CilekSarisi
Kayıtlı Üye
Asla böyle bir şey yapamam kendi hayatımı toparlamaya çalışıyorum sadece. Korkarım bu tür şeylerden.Yapabilirsen güzel bir intikam ritueli yap, psikolojine iyi gelir. Yoksa unutmaya çalış.
Asla böyle bir şey yapamam kendi hayatımı toparlamaya çalışıyorum sadece. Korkarım bu tür şeylerden.Yapabilirsen güzel bir intikam ritueli yap, psikolojine iyi gelir. Yoksa unutmaya çalış.
Evet buna inanıyorum.Belki benim bile bilmeden korku ile yaptığım hatalar bana geri dönmüş olabilir veya masum zannedip yaptığım şeyler.Bunlar büyüdür bizim inancımızda vede kati suretle haramdır
vede tehlikelidir sen karşıya varlık göndermiş oluyorsun ve o varlık et yada geç muhakkak sana geri geliyor sana kan kusturuyor bin pişman ediyor
Benim bildiğim insanda ruhani varlıktır kendi enerjimizle de yapamıyor muyuz?Kısa ve net hayır
Hiçbir büyü ritüel varlıksız gerçekleşmez kim gerçekleştirecek materyalmi ateşe atılan taşmı tasa vurulan sopamı…
Sesler derken bak burada bir sıkıntı olabilir yaptığın işlemle alakalı olduğunu sanmam ama bir problemde olabilir ve intihar isteği bunlarda varlık belirtisidir eğer istersen yaşadıklarını anlata bilirsin dos doğru bir şekilde elimden geldiğince aydınlatırım yardımcı olurumÖnüme bakmaya çalışıyorum hayatımı toparlamaya çalışıyorum ama çok kötü bir haldeyim 3 senem depresyonda geçti ve her şeye öyle geç kalmış hissediyorum ki.Yaşım 28 zaten şu ana kadar çok mükemmel bir hayatım da olmadı 24 ümdeydim kendim de toparlayabilirim vs derken bu insanın çıkması ardından beni kısıtlaması olayda anlattığım gibi korkmam.Ardından pandemi dönemi vs.Çok bunalımdayım intiharın eşiğine çok sık geliyorum.Zaten duyduğum sesler vs cabası.
Yani biri bize büyü yapmış olsa, misliyle karşılık verebiliyor muyuz?Kısas her şeyde geçerlidir her suçda geçerlidir
Hayır yapılmazBenim bildiğim insanda ruhani varlıktır kendi enerjimizle de yapamıyor muyuz?
Aslında size konumu atsam onu okursanız zaten her şey orada yazıyor.Bu adam yüzünden sesler duymaya başladım böyle.Üniversitemi tamamlayacaktım yapamadım işte çalışamadım bu yaşıma kadar hayatımı geldi elimden aldı resmen. Keşke 2020 ekimde beni ilk terkettiğinde onun gerçek yüzünü anlamış olsaydımSesler derken bak burada bir sıkıntı olabilir yaptığın işlemle alakalı olduğunu sanmam ama bir problemde olabilir ve intihar isteği bunlarda varlık belirtisidir eğer istersen yaşadıklarını anlata bilirsin dos doğru bir şekilde elimden geldiğince aydınlatırım yardımcı olurum
Peki nasıl cezasi kesilecek mesela biri sizi kandırıp sizi sömürdü yıllarca yada sürekli kara büyüler yapti bela sorun dolu bir hayat. Bunu bedelini kim ödeyecek??Hayır yapılmaz
Yapılır.Yani biri bize büyü yapmış olsa, misliyle karşılık verebiliyor muyuz?
Misliyle veremezsin zira kısasdan çıkarYani biri bize büyü yapmış olsa, misliyle karşılık verebiliyor muyuz?
Mislinden kastım "cinsinden" idi. Nasıl iade edeceğiz? Aynı büyüyü yaparak mı?Misliyle veremezsin zira kısasdan çıkar
Ama misal sana tokat attı sende at
Senin kolunu kırdı yalnışlıkla olduysa yani nefsani değilse eğer yine doğru olmaz ama eğer kızdı geldi kolunu kırdı sende kır ailene zararmı verdi sende kişiye zarar ver büyümü yaptı geri iade et
Kısas budur ne fazla ne eksik uygulanamaz
Kişi ödüyor gençken değilPeki nasıl cezasi kesilecek mesela biri sizi kandırıp sizi sömürdü yıllarca yada sürekli kara büyüler yapti bela sorun dolu bir hayat. Bunu bedelini kim ödeyecek??
Hayır hiç bir şekilde büyüye ilave yapılmaz aynen geri dönderilir lakin paylaşamam burada bilgi verilmez bu tür işlemler hakkındaMislinden kastım "cinsinden" idi. Nasıl iade edeceğiz? Aynı büyüyü yaparak mı?
Kısas kuralına göre yapıldımı şeriata göre yapıldımı ugun olur tanrıya bırakmak en doğrusu tabiPeki nasıl cezasi kesilecek mesela biri sizi kandırıp sizi sömürdü yıllarca yada sürekli kara büyüler yapti bela sorun dolu bir hayat. Bunu bedelini kim ödeyecek??
https://www.gizlimabet.com/konular/bir-pagan-ile-tanistiktan-sonra-yasadiklarim-yardim-lutfen.36742/ Bu benim konum eğer okuyup yorumlar iseniz çok mutlu olurum.Kısas kuralına göre yapıldımı şeriata göre yapıldımı ugun olur tanrıya bırakmak en doğrusu tabi
Yanlış yönlendirme yapıyorsunuz. Ada çayı yakmak, ay suyu hazırlamak, ay fazlarında ayın enerjisinden yararlanmak vb ritüeller için varlıksız gerçekleşmez demek doğru değil. Büyü konusunda haklısınız fakat diğer her şeyi kapsar bir yazım ortaya sermeniz yanlış.Hiçbir büyü ritüel varlıksız gerçekleşmez
Forumda yalnızca müslüman kesim yok. Paganistik bir çalışma yapıp, faydasını -çokça- görebilecek bireyler mevcut. Kişi isterse mandalinaya tapsın, fayda gördüğünü düşündüğü inanç onun alanıdır bizi ilgilendirmez. Burada ki amacımız dini yaymak değil bilgimizi, düşüncemizi paylaşmak.Sen duanı yaratıcıdan değil aydan dilemiş gibi olursun buda paganistik bir çalışmadır vede mekruhdur
İmanın allah muhafaza uçar
Büyü yapmış olabilir konunu bir yazarmısın bakayım eğer admin izin verirse bakımda yaparım büyümü var yoksa temizmi anlamış oluruzAslında size konumu atsam onu okursanız zaten her şey orada yazıyor.Bu adam yüzünden sesler duymaya başladım böyle.Üniversitemi tamamlayacaktım yapamadım işte çalışamadım bu yaşıma kadar hayatımı geldi elimden aldı resmen. Keşke 2020 ekimde beni ilk terkettiğinde onun gerçek yüzünü anlamış olsaydım
https://www.gizlimabet.com/konular/bir-pagan-ile-tanistiktan-sonra-yasadiklarim-yardim-lutfen.36742/ Buyrun tekrardan link attım geldi mi bilmiyorum ama.Büyü yapmış olabilir konunu bir yazarmısın bakayım eğer admin izin verirse bakımda yaparım büyümü var yoksa temizmi anlamış oluruz
Yaşlandıktan sonra çekse ne çekmese ne olur bütün hayatımızı mahvettikten sonraKişi ödüyor gençken değil
Gençken varlıklar atıyom sana büyü yapıldı varlıklar görevi bitince istenileb olunca büyü yapana geri döner ve artık inceden onlara bela olur yaşlandığı zaman ise parçalarlar böğüre böğüre can veremez işgnce ederler intikam alırlar er yada geç sahibini bulur hem dünya hem ahiret
Birbirimiz hakkında konuşurken düzgün konuşalım kalplerimiz kırılmasınYanlış yönlendirme yapıyorsunuz. Ada çayı yakmak, ay suyu hazırlamak, ay fazlarında ayın enerjisinden yararlanmak vb ritüeller için varlıksız gerçekleşmez demek doğru değil. Büyü konusunda haklısınız fakat diğer her şeyi kapsar bir yazım ortaya sermeniz yanlış.
Forumda yalnızca müslüman kesim yok. Paganistik bir çalışma yapıp, faydasını -çokça- görebilecek bireyler mevcut. Kişi isterse mandalinaya tapsın, fayda gördüğünü düşündüğü inanç onun alanıdır bizi ilgilendirmez. Burada ki amacımız dini yaymak değil bilgimizi, düşüncemizi paylaşmak.
İmanın kimde ne kadar olduğu ve kimden ne kadar alınacağı Allah'ın işi. Oraya kadar el atmazsanız hepimiz açısından hayırlı olur.