Bilgisayarda iyi de mobilde biraz küçük kalıyor. Keşke bir de mobil uygulamamız olsaAyy bu ne.. hayalet şehir gibi oldu umarım geçicidir![]()
Bilgisayarda renkler soluk kalmış.Bilgisayarda iyi de mobilde biraz küçük kalıyor. Keşke bir de mobil uygulamamız olsa
Ne güzel işte. Benimki de Tron filminin seti gibi görünüyor.Ayy bu ne.. hayalet şehir gibi oldu umarım geçicidir![]()
Oyunlar da öyle...sürüm yükseltince develeri yandı sitenin. O kadar büyük bir datası var ki. 2008 den normal tabi. Yeni tema alacağım bakıyorum araştırma yapıyorum. Türk lirasının da durumu malum her şey de dolarla. Sürüm, lisans, yıllık diğer ödemeleri, Web Master derken. Tema bu oldu
Eskiden ömür boyu olarak satın alırdık herşeyi. Şimdi öyle değil her şey yıllık. Eklentilerle beraber. Fiyatlar uçuk bir rakam ediyor. Neyse çözüyorum yavaş yavaş. Tema bu kalmayacak merak etmeyin.
torrent çare oluyordu eskiden ta ki bittorent in arka planda kripto mining yaptığı ortaya çıkana kadarOyunlar da öyle...
Dolarla deve yüküyle para ödüyoruz ama oyunu ömür billah satın alamıyoruzsadece kullanım hakkını veriyor belirsiz bir süreliğine. Yani platformun canı sıkılırsa tabiri caizse eşek yükü ile para verdiğimiz bir ürünü tık diye kaldırabilir.
cross platform template ile yazılımda biraz yetkin birisi bağladı mı o iş çok rahatBilgisayarda iyi de mobilde biraz küçük kalıyor. Keşke bir de mobil uygulamamız olsa
Ben olsa da kullanamıyorum satın almak mecburiyetindeyim çünkü işim bunun üzerine.torrent çare oluyordu eskiden ta ki bittorent in arka planda kripto mining yaptığı ortaya çıkana kadar
bir de planlı eskitme diye bir mevzu da var .Bazen şunu düşünüyorum kölelik transforme edilmiş de hepimiz aynı oyunun bir parçası olmaya devam mı ediyoruz.Ben olsa da kullanamıyorum satın almak mecburiyetindeyim çünkü işim bunun üzerine.
Kiralama sistemi gibi oluyor fakat bazı platformlarda kiralama ile satın alma seçeneği arasında fiyat farkı var saçmalık. Satın aldığım ürünü bana ömür boyu satın almışım gibi gösterip dilediklerinde şak diye platformdan kaldırabiliyorlar. E o zaman bunun ismi "kiralama" ama kiralamak için de ayrı bir fiyat opsiyonu koyuluyor... Gönüllü dolandırılıyoruz. En azından mental olarak öyle hissediyorum ben.
Bir şeylerin kölesi olmamak için kendine yetmek gerek.. bir dağ başında ormanda minimum ihtiyaçlarını karşılayacak donanımdaysan olabilir.. başka türlüsü modern dünyaya dahil olup sistemin parçasıyız sadece.bir de planlı eskitme diye bir mevzu da var .Bazen şunu düşünüyorum kölelik transforme edilmiş de hepimiz aynı oyunun bir parçası olmaya devam mı ediyoruz.
güzel bir video, tavsiye ederim ilgisi olanlar için.
ülke şartları perspektifinden konuşursak hak veriyorum size hocam, genel olarak düşününce böyle bir realiteyi göz ardı etmek de doğru olmaz kanaatindeyim.Bu arada Temu çok güzel de fiyatın üzerine yüzde 60 gümrük vergisi ne abi, şaka mısınızBir şeylerin kölesi olmamak için kendine yetmek gerek.. bir dağ başında ormanda minimum ihtiyaçlarını karşılayacak donanımdaysan olabilir.. başka türlüsü modern dünyaya dahil olup sistemin parçasıyız sadece.
Bu sistemde insan kurban değil oyuncu. Çoğunlukla başkalarına hava atmak, ego tatmini için alışveriş yapıyorlar gayet keyifli bir şekilde. Tüketici de kazanıyor bu durumda.
Tam da temu da bardak altlığı bakarken denk geldi bu video
Alışveriş yapmayacaksak napalım bir iki yıl para biriktirip ev mi alalım bu muhteşem gelirimizle
Alışveriş yapsak da köleyiz yapmasak da köleyiz en azından büyük çoğunluk öyle.. haftanın beş günü 8 saat iş+4 saat yol şeklinde yaşamaya çalışıyoruz bi de para tutmaya çalışıp iyice sinir sahibi mi olalım, alışveriş rahatlatıyor kendi paramı harcarken kime ne.. bir çorba parası için bu rezillik çekilmezdi yoksa.
Aman Urum, gerek yok pahalı sürümlere. Bu sitenin kıymeti dış görünüşü değil. İçeriği kıymetli.sürüm yükseltince develeri yandı sitenin. O kadar büyük bir datası var ki. 2008 den normal tabi. Yeni tema alacağım bakıyorum araştırma yapıyorum. Türk lirasının da durumu malum her şey de dolarla. Sürüm, lisans, yıllık diğer ödemeleri, Web Master derken. Tema bu oldu
Eskiden ömür boyu olarak satın alırdık herşeyi. Şimdi öyle değil her şey yıllık. Eklentilerle beraber. Fiyatlar uçuk bir rakam ediyor. Neyse çözüyorum yavaş yavaş. Tema bu kalmayacak merak etmeyin.
Aaaa olur mu? Diğer Türkiye'ye özgü ticaret siteleri kendi yandaşçıları olduğu için oranın ticareti düşecek kimse kendi bacağına sıkmaz tabi ...Temu çok güzel de fiyatın üzerine yüzde 60 gümrük vergisi ne abi, şaka mısınız