka türlü akıyor dikkatinizi çekerim.

4. Dalga feminizm, masum bir farkındalık hareketinin maskesinin düşmesi olarak okunabilir. Çünkü dünyayı dişil enerji kiskacina alarak yutmak isteyen lilith ' in bir oyunudur bu. Erkeklere artık ihtiyacımız kalmadı nedir ya?

Son düzenleme:
Doğru. Gerçi dna testleri var artık. Ama binlerce yıllık genetik hafıza ve yaşanmışlıklarla gelen aktarımların bilinç altı kodları yönetiyor hala bizi.

Muskan gibi özen göstereceksin.

Çok sert oldu ama sevdim

Bunlar yoksa sorun da yok.

Mesele kadın erkek ilişkileri olduğunda, erkeklerin erkeklerle, kadınların kadınlarla acayip bir dayanışması oluyor.

Bu oyuna gelmemek lazım. Kadınlar erkeklerden ziyade asıl birbirlerini kıskanırlar ve birbirlerine düşmanlık ederler , erkekler ise asıl birbirleri ile rekabet halindedirler pratik hayatta. Erkek, sevdiği kadına art niyetle bakma potansiyeli olan tüm erkelere daha maskülen durur. Erkeklerin cezasını erkekler veriyor yani. Pratik hayat başka türlü akıyor dikkatinizi çekerim.

4. Dalga feminizm, masum bir farkındalık hareketinin maskesinin düşmesi olarak okunabilir. Çünkü dünyayı dişil enerji kiskacina alarak yutmak isteyen lilith ' in bir oyunudur bu. Erkeklere artık ihtiyacımız kalmadı nedir ya?
Röntgeni değiştiren adam onu da değiştirir.Bir kaç kişinin babası çıkıyor...

Dışardan bakılsa bazı durumlarda erkekler tartışıyor gibi görünüyor olacak ...Her türlü şeye erkeklerin tepki göstermesi gerekiyor ya.

Feminizm in kurucusu ses duyurulmuş.Bu sesler Freud ile görüşmesinden önce mı başladı sonra mı bilmiyorum.Tekrar ses duymaya başladığında köprüden atlamış dayanamamış.

Rollo Tomassi' nin kitabından bilimsel maddeler bunlar. Benim kendi uydurduğum şeyler gibi duruyor ama değil.

Baba, otorite figürüdür. Otorite figürü ile barışamayan kadınlar, otoriteye direnen aykırı tarzları ile bir çok erkeğin dikkatini çekebilirler, ama hiçbir erkekle uzun ve sağlıklı bir ilişki yürütemezler, çünkü incinmiş duyguları onları uyumlu olmaktan engellemeye devam eder. İlişkiyi sabote ederler.

Uzuvları kaplayacak kadar dövme yapan kadınlar, aidiyet hislerini traşlayan, kendilerini dışarıya karşı perdeleyen ve insan ilişkilerinde yüzeyselde kalmayı tercih edenlerdir. Bu bir tercihtir. Ama ilişki istatistiklerinde aşırı dövme yapan kadınlar istikrarlı ilişki yirutemiyorlar.

Borderline kişilik, en basit tabirle uç duygulara çıkıldığında kirkeflik, çılgınlık ve pişmanlıkları da beraberinde getirir. Yapılan anketlerde erkeklerin sex yapmaktan en çok hoslandiklari kadınlar uçlarda yaşayan kadınlar oluyor. Ama ilişki rezil rüsva oluyor. Bu da bir tercihtir.

Erkeği kurtarıcıları gibi görürler. Erkek bundan hoşlanır başta. Ama bir süre sonra erkeklerin de üzüldüğünü, çaresiz hissedebileceğini onlara ispatlamak isterler. Bunu bilinçli yapmazlar, sadece anlaşılmak için yaparlar.

Meydan okumak ve restleşmekk çok uzun bir birikmişlikten gelen doğal bir güçtür. Vakti geldiğinde tüm tuşlara basılarak kullanılabilir. Ancak bazı kadınlar restleşmek için yer ararlar. Memnuniyetsiz ve sabote edici duygu durumda seyrederler. Bu da erkeklere kolay ulaşsalar da ilişkilerde ya erkeği domine ederler ya da sonunda aldatılarak terkedilirler.

Hayatında ilk tanıştığı duygu utanç duygusu olan kadınlar, bu duyguya ulaştıran tüm mekanizmayı etüt etmişlerdir. Beraber oldukları erkekleri başka erkeklerle kiyaslarlar, yeterli olmadıklarını ima ederler, sürekli erkegin gururunu zedeleyecek olan seyleri bahane ederler. Özellikle de kavga anlarında çok kalp kırıcı olabilirler.

Bir yaşanmışlık bittiği zaman, eğer çocuk, biznes vs ortak alan paylaşımı yoksa, evrenler ayrılır, enerji kesilir. Kişiler birbirlerini maddi manevi tahliye ederler. Bir sonraki yaşam seviyesine geçmenin ilk kuralıdır bu : temiz bir sayfa açmak. Bu olmuyorsa kapılar açık bırakılmış demektir. Kapılar açıkken de, şartlar uygun hale geldiğinde kaçamaklar ve gizli buluşmalar için hiç bir engel de yoktur. Sonuçta konfor alanı duyguları her an depreşebilir iki taraf için de.

Görüldüğü gibi ilişkilerin bir matematiği var. Bazı ince gözlemleri doğru yaparak en doğru seçimleri yapmak daha mümkün hale gelebilir. Sadece güzel diye, cazibeli diye bir kişiye bir anda bağlanmak maalesef tutku cinayetlerine kadar goturebiloyor işi

Rollo Tomassi' nin kitabından bilimsel maddeler bunlar. Benim kendi uydurduğum şeyler gibi duruyor ama değil.
Önemli.Dünya hassas kalpler için bir cehennemdir.
Meydan okumak ve restleşmekk çok uzun bir birikmişlikten gelen doğal bir güçtür. Vakti geldiğinde tüm tuşlara basılarak kullanılabilir. Ancak bazı kadınlar restleşmek için yer ararlar. Memnuniyetsiz ve sabote edici duygu durumda seyrederler. Bu da erkeklere kolay ulaşsalar da ilişkilerde ya erkeği domine ederler ya da sonunda aldatılarak terkedilirler.

Farklı deneyimleri olan sandalye fırlatan Fenerbahçe li kadınları nasıl düşürebiliriz?

Farklı deneyimleri olan sandalye fırlatan Fenerbahçe li kadınları nasıl düşürebiliriz?

Yüksek bilgelikle düşünmeliyiz :

Kriz ve dibe vurma anları çoğu zaman aydınlanma ışığını görebilmen için arka kapından kılık değiştirmiş, talihsizlik kostümü giymiş fırsatlar olarak hayatını kuşatırlar.

İşte o anlarda Galatasaray'a döndün, döndün.
Dönemezsen sadece sandalyeleri değil kafanını duvarlara vurmaya başlarsın.

Galatasaray yaşama sevincidir. ❤️💛

Galatasaray yaşama sevincidir. ❤️💛
Bak şimdi sayende hatırladım ne şanslı olduğumu bir GS li olaraktan.. artık cingözler, kara büyücüler, oscarlık yalancılar, narsistler, içinde yaşadığım muhteşem şehir, işe gidip gelirken akraba olduğum muhit halkı, kıskanılası kariyer koltuğum bunların hiç biri önemli değilmiş yeni fark ettim. Ama kırmızı yerine yeşil olsaydı rengi daha mı iyi olurdu sanki :sick:
Bence sonradan GS li olanlara da bu ayrıcalık tanınmalı ve hayatın tüm sorunlarından muaf olmalılar tıpkı bizim gibi 👻

Anarşist merhametli Beşiktaş a ihtiyaç var.Kısa paslar yapıp kondisyonla bitirmek lazım.Yalan karıştırmıyorum.İbrahim ovic gelse futbolu bilmemde mai Thai ve karışık karateyle karşılık veririm.Duvarlarda parmakları kırmış olurum.Tiger style işe yarıyor.

Icardi'ye büyü yapıldı. Osimen'e de yapılmış olabilir ama Arjantinde herkes birbirine büyü yapıyor zaten. Ama Osimen'in koruması sağlam demek.

Ne büyüsü yapıldı? Sen niye korumadin İkardimizi? :eek:👿

Burnu sürtsün biraz diye bıraktım.

Takım arkadaşı ile evli kadını ayartırken, koparıp alırken iyiydi..
Şimdi aynı kadın tarafından, aynı performansla kendisi de boynuzlanarak terkedilmesi tamamen kendi yarattığı karma. Karmasını ödedikçe daha da çok seviyoruz onu :love: İşte Icardı böyle bir ruh .

Geri