"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sizcee 4 sene önce dolunayda yaptığım dilek bana uğursuzluk mu getirdi?

Bu yaşıma kadar hiç çalışmadım okulumu bitiremedim.Kendi evimiz yok kiradayız bir yandan okula hazırlanmak şehirdışında çıkarsa nasıl okuyacağım demek bir yandan iş bulma kaygısı alırlar mı almazlar mı diye. Bir an önce bir ev sahibi olmak bir şeylere sahip olmak istiyorum artık. Bir ikizim var bir kedim var onların geleceklerini de düşünüyorum.Annemi kaybettim babamıda kaybedersem ne olur diyorum. @nurumm

Bu varlıklar böyle salise başı ses duyuracak kadar uğraşırlar mı insan ile üçüncü göz açıldığında? Tuhaf olan geçmişte yaşadıklarımı da duyuyor olmam okuduklarım olsun izlediklerim yazdıklarım olsun yediğim yemeğin tadı bile mesela tekrardan canlanıyor üzerimde. 5 dakika öncesinin olsun veya 1 sene öncesinin farketmiyor. Bir de eşyaların enerjilerini görüyorum böyle yansımaları yankılanıyor duvarda filan @Magnus357

Öteki âlem üçüncü göz kanalını kullanır.Açik olunca onlar sizi daha kolay etkileyebilir.Zihinizde oyun sanrı gösterirler.Gercek bile olsa.Sizi kötü hissettirmek içindir.Mutlaka ilaç kullanin düzene girersiniz.

Yani her şeyi kenarı atacağım ama arkadaşlarımın hanelerindeki sesleri birebir duymam o diyalogların doğru çıkması vs çok endişelendiriyor beni. Varlık işi mi diye düşünmüyor değilim.
Bu sitedekinler yine kızacak ama elbette
Sen tek değilsin bende senin kabiliyetinin daha fazlasına sahibim

doğuştan vasıflara sahip insan doğduğu gün bir taife seçer onu kişi büyüdüğünde farklı farklı nedenler ile ona hem vesvese verir hemde yardım eder çıkarı ne diye sorma anlatamam

Bu yaşıma kadar hiç çalışmadım okulumu bitiremedim.Kendi evimiz yok kiradayız bir yandan okula hazırlanmak şehirdışında çıkarsa nasıl okuyacağım demek bir yandan iş bulma kaygısı alırlar mı almazlar mı diye. Bir an önce bir ev sahibi olmak bir şeylere sahip olmak istiyorum artık. Bir ikizim var bir kedim var onların geleceklerini de düşünüyorum.Annemi kaybettim babamıda kaybedersem ne olur diyorum. @nurumm
Yapamam diye birşey yok,okumamış olabilirsiniz,çalışmamış olabilirsiniz,eviniz olamayabilir ki herkesin evi var diye bi kaide yok.Para kazanmak isteyen her şekilde kazanır.Şu an ev temizliğine giderek bile hayatınızı idame ettirebilirsiniz.Herkes mükemmel bir hayat yaşamıyor.Evet aileden şanlı doğanlar da var.Bir Sabancı ailesinde doğmak başka bişey olurdu :) Lakin öyle bi konumda olmadığınıza göre herkes kendi yaşamınızı şekillendirecek.;) Gerek yaşın, gerek tecrübesizliğin sonuçları bazı hayatımızda yaşadığımız durumlar.Neden sosyal medyadan tanıştığınız insana resim atarsınız mesela,niye bu kadar samimi olursunuz,ne olduğunu bilmediğiniz insanlarla bu derece iletişime girenlere sorun insanın kendisinde de var yani yaşadığımız herşeyi biz kendi elimizle inşa ediyoruz. ( büyük konusmak istemiyorum hayatın neler getireceğini bilemeyiz)
Güne psikolog gibi uyananlarda da ben beee :)

O değilde kadınların böyle kendilerini çaresiz hissetmeleri, yada hayata korkak durmaları cidden sinirlerimi bozuyor.Biraz cesaret,biraz güven...

Dinlediğiniz bir müziğin bile büyü gibi etkisi vardır.Kisa sürede olsa.Bilinçaltina kod atar.Sembol atar.Muzigi cinler mi yapıyor?Havass demek Evrenin tabiatı bilmektir.Sadece cinleri kapsayan bişey değildir.Evrenin kendisidir.İç yüzüdür.Cevherin değişimidir.Hz.Musanin asası yılana dönüşüyordu.Bunu cinler mi yapıyor? Herşey katman Katman etkide sizin bilincinize evrenin tabiatını sırlarını bilmenize bağlı....
Havastan okadat uzaksınki müzikle örnek veriyon

havas ilmi bir çok ilmi içinde bulunduran barındıran bir ilim olup bu ilimlere verilen genel bir addır havas

kendi yaptıklarınızı masumlaştırmak için yok ritüel yok büyü olmaz yok cinle ne alakası var diyorsunuz

rituellere cinlerin dahil olduğunu umarım biliyorsundur yok dilek diledim yok ağaca suya attım gerçek oldu falan bunu cinler insanlar daha çok o yola girsin diye yapar
Kuranla örnek verirdim ama

siz bana kalkıp madalinaya tapan var diyorsunuz ne örnek vereyim ben adama kendimden örnek versem laf atıyorlar
Burası tebliğ yeri değil diyorlar

paganizm,şamanizm,deizm ateizm hristiyan yahudi tıpkı satanizimde olduğu gibi boşluğa tapınmadır yani şeytana

siz bana kalkıp madalinaya tapan var diyorsunuz ne örnek vereyim ben adama kendimden örnek versem laf atıyorlar

paganizm,şamanizm,deizm ateizm hristiyan yahudi tıpkı satanizimde olduğu gibi boşluğa tapınmadır yani şeytana
Sabrımın zorluyorsunuz..

Kuran ile örnek vermenizde hiçbir sakınca yok. Ben de kendi fikrimi savunurken ayetler ile delil paylaşımı yapıyorum.
Sizi uyardım çünkü ''yaptığın uygulama pagan uygulaması, dinden çıkarsın'' vb cümleler kullanıyorsunuz.
Size ne bu kişinin dini inancından !

Hristiyan ve yahudi kesimi de şeytana tapınma olarak listeye almışsınız.
Siz konuşulabilecek ya da dinlenebilecek biri değilsiniz. Bakış açınız ayrıştırma ve karalama üzerine.

Havastan okadat uzaksınki müzikle örnek veriyon

havas ilmi bir çok ilmi içinde bulunduran barındıran bir ilim olup bu ilimlere verilen genel bir addır havas

kendi yaptıklarınızı masumlaştırmak için yok ritüel yok büyü olmaz yok cinle ne alakası var diyorsunuz

rituellere cinlerin dahil olduğunu umarım biliyorsundur yok dilek diledim yok ağaca suya attım gerçek oldu falan bunu cinler insanlar daha çok o yola girsin diye yapar

Hacı kibri napıcaz?

Bu sitedekinler yine kızacak ama elbette
Sen tek değilsin bende senin kabiliyetinin daha fazlasına sahibim

doğuştan vasıflara sahip insan doğduğu gün bir taife seçer onu kişi büyüdüğünde farklı farklı nedenler ile ona hem vesvese verir hemde yardım eder çıkarı ne diye sorma anlatamam
Ben bu adamın bana bu yaptıklarından sonra bunları yaşamaya başladım bir taife vs seçtiğimi düşünmüyorum.

Bana iki gözümün ortasına 30 saniye bak dediğinde inanın kötü bir şey yapacağını bilemedim bu konularda hiçbir bilgim yoktu çünkü. Zaten ne iş olursa olsun yaparım yeter ki iş bulayım. @nurumm

@CilekSarisi inancınızı bilmiyorum ama dünya dua üstünedir.Önce duanı yap kabul olur olmaz bilemezsin hakkında neyin hayırlı olup olmadığını.Birde ben gerçekten anlam veremiyorum şu saçma sapan insanlarla muhattap olmayı kadın olsun erkek olsun.Bilemeyebilirsiniz, bilgin de olmayabilir olacak diye bi kaidesi de yok zaten.Önceliğiniz kendiniz olsun.Niye birilerinden medet bekliyorsunuz yapmayın bunu.

Ben bi zaman önce hayatımın zorlu süreçlerinden geçiyordum,çok sosyal,aktif,güzel,akıllı bi kadın arkadasım bana dedi ki ( ondan bunu beklemem mesela) aaaa neden kendini kapatıyorsun arkadaslık siteleri var konuş tanış kafan dağılır vs vs.Mantığıma ters gelen bişeyi yapmam dediğimde çok kültürlü,iş güç sahibi nasıl insanlar var neden öyle diyon gibi bişeyler daha zırvaladı.Hayatım sen yapmakta özgürsün ben yapmam.Benim erkeğede,ilişkiye de ihtiyacım yok öyle bişey aramıyorum arasam zaten çevremde var tanımadığım insanla muhattap olacak kimdi neydi öğrenecek işim yok ona zaman ayıracam falan filan.Bunu yapan sadece siz değilsiniz o kadar yaygınlaştı ki şansınıza bahtınıza böyle bişeyle karşılaşmışınız bundan ders çıkarın.Hayatınızın bi yerinden tutun ve başlayın.10 sene sonra nerede olduğunuzu belki siz bile hayal edemezsiniz...

Geri